Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:38 08.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в Америка
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема Стискайте палци !!!нови  
Автор King ()
Публикувано22.03.07 01:43

Писах писмо на мениджърката ми от Франс (правих стаж там през 2002) и тя ми отговори веднага, оказа се че се е издигнала много и е шеф на актюерите за цял Алзас. Пита ме какво работя, няма ли да се прибирам към Европа, което го разбирам като намек. Тя знае че съм много добър с числата и ме иска да бачкам за тях пак. Сега само трябва да се стегна и да и напиша едно писмо като хората!!!

Ех ако мога да се уредя в тази компания просто ще кажа Фак ю на Америка. 35 часа работна седмица, 25 дни платен отпуск още от първата година, един платен ден в месеца офф. Мангизите започват от 3500 евро нагоре в тази компания.

Еех мечти !!!

Тема Re: Стискайте палци !!!нови [re: King]  
Автор no_bs (anointed)
Публикувано22.03.07 01:46

Късмет от мен! Да знаеш, че комуто съм пожелала успех, не го е подминало. Имам някакви свръх способности.

Тема Re: Стискайте палци !!!нови [re: no_bs]  
АвторKalin (Нерегистриран)
Публикувано22.03.07 01:52

Евала принцесо, верно си е! Когато на мене ми пожела успех преди да отида на айсфишинг и мене не ме подмина. Само че место риби успех да фана настинка, а замалко и бронхопневмония щех да фана

АвторKиko (Нерегистриран)
Публикувано22.03.07 01:57

Данчо, не им вервай на тия скапаняци французите. Доста французи съм видел, но нито един свестен нема. По големи дебили са от уродливите си братовчеди кебекарите.

А и да ти дадат 3500 евро, от тех ше ти земат поне 2000 евро данъци, за да хранат мароканците и другите арабели които живеят там за сметка на данъкоплатците и прават по 10 деца.

Тема Re: Стискайте палци !!!нови [re: Kalin]  
Автор no_bs (anointed)
Публикувано22.03.07 02:01

Стига бе, Калински. Не ме натъжавай така. Явно е имало силни противостоящи зли помисли от някой друг.

Автор kate_ (angelundercover)
Публикувано22.03.07 02:06

Go baby go!

АвторKиko (Нерегистриран)
Публикувано22.03.07 02:06

Абе не требваше да се фала тука, че ше хода на риби и какви парчета фащам, защото е пълно с пустиняци които само с помислите си урочасват. А може и некоя форумна жаба нарочно да ме е проклела и затова твойто арабийско пожелание не се е сбъднало. Аз затова вече изобщо не казвам къде хода и какво права в тоя клуб.

Тема Re: Стискайте палци !!!нови [re: Kиko]  
Автор King ()
Публикувано22.03.07 02:12

Бро, чисто 3500, аз данъците съм ги приспаднал.

Автор sofianka (virtual me)
Публикувано22.03.07 02:17

кинга, никога не си заявявай намеренията преди да си видял че започват да се осъществяват.

Автор Fas~ ()
Публикувано22.03.07 02:19

абе да те питам. Аз не пращам никакви помисли към никого, защото живота ми е извън клуба. Но да познаваш някой из форума който праща зложелания? От лични преживявания, имам съмнения (подозирам, допускам и т.н), че е някой които работи нещо свързано с коли...3 пъти ми се случва. Но спирам подробности, да не урочасаме работата пак.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.