|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
Неочакван секс..
|
|
Автор |
King. (инвеститор) |
Публикувано | 18.07.12 20:25 |
|
Днес в 10:00 дойде една бройка, събуди ме и ме наеба по най-груб и безцеремонен начин !!! Ти, вика си отиваш в БГ и няма да те видя един месец, затова дойдох да се сбогуваме. 2 тека и направих, втория много трудно !!
Хубави путки са това Рускините, ей, и се ебат с ищак !!
Най-много се кефи на кура ми и винаги казва, че такива големи и уродливи членове сме имали само ние, БЪЛГАРИТЕ !!!
Гордейте се и вие, братя, ако имате с какво !!!
п.с. Скоро ще съм в Истанбул, където ще прекараме 2 нощи с едно аверче, баш на пъпа на центъра в 5 звезди, проверих курвите, то голяма скъпотия бе !!! 250-300 евро за час и то за Рускини !!! Аз рекох ще си направим един мега купон за 100-200$, явно обаче ще трябва да чакаме да се проберем в БГ, където цените са по нараодни все още !!!
| |
|
Реализира ли се анално?
Травестити и шимейли от всички страни обединяшайте се!
| |
|
Турците били много напред икономически. Един приятел наскоро ходи и се възмути, че само България никаква роля не играела в световната икономика, докато в Турция се бачкало здраво и с хъс. Ето даже курволяк от Русия си вкарват да им лапат рязаните джучове. Евала!
| |
Тема
|
Re: Неочакван секс..
[re: King.]
|
|
Автор |
MrN (The real) |
Публикувано | 20.07.12 13:57 |
|
Прелъстен и изоставен, браво
| |
|
Скоро отивам там и след това ще напиша подробен очерг как стоят нещата в южната ни съседка, досега само хубаво съм чувал за тях !!!
| |
Тема
|
Гугудо,
[re: MrN]
|
|
Автор |
King. (инвеститор) |
Публикувано | 21.07.12 09:45 |
|
Ти няма ли да излизаш във ваканция и ти? :)))
Дай да си бием една срещичка някъде в БГ, искам да ти покажа нещо...
| |
Тема
|
Re: Гугудо,
|
|
Автор |
MrN (The real) |
Публикувано | 21.07.12 11:38 |
|
то за да ми покажеш нещо, трябва да го имаш ;) , само внимавай в Турция , че съседите обичат да "поздравяват" отзаде ,освен ако ти неотиваш там точно за "поздрава"
| |
|
рускините ли са дъ бест? Много им се носи славата. И май са и лесни и налитат мноо. Чудя се нали си имат парЕ, за кво тогава се продават, а не го правят просто за кеф с избрани пичове
Истински ценното го нося в себе си, но слепите няма как да го видят.
| |
|
Чакам да пишеш, Кинге! И аз не съм ходил, но се каня да отида някой път. Ще ходим с жената след 2 седмици в Канада, но решихме да отидем до Отава тоя път да видим как ви е столицата.
| |
Тема
|
ave King
|
|
Автор |
Duke. (непознат
) |
Публикувано | 31.07.12 21:06 |
|
za onaia debelogaza pradla Iza li govorish
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|