|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема
|
лайна
|
|
Автор |
izz () |
Публикувано | 13.04.12 23:26 |
|
...в млякото
Купувам днес мляко за козунаците от супер готската и лъскава "Млекарница на Добрев" и като помирисвам бутилката ме лъхва мощната смрад на кравешка тор. Не знам какво са правили тия, но в това мляко поне 3% е съдържанието на лайна. За жалост не работят утре да им го занеса да си го помиришат. Чудя се дали да изхвърля бутилката и повече да не пазарувам от там, или да им го занеса да видят какво са произвели? Изключвам варианта да занеса продукта в РИОКОЗ защото са ми някак си симпатични в Добрев, и досега такива изцепки не е имало. Съвети?
| |
Тема
|
Re: лайна
[re: izz]
|
|
Автор |
dorka14 (пристрастен) |
Публикувано | 13.04.12 23:50 |
|
Аз не мога да се конфронтирам, а предпочитам да "избягам", да махна с ръка
и да кажа "от мене да мине" или много лекичко намеквам за нередност,
защото много ме е страх от конфронтации. Завиждам на хора, които смело
се конфронтират и си търсят интереса, но на мене ми е по-лесно да се
измъквам шумно или по терлици, отколкото да си защитя правата.
Ако не искаш да си разваляш празничното настроение можеш да си
вземеш мляко от другаде.
Редактирано от dorka14 на 13.04.12 23:50.
| |
|
погледни позитивно на нещата, изе - по-добре натурална кравешка тор, вместо ГМО и флуорирано мляко.
| |
|
Никакъв проблем нямам да се конфронтирам, но не ми е това целта. То струва 2 лева това мляко, какво ще спечеля от тоя скандал.Тия са печени по прнцип, много тарикатска млекарничка са си направили и наистина досега няма такива проблеми с никой техен продукт. Тука някак си са допуснали кравата да се изкендза в млякото. Обаче как ме лъхна миризмата, направо ми се надигна диафрагмата...Наистина смрадта не е просто намек,ами все едно си се навел на прясна купчинка тор. Ей ги на:
| |
|
Тука си абсолютно прав. Ако трябва да изпия гмо с флуор или това говняно мляко, при всички положения избирам говняното.А най-лесно ми е да го изхвърля и толкоз.
| |
|
Ти па откъде си сигурна че лайната са кравешки
| |
Тема
|
Ееее,
|
|
Автор |
King. (инвеститор) |
Публикувано | 14.04.12 07:41 |
|
Голяма работа, прецеди го и готово !! То като се свари ще се оправи !!
п.с. Или па ако го връщаш изсери и ти малко вътре поне да има веществено доказателство, те не биха се усъмнили в тебе, нали си редовна клиентка? :)))
Редактирано от King. на 14.04.12 07:47.
| |
Тема
|
Хххххххххахахахахах !!
[re: noTeHHEgaP]
|
|
Автор |
King. (инвеститор) |
Публикувано | 14.04.12 07:57 |
|
You got a point there !!!
| |
Тема
|
Абе,
|
|
Автор |
King. (инвеститор) |
Публикувано | 14.04.12 07:58 |
|
Ти май все пак ще го гаврътнеш, така ме съмнява...??
| |
|
На такива миришат
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|