|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Очаквам стоковия пазар да крашне до няколко седмици. Който държи акции, борсови индекси, фондове от акции сега е момента да продава и да отива на мъни маркет и ценни книжа.
| |
|
е щом си рекъл
| |
|
Може и да е вярно, аз съм малко врачка, но понякога познавам на обратно
Stock Market Crash -
Редактирано от dorka14 на 11.06.14 08:05.
| |
|
Слушам и изтеглям веднага
| |
|
САЩ не може да крашнат защото -
1) САЩ са най-великата страна
2) там всичко е мед и масло.
3) Ако все пак нещо крашне, това няма да е вярно според управляващите.
4) Ако някой въобще се съмнява в САЩ, моля прочетете т.1 отново
5) АКо секнат износът и производството, ще изнесем отново фрийдъм енд демокрасу араунд дъ уърлд
6) Който не вярва горното, не е истински американец и патриот
| |
|
Аз по начало избягвам хамериканската валута откак е без златно покритие.
А откак научих за китайските суап далавери - и оттогава не ща и да чуя, че имало хамериканска икономика....
Ше размножа оубаче по познати и преятели...некои от тех са дървени глави...ма дано ме послушат...даже сина ми схвана интригата и защо не бива да държиш хартиените долари....а е само на 16....
е, те учат ноо маркетинг и икономика сега....ако му видите учебната програма - 4 бизнес предмета...деба напраиха децата ни роботи...
Робът се бори за свобода. Свободният - за съвършенство.
| |
|
Аз планирам през идните няколко седмици да отида на къмпинг с децата поне 2 пъти (за по 2-3 нощи).
Ако вземе че се ресетне системата междувременно тъкмо ще съм на правилно място някъде в горите тилилейски на мидуеста...
Too Big to Fail...
| |
|
имам предвид корекция на стоковия пазар - след три години 20% печалби на годишна основа е крайно време за посока надолу.
| |
|
Roxy kak e dyrtiq indus?? Nauchi li se veche da pravish chapati i nyn,??
Az sko se bqh ojenil za nqkoq mitizliva indijka nqmashe da sym 0olkova otvoren jato teb. Q si vij tam.jak vyrvqt soestqvaniqta na dyrtaka v India. Kvo ti razbira glavata it dolari.pyrhen bob i sausages it 2 lbs za teb: )
Fuck the Mods!!!
| |
|
Терми - дръш еврейката и не се отварей ноо...
Робът се бори за свобода. Свободният - за съвършенство.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|