|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Поздрав...
|
|
| Автор |
jaime14 (born free) |
| Публикувано | 05.05.15 04:14 |
|
|
...за един, единствен участник в този клуб!
| |
|
|
|
Teens React to Weird Al Yankovic -
| |
|
Тема
|
Re: Поздрав...
[re: jaime14]
|
|
| Автор |
Yavanna (Giver of Fruits) |
| Публикувано | 05.05.15 08:54 |
|
|
Децата не схващат, малки са :)
Поздрав:
| |
|
|
|
Аз все си мисля че проблема е в политиците и медиите. Имам чувството че тече кампания за затъпяване и оскотяване на народонаселението в БГ. Изз е жертва на това и съм склонен да я извиня предвид средата която е там.
Нека да погледнем тази статия например:
Непрекъснато се бълват неща подобни...народа почва да се съмнява и да си мисли разни "интересни" неща.
Липсата на критично мислене после изиграва много лоша роля - за жалост в БГ училищата не учат децата на тия неща май...
Too Big to Fail...
| |
|
Тема
|
[re: Biohaz]
|
|
| Автор |
| Публикувано | 06.05.15 20:39 |
|
|
Hazarte удивена съм, че си въобразяваш, че следя български (или други) медии. Не притежаваме телевизор вкъщи и не гледам тв от над 15 години, изобщо. Не слушам бг радио, нито гледам бг новинарски сайтове, освен ако няма нещо, което ме интересува, което става веднъж годишно, горе-долу.
Обаче пък ти си жертва изцяло на медийната промивка на мозъци. За теб нещата са квадтатни точно като телевизора и мозъка ти не може да проумее нещо, което не са казали по телевизора. Изглежда ти невероятно и немислимо да го помислиш, ако преди това акъра от фъкс нюз не ти го е обадил.
Средата човек сам си я избира. Тази среда в която съм аз може би не е като твоята, която си имал в бг, след като имплицираш, че има нещо кофти в нея.
Какво критично мислене-ти не схващаш за проблем с нещо, дори когато то ти се случи на теб, щото не са ти казали по телевизора, че е разрешено да мислиш така. Маминия послушко.
| |
|
|
|
Преди да те предупредя да се пазиш, гледам вече си нахапан!Интернет гъмжи от подобни писания и за съжаление много хора се връзват. Причини за това много, няма да правя анализ по тях. Друго ми е интересно: хора, които не са били в USA, събират къде що видят негативна информация, критикуват и плюят със замах. Виж нескопосаното видео за Obamacare. Какво е посланието? Ако имаш кола е задължително да имаш и застраховка, с това малко хора имат проблем. Защо разходите за ER на разни отворковци трябва да се разхвърлят върху останалите? Не ми се спори с никой, който няма реален интерес в системата на здравеопазване в Америка. Интересно защо този някой не се задълбочава върху здравеопазването в страната, където живее и на опитите на системата там да бърка в джобовете на хора, които с години не стъпват в България, камо ли да се лекуват там. Възниква конспиративния въпрос : Кой има интерес от това? И кой плаща кебапчетата?
| |
|
|
|
What happens to the Placenta in the hospital? -
Излиза, че на различни места процедират по различен начин.
Много плюват по евреите, ама те май са били само пионки в ръцете на разни
английски лордове и сие ... И накрая баш кукловодите, ще се скатаят и
тяхната вина, ще обере обикновения евреин. Големите евреи вадят кестените
от огъня на по-големите риби от тях - световните кукловоди и мафиоти,
а малките евреи само обират плювките.
New World Order: The Founding Fathers -
Повръща ми се от начина по който са избутвани на видими от обществото
високи позиции евреи, най-вече заради това да бъдат бушони!
Отврат! Жал ми е за тези млади и долу-горе кадърни хора, които в едно
общество без конспирации, може би биха се издигнали с качествата, които
имат до доволно високи позиции и не биха били бушони, а нормални хора,
които си вършат работата и са заели достойното си място в обществото.
Редактирано от dorka14 на 07.05.15 08:15.
| |
|
|
|
Имам чувството че тече кампания за затъпяване и оскотяване на народонаселението в БГ.
Защо само в БГ, това си е повсеместно. Отрязала съм абонаментите за всякакви вестници, и без това са пълни на 2/3 само с реклама. Хем да им плащам, хем да ме заливат с тъпи реклами. Ето, днес пак ми звъняха от един, на половин цена абонамент имали в момента. Абе кой се мори да ви чете вас. Никой!
| |
|
|
|
Изз е като тази баба - излиза с бомбастични съобщения, казва че ще покаже/разкрие невероятни факти разчупващи всичко известно (а накрая се оказва друго). Които се подлъже да са заслуша или загледа - проблема си остава негов...
90-Year-Old Great Grandmother Does An Amazing No-Handed Backflip
Too Big to Fail...
| |
|
Тема
|
[re: Biohaz]
|
|
| Автор |
| Публикувано | 08.05.15 12:58 |
|
|
Дъннинг-Крюгер ли те мъчи пак Хазе?
Аз фактите ги изнасям, но ти никога не желаеш да ги видиш. А те фактите са даже от официални сайтове, които ти като виден шипъл трябва да цениш и уважаваш.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|