|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
Днес руснаците окупираха Арктика!
|
|
Автор |
FilerO99 (зъл комунист ) |
Публикувано | 14.03.14 22:34 |
|
Днес руската армия направи десант в Арктика където има огромни находища от газ и петрол. Това ви го пиша съвсем сериозно и вие би трябвало да го знаете. Това е отговорът на Велика Русия срещу заплахите на негъра Обама и на немския канцлер Ангела Меркел който се месят в задния ни двор. А вашата любима Америка вече е страна с доста съмнително бъдеще!
| |
Тема
|
Re: Днес руснаците окупираха Арктика!
[re: FilerO99]
|
|
Автор |
noTeHHEgaP (пристрастен) |
Публикувано | 14.03.14 23:25 |
|
алкохолизирана дивизия колхозници са превзели полуразтопен айсберг след самоотвержена офанзива, разгонила стадо препичащи се тюлени, под недоумяващия поглед на международната общност?
| |
Тема
|
[re: noTeHHEgaP]
|
|
Автор |
FilerO99 (зъл комунист ) |
Публикувано | 15.03.14 04:51 |
|
Моля, четете сам новината защото подозирам информационна завеса в САЩ:
Имайте на предвид че световният мир е застрашен като никога досега!
| |
|
File, kak si priqteliu? Pomnish li me? Ne znam dali rusnacite sa zavzeli Arctika, no vvhera sutrinta sa svalili US drone nad Krim. Prizemili sa go s minimalni povredi. Syshto kato dtona v Iran. Kenijcheto e ebasi naloumnika. Ne moje da razbere, che ne trqbva da se ebava s rusnacite i naj veche s Putin. Tezi hora sa maniaci i nqma da otstypqt i pedq tqhna zemq. Po skoro biha umreli.
Fuck the Mods!!!
| |
|
Da, pomnia te mnogo dobre. ti me nauchi da slagam snimki v postingite prez 2005ta godina.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
zukary (number cruncher) |
Публикувано | 15.03.14 23:38 |
|
Надявам се да си наясно че дори и тези находища от газ и петрол които Русия ги има в момента, руснаците са абсолютно неспособни да си ги разработят сами. Всичките им залежи ги разработват големите западни петролни компании, най-вече американски.
Редактирано от zukary на 15.03.14 23:38.
| |
|
A da, i az si spomnqm. Ti togava razkazvashe za edin legendaren nemski tankist, kojto s tanka si Butcefal nanesyl ogromni pirajeniq na rusnacite. Mojesh li da mi razkajesh istoriqta pak? Please?
Fuck the Mods!!!
| |
Тема
|
[re: zukary]
|
|
Автор |
Roxan*na (GG) |
Публикувано | 16.03.14 01:38 |
|
Това не е вярно, че руснаците не могат да си ги разработват.
Просту продават на определени (наши и ваши) хора (как мислиш че направиха олигархия от куманизам) лицензите, а те канят определени компании да добиват суровините (разбийсе срещу готови парички и бес трут).
Ебахси, аман от промити неурони
Верно ли русняците не можели да си разработват суравините?????
Робът се бори за свобода. Свободният - за съвършенство.
| |
|
Prava si, rusnacite sa vodeshti v dobiva i razrabotkata na neft i priroden gaz.Imat visoko razviti tehnologii za izvlichane na vsichko ot zemnite nedra. Nie ne znaem nishto, no sled kraq na WWII,te sa izvlekli vsichki polezni izkopaemi ot Polsha, Chehia i DDR. Vsichki nashi minni tehnologii sa ruski...
Stisnali sa cqla Evropa v jelezni kleshti i samo vyrtqt krancheto. Ako napravqt syvmesten tryboprovod s Iran shte zavladeqt celiq svqt.
Fuck the Mods!!!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
shisharki (кво?) |
Публикувано | 16.03.14 04:01 |
|
... Не им трябва десант. Има си и цивилизовани начини - арктиката ще се разпредели мирно и т'ва е...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|