|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Дядо Тръмп
|
|
Автор |
King. (инвеститор) |
Публикувано | 31.01.17 20:00 |
|
Ме кефи много, ша го иба у изрода дрът, за 1 седмица им еба мамата на толерастите.. :)))
| |
Тема
|
Re: Дядо Тръмп
[re: King.]
|
|
Автор |
MrN (The real) |
Публикувано | 31.01.17 21:48 |
|
Браво Кинге
| |
|
джи-ни-ъс! абсолют джиниъс!!
chronic kvetch
| |
Тема
|
Re: Дядо Тръмп
[re: MrN]
|
|
Автор |
King. (инвеститор) |
Публикувано | 31.01.17 23:59 |
|
Той и мазлъмите баннал вчера и уволнил дъжстейт просекютър, къде казал, че няма да се подчинява на заповедите ми, някаква мърла, феминистка.
| |
|
Евала Кинге,
Нема да,се плашиш, Тръмп е нашия човек.
Ти само гледай кво ше става в,Хамериката. Чудо!!!
Безотговорното харчене на пари ще спре, хората ще си стъпят на краката, както и калките компании. Там е истината Кинге, в малките компании. Корпорациите ше лапат патката:)
Тези които работят ще са по добре, а другите дето ходят по протести ше чакат на дъртия чафутин Сорос да ги нахрани. Ама и тоя бая пара потроши, галиба. Нема и той. Немотия Кинге, да мрат всички безработни, мюсюлмани и терористи. Тръмп ще помогне на тези които искат да направят нещо със живота си, повярвай ми
Fuck the Mods!!!
| |
|
Изслушай добрия му приятел Хауърд какво казва за него-
chronic kvetch
| |
|
Е, чак па приятел...
| |
|
Тръмп и дясната му ръка дъщеря му ще ни измъкнат от ситуацията, която бяхме богаташите да ни управляват. Нищо че в администрацията му са предимно милиардери и мулти-милионери. Те защитват нас, щом така казва Тръмп.
| |
|
Хахаха...Пешо, уважавам чувството ти за хумор. Тръмп вероятно ти изглежда смешен като клоун, но идеите му са добри и чисти. Ами обкръжението му било милиардери? И ти кво очакваше, да,се,събере с Хилъри Клинтън или някви си там прошляци? Или пък не дай си Боже с,изрода Сорос?
Е,добре, ама простите реднекс виждат надежда в него, да,си намерят работа, да направят живот някакъв. Дори и черните се,застъпват за него. Доколкото знам това е,единственият президент милиардер в историята на,хамерика, другите са били бедняци и цървули. А тази цялата медийна война е спонсорирана точно от Сорос и от злите сили в света. Запитвал ли се някога те какви шансове ще ти дадат, за да оцелееш? Ако спечелят евентуално? Aко някога се,сетиш, кажи ми, та и аз,да,се замисля...:)
Fuck the Mods!!!
| |
|
Клинтън беше отвартителен избор, но Тръмп е по-голямо посмешище даже от нея. Пълни лъжци. Не виждам нищо положително в политиката в Америка. Все едно някогашната аристокрация - и Тръмп и Клинтън. Другите бяха също олигофрени - тъпи, нечестни, зли. Много зле.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|