|
Тема
|
Да излъжеш при кандидатстването за гражданство
|
|
Автор |
Hadji.Dragan (непознат
) |
Публикувано | 19.02.08 16:17 |
|
Ще си пускам документите за американско гражданство като принципно ще изкривя истината само в графата - пребиваване в САЩ. Почти цяла 2007 не съм бил в страната (11 месеца) и мисля да пробвам да мина метър. Някой знае ли дали номера минава (някой правил ли го е?). Моята логика е, че ако всичко останало е добре, емиграционните надали ще тръгнат да проверяват всеки детайл. А и аз съм си покривал всички сметки, наеми, данъци, водя се, че работя във фирма на приятели и т.н.
Ако някой има повече информация да пише. Имате ли информация дали някой друг не го е правил. Ако ме хванат дали могат да ми вземат зелената карта на база лъжа или нещо такова...
| |
|
зависи как си напускал. Ако не е пеша през браздата или в багажника на някоя кола, най-вероятно знаят...
Aut Inveniam Viam Aut Fascium
| |
Тема
|
Re: Да излъжеш при кандидатстването за гражданство
[re: Hadji.Dragan]
|
|
Автор |
Kackeт (ама Muji) |
Публикувано | 19.02.08 19:37 |
|
Тарикатлъци на дребно един вид. Ще те хванат, няма да ти вземат зелената карта, просто няма да ти дадат гражданство за момента щото нямаш интегрити.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
removal (непознат
) |
Публикувано | 23.02.08 01:12 |
|
Savetvam te da ne pravish tova. Vsjaka Imm. application se proverjava obstoinno.Drugo koeto mogesh da napravih e da predstavish osnovatelna prichina za prebivavaneto ti tam.I v sashtoto vreme da predstavish dokazatelstvata za koito govorish.Pishi mi na lichni shte ti dam po podrobni napatstvija. Zapomni vagno e da ne lagesh.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
RRUSA (непознат
) |
Публикувано | 24.02.08 12:33 |
|
Споко
Можеш да ги излъжеш защото системата им е такава,че отчита само влизането в страната.Всеки който е излизал от Америка ще се съгласи,че на летището ти гледат паспорта само тия тъпаци на секюрити, и че не минаваш граничен контрол или имиграция т.е нямаш печат или доказателство за излизане,имаш такова само за влизане.Те разчитат на нашата честност за да се набутаме сами.
Поздрави и късмет на интервюто.
| |
Тема
|
[re: RRUSA]
|
|
Автор |
removal (непознат
) |
Публикувано | 24.02.08 15:40 |
|
Taka e no vapreki tova go savetvam da ne lage.Ima nachin kak da se opravi.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
bugatti (bugatti.de) |
Публикувано | 25.02.08 04:02 |
|
Тц, лошава идея. Не лъжи, за да не ти пати чутурата...
| |
|
Недей, ще те отрежат. И аз в момента с това се занимавам. Свали си наръчника с формата М476 от сайта им и прочети правилата. Има 10 страници в които говорят за continuous residency което ако не се лъжа беше 36 месеца задължително освен ако не си войник в САЩ или не си изпратен на някаква мисия от правителството.
Ако си бил извън страната повече от 6 месеца...си го пречупил това постоянно жителство. С днешната технология не им трябва много да видят кога си напуснал и кога си се върнал. Ако не се лъжа в зелената ти карта се съдържа цялата тази информация, а днешните зелени карти са като кредитни карти...точно поради тази причина ти взимат и зелената карта , плъзгат я през четящото устройство и целия ти живот излиза на екрана им.
Успех все пак.
П.С: Най- сетне са сложили модератори, това трябваше отдавна да се случи..мдам.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
EЙЧ (минаващ) |
Публикувано | 21.04.08 02:49 |
|
Znam za дузина души които са послъгали с датите, единия дори се мяркаше само по за месец на година, и всичките взеха паспорт, имам и една позната която е в процедура в момента, и тя ги е нагодила датите, до 5-6м. трябва да отиде на интервю, и ще ти кажа кво е станало и с нея..така че давай смело, ако не ти се чака още 4г. ...а знам за един който го скъсаха, но то беше заради езика
| |
|
|
|
|