Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:10 04.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в Америка
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема И Пак...нови  
Авторpesho (Нерегистриран)
Публикувано17.09.06 23:43

Пак ебах. Доста яка мадама този път по изключение. Аз вече само готини мадами ще еба де. Сега, след като окончателно осъзнах, че жените много ми се кефят (или поне тия в България - за другите не знам). Не всички, но значителен процент.

Бих си я хванал за гадже тая дето я ебах, ако бях в България. Естествено русичка с нежни малки светло руси косъмчета по гърба. Странно за българка. 170 висока. 50 килограма. 22 годишна. Сравнително големи цици. Сега си дойдох до Стара Загора и май пак ще ходя до Варна пак да я наеба още един два пъти, че ме кефи. Тъпото е, че бившето и гадже, с което тъкмо се били разделили днес отиде до Варна, заради нея. Добре че се разминахме случайно. Аз щото го познавам и не искам да стават разни цигании.

А пък от друга страна, мога да отида до София да еба студентки и да я заеба тая. В крайна сметка съм на Мисия.

Малко съм уморен от лова. Още 10 дена имам. Дано да изплющя още нещо и да си ходя по живо по здраво да почивам. Не че ми се прибира в САЩ особено много. Не съм си починал напълно още, ама дано да си отпочина по-скоро. Искам да си хвана гадже в Америка. Някоя хубава американка за предпочитане. С българки в САЩ знаете, че не говоря. Може да се напиваме по двойки с Б. с неговото гадже примерно.

Варна си е курварщина номер 1 обаче. Пак боцнах за около 12 дена 3 путки без пари. Да не говорим, че 4 от тия дни бях супер болен и не излизах. Явно градът предразполага към ебане.

Тема Re: И Пак...нови [re: pesho]  
АвторBapнeнeц (Нерегистриран)
Публикувано17.09.06 23:48

Това лято се ебеха и за по кафе с кола, така че не си направил кой знае що.
Даже си изостанал с бройката.

Автор Kaлин 72 ()
Публикувано18.09.06 02:51

Пак послъгваш. Кога и ти си ебал яка мадама?!! Историята не помни такова нещо.

Тема :))нови [re: pesho]  
Автор King (стар клубар)
Публикувано18.09.06 03:51

Аз пък ходих на 2 БГ купона и се спекох яко, БГ жени са странни ебаси, имам чувството че не им се ебе, тотално загубено време, е поне изпих 2 бутилки Розе "Лье сигаль" и се накефих, по яко от френското вино няма, коплета !!!

Автор Bvlgari (bulgari.com)
Публикувано18.09.06 07:07

Ама ти да не си решил да оправяш демографската криза в БГ-то?

esse quam videri

АвторGONE (Нерегистриран)
Публикувано18.09.06 16:04

a we pesho snimka shteshe da puskash na taia it iambol ot matematicheskata gimnazia deeba - pak nishto ne swarshi - are pusni we

Тема Re: И Пак...нови [re: GONE]  
Автор чepитa (непознаваема)
Публикувано18.09.06 17:08

и Кинга също обеща да покаже снимките на рускинята. дано да ги дочакаме и от двамата!

за сега май са на равно с бройката, но Пешо има още шансове до края на отпуската. давай смело, Пешо!

Тема Re: И Пак...нови [re: GONE]  
Публикувано19.09.06 18:36

Тая от Ямбол не я снимах, щото не беше много яка. Не беше зле, ама чак снимки да и правя, не ми се искаше. Иначе снимах тая дето сега я еба тук във Варна. Може би ще пусна снимката и, като изщракам фотоапаратчето.

Тема Re: И Пак...нови [re: Bvlgari]  
Публикувано19.09.06 18:41

Не, просто искам да наеба супер много путки и то да са готини.

Тема Re: :))нови [re: King]  
Публикувано19.09.06 18:55

И аз вчера хаках червено вино и здраво поебах тоя път, по изключение. А на българките в чужбина, не им знам какъв им е проблема. Аз няма да си говоря с тях и така ще им предоставя възможност да се надуват на други мои сънародници, но не и на мен. Ще еба българки в България и американки в Америка. nothin but cum for these bitches, love none for these bitches.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.