Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:37 03.11.25 
Българи извън България
   >> Българи в Америка
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Uraaaaaaaaa :-))))нови  
Автор Roxan*na (GG)
Публикувано27.06.13 18:08

Откраднах това от клупчето на погромистите - ето ви и съдържанието на статията:

Публичното предлагане на акции с емитент Дир.БГ АД приключи неуспешно, съобщават от компанията чрез БФБ-София АД. Подписката приключи на 24 юни, като от предложените 1.538 млн. акции не бе записана и платена нито една, нещо, което се случва за първи път на Българска фондова борса.

Три от предложените 4.615 млн. права даваха възможност за записването на 1 нова акция по 1.91 лв. емисионна цена. От увеличението си Дир.бг очакваше да набере 2.94 млн. лв. Припомняме, че интернет компанията се листва на Българска фондова борса в началото на 2012 г., като набра едва 202 хил. лв. при очаквани близо 1.5 млн. лв., пише novini.bg.

За първото тримесечие на 2013 г. компанията има 468 хил. лв. приходи и загуба от 26, хил. лв. Година по-рано нетните приходи от продажби на интернет дружеството бяха 566 хил. лв., а загубата – 147 хил. лв.
=============

Тука е ясно какво се пита в задачката - кога точно приходите ше сецнат и нема да има веке заплати за мъдераторите? ах, това ми направи деня, месеца и годината - ора, дира фалира - да умира!

Барабар с админа, мъдераторите му и барабар с измекярите му!

Тека се случва, когато гониш собствените си потребители - сега ше ги видим откъде ше цицат - а сичките са научени да цицат и да питат за още!

Айде - да доубиват дира и да се местиме към оффнюз!

Робът се бори за свобода. Свободният - за съвършенство.

Тема Re: Uraaaaaaaaa :-))))нови [re: Roxan*na]  
Автор izz ()
Публикувано27.06.13 22:57

модераторите в дира не са платени

пак разбрала-недоразбрала

а ми е чудно, като не искаш да си тук, за което си имаш пълното право и аз не оспорвам, то защо аджеба си тук денонощно и пускаш сериии от постове?

Тема Re: Uraaaaaaaaa :-))))нови [re: izz]  
Автор Roxan*na (GG)
Публикувано28.06.13 01:02

Ех, а когато ти ги пускаш всичко е нарет?

Оубаче ти верваш, че на мене ми е забранено?

Модераторите СА платени

Автор izz ()
Публикувано28.06.13 01:07

Кукувице, ти не помниш какво си казала сама преди 2 минути

Кой е казал, че ти е забранено да пишеш тук? Никой. Но ти самата казваш, че не искаш да пишеш тук. Въпросът ми е-тогава защо пишеш?

Модераторите НЕ СА платени.

Автор Roxan*na (GG)
Публикувано28.06.13 01:30

Модераторите СА платени!

Аха, сама си призна, че обичеш да спамиш...

Тема Re: Uraaaaaaaaa :-)))) [re: izz]  
Автор shisharki (кво?)
Публикувано28.06.13 08:01

не знам как ше се кара без модераторската заплата... скоро ще трябва да обикаляме из кофите за боклук да се изхранваме...

А някой реве за бан...

Тема Re: Uraaaaaaaaa :-))))нови [re: shisharki]  
Автор Roxan*na (GG)
Публикувано28.06.13 11:12

Айде айде, признай си, че некой леф отгоре не ти пречи да модераторстваш....

Ясно е, че криете - пък и затриха обявите за работа в дир, които стояха на първа страница толкова години. Сега няма публични конкурси за работа в дир - защото е ясно кой назначава и уволнява само свои хора.

Не е като да не сме чели и виждали дир как се променяше откак съществува.....

Автор izz ()
Публикувано28.06.13 12:20

Кукундрело, аз съм била модератор и знам как стоят нещата. За разлика от теб.

Автор Roxan*na (GG)
Публикувано28.06.13 14:56

Ти си била модератор ама преди 5-6 години.

Киро смени всички или почти всички стари модератори. Новите започнаха на други условия - естествено, на тебе това няма да ти го кажат - защото и тебе те изхвърлиха - за да заграбят колкото се може повече.

Старите модератори бяха разпределни по един на клуб и не бяха платени. Сега им се плаща на час и колкото повече клубове модерират, толкова повече са платени. Естествено, че новите гъзомийници на Киро, назначени без избори, нема да се обесневат на старите изритани.

Жалко е, че си толкова наивна.

Дир е в криза горе-долу от същото време. Сама си направи сметките какво са обещавали от настоящото ръководство, за да вземат властта по тоя начин. До ден днешен управлението на Киро и сие продължава да губи пари - защото целта им е не да печелят пари за собственика, а да си грабят за тях си самите.

Нали не допускаш, че някой работи за без пари, администрирайки вече 7-8 години дир? или някой работи за без пари - модерирайки 18 клуба? не ти ли хрумва защо не им пука, че потребителите се изнесоха демонстративно?

В момента оффнюз (да кажем) има повече потребители и посещения от дир....говори ли ти на тебе това нещо?

Но има толкова много други сайтове - с които да се правят сравнения. Преди 10 години дир беше НАЙ-ПОСЕЩАВАНИЯ И НАЙ-ПОПУЛЯРЕН И НАЙ-МАСОВ САЙТ - ПЪРВАТА ДИРЕКТОРИЯ В СТРАНАТА! с дир започна българския интернет ....

В момента - защо не отидеш на линка за потребителите, които четат дир - има-нема включени и 400-300.....от които сигурно поне 100 са служебно ангажираните лица....задължени да редактират и модерират дир....

Абе жена, кой според тебе ти е виновен на тебе, че си сляпа?

Добре бе, хора, след като носите по 1-2 кила на раменете си тека, торба с лайна, то стигате ли до ситуация, в която поне се опитвате да си бръкнете с пръЗд в носа и да извадите малко акъл?

Автор izz ()
Публикувано28.06.13 17:34

Хаха, е добре, може да се е променила ситуацията и да им се плаща вече.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.