Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:18 16.05.26 
Българи извън България
   >> Българи в Америка
*Кратък преглед

Тема Абе и вие ли така?нови  
Автор Nirvana_2 (?x?)
Публикувано01.08.07 11:43

До мъжете тука: абе и вие ли се обличате така?
Bчера разглеждах над 1500 снимки , направени от г-н Нирвански след двумесечния му престой в Ню Йорк, и кво да ви кажа:

над 90 % от мъжете по снимките (познати и непознати по стриит-лайф-снимките) са облечени стандартно по следния начин: риза в уни-цвят с къс ръкав, добре изгладена, вмъкната в панталоните, панталоните са светли на цвят и с басти (!!), кожен колан, голям метален часовник и масивна златна верижка на врата, примерно-подредена къса прическа. Бе не знам...ама нешо мноу скучно така, а? Къде е liveliness-a?

ROCK IS MY RELIGION

Тема Re: Абе и вие ли така?нови [re: Nirvana_2]  
Автор Бaш-Maйcтopa (минаващ)
Публикувано01.08.07 11:48

Най-често се обличам по начин, по който би ме било срам да ходя в София.

Когато излизам по работа, сред хора съм ок. Но по-добре не ме срещай ако съм сам на пазар или просто разходка, или където и да било сам....

Автор King ()
Публикувано01.08.07 13:57

Какво да ти кажа шац.... зависи.... аз съм с дънки и фанелка... независимо,че има климатик в камиона... гъза ми се запарва и пахне плохо...... а за краката да не ти казвам.... след 12 часа драйв... като ги събуя....тия маратонки... нищо,че са Найк.. няма мухи в камиона.... само верния ми приятел лаптопа е с мен.....

Редактирано от King на 01.08.07 13:58.

Тема Opredelenoнови [re: King]  
Автор Nirvana_2 (?x?)
Публикувано01.08.07 15:47

Taka e opredeleno po-dobre

, a ne kato tija zalizani bezlichniciPylna skuka...

ROCK IS MY RELIGION

Тема Re: Абе и вие ли така? [re: Nirvana_2]  
АвторMG (Нерегистриран)
Публикувано01.08.07 15:53

snimal e samo upitata. ne se e rashodil dosatatchano is new york. new york e zavladian ot upita( no bs e upi ako ne zaneh kakow e upi).

Тема Re: Абе и вие ли така?нови [re: MG]  
Автор Nirvana_2 (?x?)
Публикувано01.08.07 17:41

Pri nas "YUPPIE" e neshto mnogo po-elegantno i shik ot tva, koeto vizhdam po snimkite...

A pa i tija pantaloni s BASTI i rizata VYTRE v tjah e napravo trepach kombinacija, ne znam ot koga ne se nosti tva, ami vsichko e v lezheren stil slim-line

ROCK IS MY RELIGION

Редактирано от Nirvana_2 на 01.08.07 17:45.

Автор no_bs (anointed)
Публикувано01.08.07 17:51

Че то ти тука това, което ти описваш, не е yuppie. Не слушай пистолетката какви го бълнува пак. Особено пък златни ланци в професионални среди определено не се срещат често, както и ризи с къс ръкав.

===============
Sheer obstinacy is far more durable than courage, though it's not as pretty.

Тема Re: Абе и вие ли така?нови [re: no_bs]  
АвторM. (Нерегистриран)
Публикувано01.08.07 18:06

Да бе, това за ризите с къс ръкав и мен много ме озадачи. При нас колегите ми (мъжете), ходята най-често с риза с дълъг ръкав, обикновено бяла, безупречно изгладена, вратовръзка и тъмен панталон. На тия които са по-атлетични им стои супер тази комбинация. Останалите с коремчета и лав хендълс поне изглеждат прилично облечени. Ланци и други мъжки бижута досега не съм видяла никой да носи, единствено халка и часовник. Дет'с ит.

Тема Re: Nirvana_2нови [re: Nirvana_2]  
Автор BULGARA ()
Публикувано01.08.07 20:12

По принцип ню-йорският бизнесмен е sharp dressed man.

В бизнес средите повечето са стилно облечени.

Но извън работно време можете да ги видите като туристите, които посещават града, по простата причина, че са толкова уморени от тея костюми, че навличат каквото им попадне. Е, има и такива, които са винаги спретнати.

Въпрос на вкус.

А ти как се справи два месеца без г-н Нирвански?

Тема Re: Nirvana_2нови [re: BULGARA]  
Автор Nirvana_2 (?x?)
Публикувано01.08.07 23:06

Ааа...супер се оправих, аз съм от оправните. Казаха ми дори по скайпа, че съм се разхубавила и Нирвански им съобщи на тия с комплиментите, че който пич иска жена му да се разхубави, трябва да я остави 2 месеца сама....

Направих си:
- купон-рок-програма
- културна седмица
- уелнес-седмица
- пътувах наоколо и обиколих всичките ми приятели, дето се изместиха последните години из други градове

Въобще си беше здравей живот

ROCK IS MY RELIGION

Редактирано от Nirvana_2 на 01.08.07 23:11.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.