Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:21 16.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в Америка
*Кратък преглед

Тема Обаждания до Българиянови  
Автор martyn_bg ()
Публикувано21.09.06 20:03

Отсвирках Нобелком щото много дълъг им стана "the small print" и тея 3 4 или 5 цента на минута нищо всъщност не значат. Един колега дето говори с Румъния ми препоръча www.startec.com и гледам че дават 4.9 до България без разните ми там 4 минутни закръглявания и 99 цента седмична подръжка на картата. Някой ползва ли ги да сподели дали е доволен? Примус ги гледах че са същите като Нобелком горе долу.

Тема Re: Обаждания до Българиянови [re: martyn_bg]  
Автор no_bs (VBBBF)
Публикувано21.09.06 20:27

Съвпадение. И мен Нобелком ме ядосаха миналия месец и ги сложих в черния списък. Сега съм с

. Доволна съм, единственото неудобство е, че май нямат rechargable pins.

=========
I Didn't Climb to the Top of the Food Chain to Be a Vegetarian!

Тема Re: Обаждания до България [re: no_bs]  
Автор martyn_bg ()
Публикувано21.09.06 23:46

Да, цените им са добри, само че аз отдавна не се занимавам с ПИН-ове, ебати досадата, a и уебсайта им ми се вижда все едно е правен в кръжок. Регистрирах си телефона с тея

и са само чакам да си тръгна от работа и да пробвам как с едно натискане на сел фона ще събудя някой в БГ-то. Бе то и много удобство не е на хубаво, че са сигурно ще навъртам луди паре ама...

Автор ~!@$%^amp;*()_+ (целия горен ред)
Публикувано22.09.06 00:37

ами пиновете не са проблем, особено с цел телефон

запомняш номера така:

111111111111ppp22222222222ppp3333333333333

като 111111111111 е телефона дето се върти на доставчика
22222222222222 е пин кода
3333333333333 е номера в българия барабар с кода за бг и за града

ppp си е буквата р (виж как се въвежда от твоя модел телефон) може и рр, зависи колко бързо захапва, секо р е пауза от 1 секунда

Тема Re: Обаждания до Българиянови [re: ~!@$%^amp;*()_+]  
АвторTerminator (Нерегистриран)
Публикувано22.09.06 00:46

Тюх, язък брато, прееба далаверата...

Човекът тъкмо правеше реклама, сигур работи на комисионна и ти сега - бум, телефон с карта можело да се избира с едно натискане. Пфу, как не те е срам да правиш сечено на човека?
Между другото, чекай и аз да вкарам малко реклама - , по-добрата карта.

Тема Re: Обаждания до Българиянови [re: Terminator]  
Авторtelefonista (Нерегистриран)
Публикувано22.09.06 04:37

да ви препоръчам нещо от личен опит

за обаждания от компютър (с микрофон) до домашен телефон !!! номер едно са! има начална такса от $12 за 4 месеца ! свързам се с най-затънтените села, направо се учудих първите пъти! не се бях чувал с баба ми от векове, просто фонокартите не бачкат. Не препоръчвам говорене до мобилен тел. имат вискок чардж и лоша връзка! САМО ДО ДОМ.ТЕЛ
връзката е страхотна

www.voipdiscount.com

Автор HeДoДяЛKo ()
Публикувано22.09.06 12:50

А защо просто не ползвате Skype??? Цените за разговори до БГ са съвсем прилични, звука също, ако така и така прекарвате много време пред компютъра какъв е проблема?

Тема Re: Обаждания до Българиянови [re: HeДoДяЛKo]  
Автор Dilithium (Тrekkie)
Публикувано22.09.06 15:54

Аз ползвам карти (най-често, безбожно евтини са все пак Чикаголанд), като нямаме карти и се
налага да се обадим до БГ, яхуу месинджър витх войс и скайп на последно място.
Трябва да се отбележи, че качеството на скайп е по-добро от на яхуу месинджъра витх войс, но и яхуто е по-евтино.

WWSD (What Would Scooby Do?)

Тема Re: Обаждания до Българиянови [re: HeДoДяЛKo]  
Автор no_bs (VBBBF)
Публикувано22.09.06 16:05

Ползвам, но искам да мога да се обаждам и от работата, и от мобилния си телефон, ако съм някъде.

=========
I Didn't Climb to the Top of the Food Chain to Be a Vegetarian!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.