Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:02 15.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в Америка
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Чакай сега, ...нови  
Автор King. (инвеститор)
Публикувано13.04.11 07:33

... да седна и аз както Бачо ви Калин правеше едно време, да си налея 100 грама от любимото ми уиски "Шивас регал", 18 годишно, пълнолетно

, с една бучица лед по средата на чашата като айсберг, без сода и да разпусна след работния ден, където общо взето нищо не изкарах!!

Та отивам днес с 2 поръчки и първата се случва една изсухлена негърска свиня, чийто гъз се влачеше точно полвин метър след туловището и, което тя бе нахлузила в клин, с идеята да бъде секси може би? Както и да е, апартамента беше пълен с деца, имаше още една негърка Мам, а от всичко най- ме учуди едно русо момченце със сини очи, което кой знае защо и то се търкаляше в боклуците заедно с чернокожите.
Та тези човешки отрепки, бяха поръчали крилца естествено, негрите винаги ядат най-боклуджийската храна по някаква странна логика, 2 по 24, биг лоуд, уит фрайс енд дабъл хот сос, който е от Франкс ред хот, най-жестоката помия, която съвременото човечество е успяло да създаде, аз по принцип ям адски люти неща, повечето хора дори не са способни, да опитат от моите сосове, но това просто е отвратително, няма никакъв вкус бут ениуей, самхау мангасарите тука го обожават....
Поръчката беше 24,75$ и тя имаше 25 долара, разбра че типа е малко и се зае да търси чейндж, като обърна апартамента на главата си. Накрая доиде с още
30-40 цента в ръка, който аз естествено отказах, а и върнах и 25-те които и дължах. Изгледа ме като теле в железница и започвам да се чудя вече, защо мангассарите винаги са в бед мууд, когато видят добре облечен бял човек? 99% от черните ми клиенти гледат точно като телета в железница..., не мога да схвана нещо, имам чувството, че сами се депресират и мислят за подтиснати.
Следващият клиент беше бяла англофонка, сметката и беше 10,25 $, отвори вратата, усмихна се, пита ме как съм, даде ми 15 кинта и каза мерси!
Кво да говорим повече...

Тема Re: Чакай сега, ...нови [re: King.]  
Автор Bиливар (тъпо парче)
Публикувано13.04.11 09:57

И какъв е извода?

Децата са лукс?

Тема Изводът е, че ...нови [re: Bиливар]  
Автор King. (инвеститор)
Публикувано13.04.11 16:17

Негрите са боклуци, а се правят на печени...
Ти къде живееш?

Автор pesho.konia (старши)
Публикувано13.04.11 18:08

Кинге,
тук моя приятел от Ямбол оня ден го нападнало и нахапало некво огромно куче. Тая вашата работа е много опасна. Ако те ухапе куче, не искай пари, а викай веднага полиция да направят репорт. После остави адвокатите да ги съдят.

Автор MrN (The real)
Публикувано13.04.11 20:22

колко е тва уиски при вас?

Тема Много,..нови [re: MrN]  
Автор King. (инвеститор)
Публикувано13.04.11 21:02

В държавния магазин е 84,50$ за 750 мл, но аз обикновено си го купувам, или ми го носят от безмитната зона, където се плаща м-у 40 и 45$ за 1,14 литра бутилка 18 годишно.
Понякога, като няма наблизо съм принуден да купувам оттук, 12 годишно, 45$ за 750 мл, както направих преди 2 седмици и почти веднага след това един познат шофьор ми донесе от САЩ голяма бутилка 18 годишно за същата цена, за което ме хвана яд естествено. Но е хубаво, много леко влиза... :))))
При вас колко е?

Тема Re: Много,..нови [re: King.]  
Автор MrN (The real)
Публикувано13.04.11 21:36

100 $ за бутилка в нормален магазин, не знам колко ще е в безмитен

Тема Re: Изводът е, че ...нови [re: King.]  
Публикувано13.04.11 22:09

Живея в северна Европа.

Аз нямам проблеми с африканци, и винаги са се държали добре с мен, явно им допадам

Сега актуално имам само един около мен , който е женен за швейцарка и аз само го майтапя че говори байриш, защото е учил немски в Бoйерн и говори както го е чул

п.п. Казаха ми че преди малко в София е валяло сняг

Тема Re: Много,..нови [re: Tepминaтop]  
Публикувано13.04.11 22:12

Mh da и при нас май е горе долу така. Не купувам често алкохол, но Шивас не е над 50 евро със сигурност.

Тема Re: Изводът е, че ...нови [re: Bиливар]  
Автор King. (инвеститор)
Публикувано14.04.11 05:17

Допадаш им, те всички бели жени им допадат, нали в извратеното им съзнание това е идеала на покровителката бяла господарка, колко е зле тази раса просто не е истина...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.