|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема
|
до сингъл пичовете
|
|
Автор |
pesho.konia (старши) |
Публикувано | 08.11.10 06:28 |
|
Пичове,
Откъде ще търсим жени в тая Америка? Дайте некоя идея, щото ако нищо не измислим, на мен даже ми минава през ума да отида да бачкам в Западна Европа вече сериозно!
Мога да повъртя гуми с Акурата из Швейцария - колко му е.
pesho
| |
|
Абе то е безумие човек да се ожени в Америка. Че те почти половината от браковете завършват с развод. Освен това, тук правят некви безумни преразпределения. Няма никакъв смисъл.
| |
|
Какво значи тук правят некви безумни преразпределения ?
В този подтекст?
п.п. Ако в САЩ не можеш да си намериш жена, в западна Европа въобще не знам как ще я намериш
Мисля че американките са много по-гъвкави от западноевропейките. А са също толкова темпераментни.
Ако искаш *разбрана* жена, намери си я в изтока. Даже от източна Европа
( Имам предвид жена, която по-лесно се приспособява)
by himbeerРедактирано от himbeer на 08.11.10 17:49.
| |
|
Аз познавам само 2 ( сега се сещам за 2 , може да познавам и повече) но не бих казала че са сухарки
Веднъж едната ми беше нагости с мъжа си (германец, и 2те са омъжени за германци), а аз самата имах гости ( от България, по-точно един клубар, така че можеш да имаш представа за гледната точка).
После разбрах, че българските мъже мислят американките за хм леко "застреляни" и абсолютно отвеяни и т.н.
Но пак казвам- това е въпрос на гледна точка и допирни точки.
Да, той-(български мъж) се аргументира, но аз мисля че това което стана реално и аргументите се дължи на различни приоритети. - всеки беше в правото си. И също мисля че една много голяма част от европейките имат същите приоритети.
че при евентуален развод хамериканката ще ти вземе всичко и ще те остави с гол гъз, както и често се случва.
А при развод отношенията не са добри и няма причина да не го остави с гол гъз
by himbeer
| |
|
Както казваше едно време Соня Васи - "Друго си е да се излегавиш в леглото на български". Та ясно е откъде да се търсят.
| |
|
Не познавам американските закони, но ако това е вярно:
ако аз се оженя за някоя богата бабичка, няма да мога да и измъкна кьорава стотинка при един евентуален развод.
Значи в тази държава законите са в полза на жените и съм склонна да вярвам че са един номер по-големи драки от западноевропейките
Но това пак не значи че са сухарки
Аз лично намирам американките за окей и мога да кажа че не знам някой мъж да е имал проблеми с тях. Но е истина че става дума за западноевропейски мъже, които са по-негъвкави и по-праволинейни за разлика от източните. Което води до прав път в плановете им, което не включва издръжката на американската жена
by himbeer
| |
|
Аз съм чувала доста истории за разводи по американски, но от друга страна имам и моите познати и виждам че описания подобни на твоето не важат. Може би познавам изключения или това е въпрос на развитие на нещата.
Сега не искам да се отклонявам, но само ще спомена че тази двойка, за която писах горе е от мъж- работещ по високите позиции, подтикващ жена си да прави кариера, но все пак тя печелеше значително по-малко. И отгоре на това на нея й прехвърлиха къща в щатите, а те 2мата не са си купили нищо сами т.е. всичко е НЕЙНА dowry!
А той има и дете от предишен брак, което по закон със сигурност издържа и то по най-високата хм вноска
Така че мисля че е въпрос на 2 характера. Който смята че не може да взаимодейства поне равностойно с една такава жена, наистина е по-добре да не се захваща.
п.п. Песента е яка, сега ще я яусна и няма да обръщам внимание на текста
by himbeer
| |
|
Абе то е безумие човек да се ожени в Америка. Че те почти половината от браковете завършват с развод. Освен това, тук правят некви безумни преразпределения. Няма никакъв смисъл.
Tя твойта работа мяза на приказката за нероден петко. Тревожиш се за глупости. В Америка има достатъчно красиви и читави жени. Само не и в мегаполисите.
| |
|
Много си краен
Имах предвид че Пешо може да намери и българка, която да изцеди спечелените му американски долари
Горе писах че познавам няколко американки , сега се сетих за още една, също е окей като човек.
Не се сещам за българска чалга, но се присетих за един филм и открих че го има в ютюб
Ако искаш му хвърли един поглед
Имало и с превод, но не знам дали тук следват всички части:
by himbeerРедактирано от himbeer на 09.11.10 00:26.
| |
|
За американките требе да питаш "The Guess Who". Лени Кравиц само повтаря.
А ако питаш Ал Бънди, ето какво ще ти каже:
"Hooters, hooters, yum, yum, yum. Hooters, hooters on a girl that's dumb."
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|