|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема
|
Стискайте палци !!!
|
|
Автор |
King () |
Публикувано | 22.03.07 01:43 |
|
Писах писмо на мениджърката ми от Франс (правих стаж там през 2002) и тя ми отговори веднага, оказа се че се е издигнала много и е шеф на актюерите за цял Алзас. Пита ме какво работя, няма ли да се прибирам към Европа, което го разбирам като намек. Тя знае че съм много добър с числата и ме иска да бачкам за тях пак. Сега само трябва да се стегна и да и напиша едно писмо като хората!!!
Ех ако мога да се уредя в тази компания просто ще кажа Фак ю на Америка. 35 часа работна седмица, 25 дни платен отпуск още от първата година, един платен ден в месеца офф. Мангизите започват от 3500 евро нагоре в тази компания.
Еех мечти !!!
| |
Тема
|
Re: Стискайте палци !!!
[re: King]
|
|
Автор |
no_bs (anointed) |
Публикувано | 22.03.07 01:46 |
|
Късмет от мен! Да знаеш, че комуто съм пожелала успех, не го е подминало. Имам някакви свръх способности.
| |
Тема
|
[re: no_bs]
|
|
Автор | Kalin (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.03.07 01:52 |
|
Евала принцесо, верно си е! Когато на мене ми пожела успех преди да отида на айсфишинг и мене не ме подмина. Само че место риби успех да фана настинка, а замалко и бронхопневмония щех да фана
| |
Тема
|
|
|
Автор | Kиko (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.03.07 01:57 |
|
Данчо, не им вервай на тия скапаняци французите. Доста французи съм видел, но нито един свестен нема. По големи дебили са от уродливите си братовчеди кебекарите.
А и да ти дадат 3500 евро, от тех ше ти земат поне 2000 евро данъци, за да хранат мароканците и другите арабели които живеят там за сметка на данъкоплатците и прават по 10 деца.
| |
Тема
|
[re: Kalin]
|
|
Автор |
no_bs (anointed) |
Публикувано | 22.03.07 02:01 |
|
Стига бе, Калински. Не ме натъжавай така. Явно е имало силни противостоящи зли помисли от някой друг.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
kate_ (angelundercover) |
Публикувано | 22.03.07 02:06 |
|
Go baby go!
| |
Тема
|
|
|
Автор | Kиko (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.03.07 02:06 |
|
Абе не требваше да се фала тука, че ше хода на риби и какви парчета фащам, защото е пълно с пустиняци които само с помислите си урочасват. А може и некоя форумна жаба нарочно да ме е проклела и затова твойто арабийско пожелание не се е сбъднало. Аз затова вече изобщо не казвам къде хода и какво права в тоя клуб.
| |
Тема
|
[re: Kиko]
|
|
Автор |
King () |
Публикувано | 22.03.07 02:12 |
|
Бро, чисто 3500, аз данъците съм ги приспаднал.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
sofianka (virtual me) |
Публикувано | 22.03.07 02:17 |
|
кинга, никога не си заявявай намеренията преди да си видял че започват да се осъществяват.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Fas~ () |
Публикувано | 22.03.07 02:19 |
|
абе да те питам. Аз не пращам никакви помисли към никого, защото живота ми е извън клуба. Но да познаваш някой из форума който праща зложелания? От лични преживявания, имам съмнения (подозирам, допускам и т.н), че е някой които работи нещо свързано с коли...3 пъти ми се случва. Но спирам подробности, да не урочасаме работата пак.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
|
|
|