|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
Тема
|
коледната украса у рокси
|
|
Автор |
izz () |
Публикувано | 12.12.14 22:08 |
|
Пред къщата:
вътре:
минуайл, в "Задния двор":
Какво ще намери рокси в чорапа на коледа:
На нейната улица:
| |
Тема
|
Re: коледната украса у рокси
[re: izz]
|
|
Автор |
Sheriff Joe (bang-bang) |
Публикувано | 14.12.14 00:16 |
|
| |
Тема
|
[re: Sheriff Joe]
|
|
Автор |
izz () |
Публикувано | 14.12.14 00:29 |
|
оо, Жоре ти ли си това?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Biohaz (Scientist) |
Публикувано | 14.12.14 17:13 |
|
Изз това е доста грубо...
Едно време през WWII противниците са спирали стрелбата по Коледа.
Too Big to Fail...
| |
Тема
|
[re: Biohaz]
|
|
Автор |
izz () |
Публикувано | 14.12.14 17:29 |
|
Aко го намираш грубо пиши до поставилите тази украса.Донт шуут дъ месинджър, дет се вика На мен ми е забавно. Ти сексуалните алюзии груби ли ги намираш? Твойте деца непорочно ли са заченати или "грубо"?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Biohaz (Scientist) |
Публикувано | 14.12.14 17:37 |
|
Имаш интересно чувство за хумор...
Вероятно си доста разкрепостена сексуално и за това така...
Too Big to Fail...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
izz () |
Публикувано | 14.12.14 17:39 |
|
Пак повтарям-тази украса не съм я правила аз. Ти закрепостен ли си скесуално?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Biohaz (Scientist) |
Публикувано | 14.12.14 18:00 |
|
Ти украсата може да не си я правила ти но кой отвори темата и сугестна че Роксана би си сложила това като украса?
Хайде моля те се не се прави на вакло агънце невинно...
Кой е изровил от нета всичко това само за да се избъзика по подобен кофти начин.
Аз не съм задръстен сексуално нито хич, по-скоро ти си сексуално задръстената защото сама призна преди време че не харесваш и не носиш обувки с висок ток...
Апропо ако си чела последния рисърч височината на тока има голям ефект. Ако си толкова отворена и разкрепостена пробвай един месец да носиш най-високите обувки (които може да намериш) на работа и да видим после дали няма да ти се подобри заетостта и дохода...
When the same 19-year-old woman, wearing identical clothes, asked male passers-by to answer a survey on gender equality, more than 83 per cent of men stopped to speak to her when she was wearing 9cm heels, compared to just 46.7 per cent when she wore sensible, flat shoes.
Ако си толкоз голям психолог пробвай това да видим какво ще стане.
Обаче нещо ми подсказва че си твърде скромна и пълна с еманципация и BS за да пробваш такова нещо.
Too Big to Fail...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
izz () |
Публикувано | 14.12.14 18:12 |
|
Биохазарте, честно квадратен и дървен си като щайга от самоковски картофи!
Не ми се прави на ощипана мома в сутрешния блок на БТВ.
Пфффхахахаха, значи висоския ток е равен на сексуалност? Ти фетиши ли имаш? Моята сексуалност е свързана с тялото и личността на партньора ми не с приставки за пети.
Ти като парче биолог, би трябвало да ми обясниш най-добре колко вреден е тока за цялото тяло, позицията на таза, гръбнака, стъпалата, костите и сухожилията...Но не, нашия иска токчета! Сигурно и строга господарка с камшик да те наложи по непослушния задник? Аз да нося ток?!?!!?
Да нося ток С ЦЕЛ да ми се подобри ДОХОДА?!? Моят доход не произлиза от магистралите, твоя или тоя на жена ти от там ли е, че даваш такива мъдри идеи? Спирали повече мъже ако жената носи ток...тва значи, че ще имам доход ако нося ток, амо работата ми е свързана със спиране на мъже по улиците.
Ефект върху позицията на тялото:
Ефект върху различни анатомични структури:
| |
Тема
|
Еротичен поздрав за биохазарта по негов вкус
|
|
Автор |
izz () |
Публикувано | 14.12.14 18:15 |
|
Не отваряй от работа
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
|
|
|