Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:53 10.11.25 
Българи извън България
   >> Българи в Америка
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема abe kakeнови  
Автор mdetonka (sofianka)
Публикувано08.06.11 01:35

zashto chovek primerno ne moje da pishe v klub 40 -50? . mojelo samo da cheteme, wow

Тема Re: abe kakeнови [re: mdetonka]  
Автор Koфтият (форумист)
Публикувано08.06.11 02:47

Веднага ще ти кажа........
Защото по технически причини 40-50 и още няколко клуба са разрешени за писане само след потвърждаване от модератор. Защо - няма да умуваме сега ( в смисъл - на мен не ми се говори по въпроса).

Изпрати лично на Каката или на Филип и им 'подай молба', тъй да се каже, че желаеш да ти бъде разрешено да пишеш. Те ти проверяват данните, АйПи-то и ако решат да ти позволят, ти позволяват. Ако решат да не ти позволят - не ти позволяват.

Това е, технически причини.

Тема Re: abe kakeнови [re: Koфтият]  
Публикувано08.06.11 02:56

аха разбрах. ама на това не му се вика технически причини. технически е ако не мога да влезна поради някаква необходимост от настройване на моя комп, към техния клуб. това са други техни причини, те да си ги наименуват по друг начин. еми ще пусна молба да стана член на партията

.

Автор Koфтият (форумист)
Публикувано08.06.11 03:07

Tехнически причини ....в кавички. Подай им молба, те ще ти разгледат резюмето, ще разгледат и други подадени и ако набираш 'необходимите точни' ще станеш 'член на ТКЗС-то'. Ще получиш зелена карта.

Публикувано08.06.11 03:12

е то ако се окаже че и съм изпуснала срока.... . казала съм прилагам при поискване, характеристики, архивни снимки, даже такива с клубарите от 40-50, от преди първата световна. имам и айкютест резълт и вери найс атитюд , съмтаймс нот

Тема абе, как е ?нови [re: mdetonka]  
Автор Koфтият (форумист)
Публикувано08.06.11 03:23

Nice to hear that .......You might turn out being the right candidate for the possition ......

Ако искаш да ти дам 'вътрешна информация' ..... вземи едно на ум следното : пиши на Каката вместо на Филип. Той си е помислил, сиромахът, че е станал кмета на нета. Та.....ако искаш да бъдеш сравнително разбрана и не унижавана, пиши на Каката. От вътрешни хора знам, че тя е по-служебно правдива в случая.

Редактирано от Koфтият на 08.06.11 03:29.

Публикувано08.06.11 03:30

сигурно я познавам по добре от тебе. тя обаче сигурно си мисли че съм друга , защото стария ми ник нещо се е позатрил. а има ли такава служба да звъня по телефон, да ми кажат ника и пасуарда, че имайла койт съм дала е отдавна изфирясал.
ти къде си между другото?

Автор Koфтият (форумист)
Публикувано08.06.11 03:33

Aaaaa..... аз не знам толкова. Малко съм рус на цвят. И аз имах друга регистрация преди тази, но толкова вода е изтекла от тогава, че дори не си и спомням предният ми юзърнейм. Но със сигурност имам поне година и половина в ДИРа преди този ник.

В Онтарио, Канада съм.

Автор sofianka (virtual me)
Публикувано08.06.11 03:33

йеееееееее аз взех че се сетих юзернейма си. воала

Тема Re: abe kake [re: sofianka]  
Автор Koфтият (форумист)
Публикувано08.06.11 03:35

Ма....не ми казвай, че хората вече те разпознаха още на втория постинг и ти подсказаха юърнейма, само ти не можа да се сетиш какъв е бил.... ?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.