Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:03 10.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в Америка
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Днес руснаците окупираха Арктика!нови  
Автор FilerO99 (зъл комунист )
Публикувано14.03.14 22:34

Днес руската армия направи десант в Арктика където има огромни находища от газ и петрол. Това ви го пиша съвсем сериозно и вие би трябвало да го знаете. Това е отговорът на Велика Русия срещу заплахите на негъра Обама и на немския канцлер Ангела Меркел който се месят в задния ни двор. А вашата любима Америка вече е страна с доста съмнително бъдеще!

Тема Re: Днес руснаците окупираха Арктика!нови [re: FilerO99]  
Автор noTeHHEgaP (пристрастен)
Публикувано14.03.14 23:25

алкохолизирана дивизия колхозници са превзели полуразтопен айсберг след самоотвержена офанзива, разгонила стадо препичащи се тюлени, под недоумяващия поглед на международната общност?

Тема Re: Днес руснаците окупираха Арктика!нови [re: noTeHHEgaP]  
Публикувано15.03.14 04:51

Моля, четете сам новината защото подозирам информационна завеса в САЩ:

Имайте на предвид че световният мир е застрашен като никога досега!

Автор Terminator12 (простакь)
Публикувано15.03.14 07:44

File, kak si priqteliu? Pomnish li me? Ne znam dali rusnacite sa zavzeli Arctika, no vvhera sutrinta sa svalili US drone nad Krim. Prizemili sa go s minimalni povredi. Syshto kato dtona v Iran. Kenijcheto e ebasi naloumnika. Ne moje da razbere, che ne trqbva da se ebava s rusnacite i naj veche s Putin. Tezi hora sa maniaci i nqma da otstypqt i pedq tqhna zemq. Po skoro biha umreli.

Fuck the Mods!!!

Тема Re: Днес руснаците окупираха Арктика!нови [re: Terminator12]  
Публикувано15.03.14 19:24

Da, pomnia te mnogo dobre. ti me nauchi da slagam snimki v postingite prez 2005ta godina.

Автор zukary (number cruncher)
Публикувано15.03.14 23:38

Надявам се да си наясно че дори и тези находища от газ и петрол които Русия ги има в момента, руснаците са абсолютно неспособни да си ги разработят сами. Всичките им залежи ги разработват големите западни петролни компании, най-вече американски.

Редактирано от zukary на 15.03.14 23:38.

Публикувано16.03.14 01:31

A da, i az si spomnqm. Ti togava razkazvashe za edin legendaren nemski tankist, kojto s tanka si Butcefal nanesyl ogromni pirajeniq na rusnacite. Mojesh li da mi razkajesh istoriqta pak? Please?

Fuck the Mods!!!

Тема Re: Днес руснаците окупираха Арктика!нови [re: zukary]  
Автор Roxan*na (GG)
Публикувано16.03.14 01:38

Това не е вярно, че руснаците не могат да си ги разработват.

Просту продават на определени (наши и ваши) хора (как мислиш че направиха олигархия от куманизам) лицензите, а те канят определени компании да добиват суровините (разбийсе срещу готови парички и бес трут).

Ебахси, аман от промити неурони

Верно ли русняците не можели да си разработват суравините?????

Робът се бори за свобода. Свободният - за съвършенство.

Тема Re: Днес руснаците окупираха Арктика!нови [re: Roxan*na]  
Публикувано16.03.14 01:58

Prava si, rusnacite sa vodeshti v dobiva i razrabotkata na neft i priroden gaz.Imat visoko razviti tehnologii za izvlichane na vsichko ot zemnite nedra. Nie ne znaem nishto, no sled kraq na WWII,te sa izvlekli vsichki polezni izkopaemi ot Polsha, Chehia i DDR. Vsichki nashi minni tehnologii sa ruski...
Stisnali sa cqla Evropa v jelezni kleshti i samo vyrtqt krancheto. Ako napravqt syvmesten tryboprovod s Iran shte zavladeqt celiq svqt.

Fuck the Mods!!!

Автор shisharki (кво?)
Публикувано16.03.14 04:01

... Не им трябва десант. Има си и цивилизовани начини - арктиката ще се разпредели мирно и т'ва е...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.