Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:07 17.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в Америка
*Кратък преглед

Тема Работа в Калифорниянови  
АвторGia (Нерегистриран)
Публикувано09.06.07 23:25

Интересувам се, ако имате информация, от какви специалисти пазара има най-голяма нужда в Калифорния?
И как се уреждаш с работна виза? Бихте ли ми казали условията?
Благодаря!

Тема Re: Работа в Калифорниянови [re: Gia]  
Автор333 (Нерегистриран)
Публикувано10.06.07 00:01

до колкото съм запознат от недоебани жени

Тема Re: Работа в Калифорниянови [re: 333]  
АвторGia (Нерегистриран)
Публикувано10.06.07 00:05

Значи на губи време и тръгвай, след като търсят "недоебани жени"! Аз питам сериозно, след като не си запознат и не можеш да дадеш отгоовор, не си губи времето да ми показваш липсата си на интелект!

Тема Re: Работа в Калифорниянови [re: Gia]  
АвторEйч (Нерегистриран)
Публикувано10.06.07 00:31

А бе ти старата джиа лиси?
И защо точно в калифорния избра, знаеш ли кав лудница е там, ако не знаеш испански нямаш големи шансове, те са окупирали навсякъде, иначе има работа много. Освен това и голяма престъпност има, аз бех за седмица там(разбирай за ЛА)Всеки ден слушам по радиото за 2-3 убийства нпкъде из ЛА, 4-5 обира на магазинии за куп други по-дребни престъпления, това ти казвам всеки ден, некой ако си мисли че в Б-я има престъпност, тот той е наивник

Иначе е красив щат!

Тема Re: Работа в Калифорниянови [re: Eйч]  
АвторGia (Нерегистриран)
Публикувано10.06.07 00:37

Не, не съм старата Джия. Аз се върнах от Калифорния преди 1 седмица. Бях там 2 седмици на почивка и много ми хареса. Затова искам да разбера какви са вариянтите за заминаване. А догодина завършвам като компютърен инженер и се надявам , че там бих могла да си намеря хубава работа. Благодаря все пак за информацията със убийствата, но аз наистина съм решила да замина :)

Тема Re: Работа в Калифорния [re: Gia]  
Автор EЙЧ (минаващ)
Публикувано10.06.07 05:35

Aa забравих да кажа, има и много джепчии, миналата година, в едно малко градче на север от ЛА на 5-та, на около 50-60мили( мисля че се казваше Уилридже) на една гасстейшън ми измъкнаха портфейла от джоба.
а ти къде почива? валая ти успех, сигорно ще си намериш работа, щото сред испаноговорящите няма много инжинери.

Тема Къде е старата Gia ??нови [re: Gia]  
АвторЛA (Нерегистриран)
Публикувано10.06.07 09:37

никой ли не знае какво стана с нея (40 годишната) ?

Тема не би трябвало да имаш проблем с намиранетонови [re: Gia]  
Автор чepитa ()
Публикувано10.06.07 16:45

на работа в СА след завършването.

добре дошла, нова Джия! клубът има нужда от млада кръв...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.