Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:41 11.11.25 
Българи извън България
   >> Българи в Америка
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Накефени, готини хора ли сте?нови  
Автор pesho.konia (старши)
Публикувано20.05.11 18:43

Аз май не съм готин, накефен, добър човек както някой хора. Примерно учителката ми по френски, която просто всички в класа ми много обичат е такава. Има и един руснак в класа ми - и той е такъв. Не съм някакъв депресар, но не съм и супер положителен чокек. Вие в коя категория сте и мислите ли, че трябва да се опитаме да сме по-готини. Може работата ми да ми пречи. Може би и аз ако бях временно учител по български в Америка, щях да съм по-накефен. Да си програмист е малко гадно.

Тема Re: Накефени, готини хора ли сте?нови [re: pesho.konia]  
Автор ZainGadol ( Брутален )
Публикувано20.05.11 23:09

Колкото повече позитивна енергия излъчваш-толкова по-добре!
За бизнеса е от особенно значение! Също и за социялните контакти.

"How much do you want for all of them?"

Тема Re: Накефени, готини хора ли сте?нови [re: Tepминaтop]  
Автор Koфтият (форумист)
Публикувано21.05.11 01:29

Дайте съвет какво да правим, как да посрещнем края на Света ? Да сме будни и да чакаме да видим какво ще се случи или да се отрежем, кат букова дъска, и въобще да знаем какво е станало ?

Днес споменах на един колега на работата за края на света утре, той каза 'Не бой се, няма да стане. Нали някой трябва да остане да прибере парите ?'

Автор jaime14 (born free)
Публикувано21.05.11 06:02

Ами, нищо не можете да направите! Краят на света беше вчера, ама вие къде сте бляли? Сега ще чакате следващия път, така ви се пада , като не внимавате!

[IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x105/jaimeanna1412/Wolfcopy.jpg[/IMG]

Публикувано21.05.11 06:13

Уф, разбрах да се пазя да не ме прелъсти някой с име Христос. Е това ограничава избора ми, но ще го имам пред вид.

Публикувано21.05.11 06:18

И аз се радвам да те видя! Да те свирнат манафите в Анадола, какъФ Лелин си, къде ти е брадичката и плешивото теме? Айде фалшиф Христос ми се праиш, ама аз нали казах, не мой ме прелъсти , който се казва Христос. Знам ли кой истински , кои фалшиф?

Публикувано21.05.11 06:37

Аз пък Руски не отлепвам. От инат, не исках да го говоря и на сега не мога. Не знам за косата и брадата, ма къде ти е революцията, къде го сифилиса, а? Нещо на Христос ми приличаш, не на другаря Ленин!

Публикувано21.05.11 06:37

А, и паметника къде ти е?

Тема Ако светът свършваше утре...нови [re: pesho.konia]  
Автор King. (инвеститор)
Публикувано21.05.11 07:45

То тогава ще си променя намерението да не звъня в къщи, ще се обадя, ще си поговорим с нашите, ще ги питам дали са минали от фирмата да поставят паркета на двете стаи, за които говорихме, все пак ще е добре да посрещнем края на света с поставен и добре изциклен паркет според мен,

, а да, ще изпия всичкото уиски, да не става зян и ще си легна..
Някой знае ли към колко часа ще свършва света?

Тема Хе хе,нови [re: Tepминaтop]  
Автор King. (инвеститор)
Публикувано21.05.11 08:14

Аз така бях през зимата, бръсната тиква и катинар.. :)))

Сега пускам дълга коса и вече ми покрива ушите !! Нашите така ще се изненадат като се прибера юли месец в БГ, никога не са ме виждали с дълга коса, моята става също като на Делпиеро - къдрава, много хора ме питат дали не съм италианец като съм с дълга коса. Дори и Пешо би се учудил ако ме види с дълга коса !!!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.