|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Изе
|
|
Автор |
MrN (The real) |
Публикувано | 24.06.15 08:28 |
|
Абе чувам нещо Тексас си поискали златото обратно, щели да стават независими, щото Съединените АЩ вече нямало да бъдат съединени, а Независими АЩ, чула ли си нещо по този повод - да не стане така наште американци тука да станат тексаски каубойс скоро
Май империята се разпада, то нищо чудно с всичките манипулации, тровене на хората, и др. "демократични" дейности
| |
Тема
|
Re: Изе
[re: MrN]
|
|
Автор |
Yavanna (Giver of Fruits) |
Публикувано | 24.06.15 15:53 |
|
Не съм. Ама няма да стане така просто с гласуване и поискване...нали се сещаш.
| |
|
Kak si Mr N?
Как е живота?
При теб зима ли е ?
Иначе знам,че ти е голяма мечта САЩ да се разпадне,след тях и Евро съюза...
Редактирано от Monica123 на 24.06.15 16:14.
| |
|
Ooo Mренчев, къде си ве гугутко. Как е бойфренда? Събра ли пари да купиш билет на Кинга?
За Тексас му домиляло, гиди пущинак ньеден. Вие с Иза напрово го разпиляхте тва Уса, дейба.,
Fuck the Mods!!!
| |
Тема
|
Re: Изе
[re: Yavanna]
|
|
Автор |
MrN (The real) |
Публикувано | 24.06.15 20:03 |
|
Така по демократично , Обамката ще прати войската да разпространява фрийдъм енд демокраси под звуците на автоматично оръжие
| |
|
Те Щатите пиши ги загинали вече, долара никой не го иска , сега очакваме новата банка на БРИКС да измести МВФ и почваме да унищожаваме враговете на човечеството САЩ и ЕС
| |
|
ооо, Терми, жив ли си бре ? Той Кинга къде изчезна нещо - да не са го взели в армията ?
Ти как си - още ли бачкаш за американ дрийм или вече я постигна - да не си станал като реднеците
Скоро май ще си вадиш визи за тексас ако ти се хапва нещо такова
| |
|
Зима е, голям студ е нощем
| |
|
Къде си бе любов?????!!!!!!
Толкова ми е домъчняло за теб!
Пиш тук,твори..
От Мускат имаш много здраве.
А тези 2-ката от завист все им се привиждат разни проблеми "нашето" хубаво кънтри:))))))))
| |
|
евала мистер еН, колко месеца мъдруваше дорде изтресеш тая тъпня или ти дойде някак си спонтанно като се логна у форума деееба и умника несретен деееба!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|