Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:01 03.11.25 
Българи извън България
   >> Българи в Америка
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Забраната за пушене в Българиянови  
Автор shisharki (кво?)
Публикувано03.06.13 06:17

Само за мен ли заведенията, в които се пуши, са най-противната част от българската действителност? Партията Столетница май иска да премахне забраната (поне частично).
Лятото беше ок, щото забраната влезе на 1-ви Юни, а и можеше да се сяда навън, но през зимата е невероятна гнусотия. Даже съм готов да понеса нагли чиновнички, но пушенето в затворени обществени места не мога...

Тема Re: Забраната за пушене в Българиянови [re: shisharki]  
Автор izz ()
Публикувано03.06.13 10:58

Нормалните хора не понасят лисичарници. Тъпугнерите от бсп смятат да нарупат слава в очите на сельовците-техния електорат като разрешат пушенето, но мисля, че ще постигнат обратен ефект. Първите две неща, които свършиха беше да кажат, че ще връщат агенти од ДС в политиката и ще върнат пушенето...аЦки прогресисвна, модерна лява партия, да падладееш проста. Драйфа ми се оттях.

Автор FilerO99 (DARK POWER)
Публикувано03.06.13 17:32

Никой не я спазва тази забрана. Аз си пуша в заведенията в София и нищо не ме притеснява.

Тема Re: Забраната за пушене в Българиянови [re: FilerO99]  
Автор Фakличka (fuego)
Публикувано03.06.13 21:17

пушиш в градината, спазва се забраната, и не е нужно да я махат, така е по добре, вярно че в нощните клубове се пуши, но за там няма как да не пушиш, но където се сервира храна, не е нужно да се дими.
Ако става за въпрос и аз пуша в някои заведения, но е рядко и когато сме компания, плюс това познавам шефа примерно

“Толкова много програми, пари и усилия за ромите, а за циганите никой не мисли.”[/

Автор noTeHHEgaP (пристрастен)
Публикувано03.06.13 21:19

Миналото лято като бях в БГ, минах до един див чалга клуб по случай рожденния ден на един местен фараон

В сепарето, под знака "в заведението не се пуши", авера беше запалил пура (нали е рожденникм да му върви с уискито) и в другата ръка цигара, че никотина от пурата му беше малко

Но въпреки че забраната си беше чисто формална, беше първата стъпка напред - тва е пълен регрес. Мазните комунисти привличат димящия електорат, както отбеляза иза

Автор Roxan*na (GG)
Публикувано03.06.13 23:56

Да са самоубиват - кфо ми дреме.

Тая држава и ората вътре съм ги отписала - това, което става вътре, мое да се опише само с кошмарите на Джеронимо Бош

Тука при мене, откак живея в УК, не моем да видим даже 1 нормален чувек да пуши. Първо, кутия цигари почва ама най-долната от 6-7 паунда - ама и да ги имаш, не всеки магазин ги продава - и даже да ти продадат, требе да си адулт и да го докажеш с ИД лична карта - и даже да си купиш, не моеш да ги пушиш никъде....просто не е разрешено, нема текива раути кой бил малолетен и кой бил адулт - просто нема разрешени места за пушене - пушачите пушат саму навънка и по закон ако те видат да фърлиш фас на улицата и отнасеш глоба от 50 паунда....

Резултата е, че само новодошлите индийци и пакита пушат - а, забравих чат-пат русняци и поляци - ама опщо зето никой друк не пуши.....и те третират като долна утрепка, ако запалиш цигара даже на разрешено место - а на забранено место за пушене те третират директно за офенс ...идва полицая в рамките на 5 минути и те чарджва 50 паунда....красута!

И тека, кату платиш 200=300 паунда в рамките на неколко дни от инат да пушиш щото ти се пуши - и теглиш чертата - и ти идва акъла и отиваш да си поръчеш анти-никотин иле кфото беше там за отказване...

Иначе, аку немаш кураш да откажеш - си плащаш де...и тека до края на света.....

Робът се бори за свобода. Свободният - за съвършенство.

Тема ок!нови [re: shisharki]  
Автор King. (инвеститор)
Публикувано04.06.13 00:33

Разбрахме, няма нужда да сереш едно и също лайно по 200 пъти, гний там в клоаката Англия и остави България на мира, никой не му пука за теб и мнението ти!!

Тема Re: ок!нови [re: King.]  
Автор Roxan*na (GG)
Публикувано04.06.13 00:47

Кхм, Шишарки, разбра ли бате? гний бате в клоаката Канада и ни остави на мира нас британците, казва Кинга

Робът се бори за свобода. Свободният - за съвършенство.

Тема Re: Забраната за пушене в Българиянови [re: noTeHHEgaP]  
Автор Фakличka (fuego)
Публикувано04.06.13 01:04

в много от заведенията изобщо не се е спирало да се пуши, измислиха схема,а назначаваш циганин за управител и той отнася глобата, има заведения които всяка седмица си сменят управителя, пуши се, и така ще бъде, Българина трябва да си промени мисленето, а това както е известно няма как да стане

“Толкова много програми, пари и усилия за ромите, а за циганите никой не мисли.”[/

Тема Re: Забраната за пушене в Българиянови [re: Фakличka]  
Автор FilerO99 (DARK POWER)
Публикувано04.06.13 20:41

Точно така. Без да познавам шефа не паля цигара.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.