|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Здравейте ПРЕДАТЕЛИ!
|
|
Автор |
FilerO99 (оперативная ) |
Публикувано | 23.08.10 20:53 |
|
Здравейте, ПРЕДАТЕЛИ!
Кой завлякъл приятели с пари, кой пребивал детето си, кой ограбил, убил от България все в Америка отива. За радост световният капитализъм се срива и вие скоро ще духате супата!Ще духате супата не само с имуществото си "придобито" в САЩ което банките ще ви го вземат, ами ще духате и супата като се върнете обратно в България.
УСПЕХ!
| |
|
Пак ли си останал без пари за баничка.
| |
Тема
|
Re: Здравейте ПРЕДАТЕЛИ!
[re: FilerO99]
|
|
Автор |
Koфтият (старо куче) |
Публикувано | 24.08.10 01:31 |
|
Дай малко пояснение, предатели сме всички (един кантар) или някои от нас ? Че и ние, дето сме в чужбина, сме доста шарена гама..........
| |
|
точно се чудех за някой сайт с вицове...
| |
|
Пак ли си останал без пари за баничка
Не само, че не съм останал без пари за баничка, но и чакам доста голямо наследство. Труд, труд, труд и само труд за българските емигранти изрод на човешкият род!Тва, тва, тва и тва!Труда за народа, за мен парите!
| |
Тема
|
Re: Здравейте ПРЕДАТЕЛИ!
[re: Шишapkи]
|
|
Автор |
FilerO99 (оперативная ) |
Публикувано | 24.08.10 13:00 |
|
точно се чудех за някой сайт с вицове
Вие не сте ориентирани правилно политически. Слугувате ли на американците?Слугувате!Долара падна ли?Падна!Даже и Световната икономическа криза която започна именно от Америка не можа в такава степен да намали цените на имотите в България и вие когато би изгонят от там няма да има с какво да купувате тук. Бедна, ззлобна и глупава емигрантско-слугинска каста!
| |
|
Недей да се вълнуваш толкова много за дребни глупости.
Ше ти се пукне жъчката
Live Free Or DieРедактирано от bogoinjection на 24.08.10 22:05.
| |
|
леко да не се пръснеш по шефовете
| |
|
не само че които сме в чужбина сме предатели, ами сме крадци, убийци и си пребиваме децата според автора. Приемам, че има силни аргументи да стигне до тия изводи и ще ми бъде интересно да ги прочета. Иначе да дойдеш да изкендзаш някви твои си заключения без логическата връзка ми изглежда несериозно и даже леко малоумно.
| |
|
>> ще духате и супата като се върнете обратно в България.
ами ако не се върнеме ?
M.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|