|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  KINGE   |  |  | Автор | POTNlAMANGAL (минаващ) |  | Публикувано | 29.07.13 04:12 |  |  | 

Podgotvqsth li se za noviq hockey season

|  |  |  
             |  |  | 

Е, то рано още бе!!

Сега се подготвям за БГ..

|  |  |  
             |  |  | 

за шайбата в дупарата - като те докопат ямболските мангаля

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: KINGE  [re: King.] |  |  | Автор | MrN (The real) |  | Публикувано | 02.08.13 15:53 |  |  | 

Кинге, дай 1000 долара и аз да ти дойда на гости

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: KINGE  [re: MrN] |  |  | Автор | King. (инвеститор) |  | Публикувано | 08.08.13 23:12 |  |  | 

За ко си ми ща иба у гъзъ дърт?

Днеска заливахме една платформа, 10 кубика бетон, направо ми се отели вола, хай наздраве ши ва иба у калните гъзове и вас!!!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: KINGE  [re: King.] |  |  | Автор | MrN (The real) |  | Публикувано | 12.08.13 12:18 |  |  | 

А така, ти за кво си мислиш че  си ходиш в Бг - на почивка ли?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: KINGE  [re: MrN] |  |  | Автор | King. (инвеститор) |  | Публикувано | 14.08.13 00:12 |  |  | 

Утре свършваме с алеите около къщата, нямам птедстава колко бетон мина през ръцете ми за 2 седмици, всеки ден минимум по 5 бъркала!!!

Еба и курви, ходя всеки ден на басейна в Сливенските минерални бани, готино басейнче е, а вечер от 5 мятам бетон докато се мръкне, днес на лампа даже свършихме.
 Къщата е станала кукла, но има един проблем - адска жега е братя!!! Толкова е горещо, че главата ти спира да работи чак!! Утре свършваме и в четвъртък мисля да се изстрелвам към морето.
 В БГ цените са се вдигнали яко братя, не знам как сколасват хората тука..., то на мене ми се вижда скъпо с канадската заплата, па за тях хич не знам...

|  |  |  
             |  |  | 

king razkaji pove4e kak e tam--ve4e 12 godini stavat ne sam se vrashtal

|  |  |  
             |  |  | 

не се притеснявай. ништо не си изпуснал за 12 г., напротив спестил си некоя друга бг гадория, дето е могла да ти се случи...

нека кинга ти разкаже, а от мене тука малко предварителна инфо, супер фреш от миналата седмица: простотия, беднотия, селяния, мърсотия, цигания, лоши миризми, завист, злоба и агресия навсекъде, цени мега високи, здравно обслужване гола-вода, извън Cофето почти нема работа....и мнооооу кич.....женки-курвенки има готини, мъже не, отпуснати торби, штото не правят спорт....тва е бг-то актуално...гроооозна картинка..ходя там само по нужда...;-)

Редактирано от nirvana_2 на 14.08.13 00:48. 

|  |  |  
             |  |  | 

Мъжете - стегнати спортни тела, особено по-младите сред които има масово
 увлечение по фитнеса. Жените ми се сториха по-малко натруфени и по-спортно
 облечени от преди. Прекрасно море, иначе е голяма жега, спор няма!
 Масово хората са задоволени с най-основните неща, а някои са презадоволени,
 но все още не го знаят - живеят много добре, но се мислят за бедни заради
 внушения от пресата, че на запад е по-добре. Много по-чисто е отколкото
 преди десет години, новите кооперации имат долу-горе приличен външен
 вид в сравнение с панелките, но за качество на строителството не мога да коментирам, защото не разбирам.

Най-лошо впечатление ми направи просията, която започва, когато някой
 се разболее от тежко заболяване, което има нужда от лечение в чужбина,
 много е унизително да се проси по този начин, това не трябва да се допуска
 и държавата трябва да вземе мерки тази простотия да се спре - есемеси,
 благотворителни кампании, директно хлопане от врата на врата!

Държавата трябва да плаща за това или да се намери компромисен
 вариант една част да плаща държавата, а да речем 20% да го поеме
 пациента, чрез отпускане на заем за покриване на медицински сметки,
 който да речем да е за пет,  десет, двайсет или тридесет години на не повече
 от 3% лихва и впоследствие да може да се рефинансира до заем от 2% (сложна лихва).

Така държавата няма да се ощетява прекалено много.

За работата в България и за безработицата не мога да коментирам, но от
 хората с които си имах вземане - даване (хора всякакви от различни краища на България), никой не беше безработен, всеки
 работеше нещо или имаше собствен бизнес.

Редактирано от dorka14 на 15.08.13 20:37. 

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | (покажи всички) |   | 
 |