|
Тема
|
Работа в Калифорния
|
|
Автор | Gia (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.06.07 23:25 |
|
Интересувам се, ако имате информация, от какви специалисти пазара има най-голяма нужда в Калифорния?
И как се уреждаш с работна виза? Бихте ли ми казали условията?
Благодаря!
| |
Тема
|
Re: Работа в Калифорния
[re: Gia]
|
|
Автор | 333 (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.06.07 00:01 |
|
до колкото съм запознат от недоебани жени
| |
Тема
|
[re: 333]
|
|
Публикувано | 10.06.07 00:05 |
|
Значи на губи време и тръгвай, след като търсят "недоебани жени"! Аз питам сериозно, след като не си запознат и не можеш да дадеш отгоовор, не си губи времето да ми показваш липсата си на интелект!
| |
Тема
|
|
|
Автор | Eйч (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.06.07 00:31 |
|
А бе ти старата джиа лиси?
И защо точно в калифорния избра, знаеш ли кав лудница е там, ако не знаеш испански нямаш големи шансове, те са окупирали навсякъде, иначе има работа много. Освен това и голяма престъпност има, аз бех за седмица там(разбирай за ЛА)Всеки ден слушам по радиото за 2-3 убийства нпкъде из ЛА, 4-5 обира на магазинии за куп други по-дребни престъпления, това ти казвам всеки ден, некой ако си мисли че в Б-я има престъпност, тот той е наивник
Иначе е красив щат!
| |
Тема
|
[re: Eйч]
|
|
Публикувано | 10.06.07 00:37 |
|
Не, не съм старата Джия. Аз се върнах от Калифорния преди 1 седмица. Бях там 2 седмици на почивка и много ми хареса. Затова искам да разбера какви са вариянтите за заминаване. А догодина завършвам като компютърен инженер и се надявам , че там бих могла да си намеря хубава работа. Благодаря все пак за информацията със убийствата, но аз наистина съм решила да замина :)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
EЙЧ (минаващ) |
Публикувано | 10.06.07 05:35 |
|
Aa забравих да кажа, има и много джепчии, миналата година, в едно малко градче на север от ЛА на 5-та, на около 50-60мили( мисля че се казваше Уилридже) на една гасстейшън ми измъкнаха портфейла от джоба.
а ти къде почива? валая ти успех, сигорно ще си намериш работа, щото сред испаноговорящите няма много инжинери.
| |
Тема
|
Къде е старата Gia ??
|
|
Автор | ЛA (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.06.07 09:37 |
|
никой ли не знае какво стана с нея (40 годишната) ?
| |
Тема
|
не би трябвало да имаш проблем с намирането
|
|
Автор |
чepитa () |
Публикувано | 10.06.07 16:45 |
|
на работа в СА след завършването.
добре дошла, нова Джия! клубът има нужда от млада кръв...
| |
|
|
|
|