|
Тема
|
Обаждания до България
|
|
Автор |
martyn_bg () |
Публикувано | 21.09.06 20:03 |
|
Отсвирках Нобелком щото много дълъг им стана "the small print" и тея 3 4 или 5 цента на минута нищо всъщност не значат. Един колега дето говори с Румъния ми препоръча www.startec.com и гледам че дават 4.9 до България без разните ми там 4 минутни закръглявания и 99 цента седмична подръжка на картата. Някой ползва ли ги да сподели дали е доволен? Примус ги гледах че са същите като Нобелком горе долу.
| |
Тема
|
Re: Обаждания до България
[re: martyn_bg]
|
|
Автор |
no_bs (VBBBF) |
Публикувано | 21.09.06 20:27 |
|
Съвпадение. И мен Нобелком ме ядосаха миналия месец и ги сложих в черния списък. Сега съм с . Доволна съм, единственото неудобство е, че май нямат rechargable pins.
=========
I Didn't Climb to the Top of the Food Chain to Be a Vegetarian!
| |
|
Да, цените им са добри, само че аз отдавна не се занимавам с ПИН-ове, ебати досадата, a и уебсайта им ми се вижда все едно е правен в кръжок. Регистрирах си телефона с тея и са само чакам да си тръгна от работа и да пробвам как с едно натискане на сел фона ще събудя някой в БГ-то. Бе то и много удобство не е на хубаво, че са сигурно ще навъртам луди паре ама...
| |
|
ами пиновете не са проблем, особено с цел телефон
запомняш номера така:
111111111111ppp22222222222ppp3333333333333
като 111111111111 е телефона дето се върти на доставчика
22222222222222 е пин кода
3333333333333 е номера в българия барабар с кода за бг и за града
ppp си е буквата р (виж как се въвежда от твоя модел телефон) може и рр, зависи колко бързо захапва, секо р е пауза от 1 секунда
| |
Тема
|
[re: ~!@$%^amp;*()_+]
|
|
Автор | Terminator (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.09.06 00:46 |
|
Тюх, язък брато, прееба далаверата...
Човекът тъкмо правеше реклама, сигур работи на комисионна и ти сега - бум, телефон с карта можело да се избира с едно натискане. Пфу, как не те е срам да правиш сечено на човека?
Между другото, чекай и аз да вкарам малко реклама - , по-добрата карта.
| |
Тема
|
[re: Terminator]
|
|
Автор | telefonista (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.09.06 04:37 |
|
да ви препоръчам нещо от личен опит
за обаждания от компютър (с микрофон) до домашен телефон !!! номер едно са! има начална такса от $12 за 4 месеца ! свързам се с най-затънтените села, направо се учудих първите пъти! не се бях чувал с баба ми от векове, просто фонокартите не бачкат. Не препоръчвам говорене до мобилен тел. имат вискок чардж и лоша връзка! САМО ДО ДОМ.ТЕЛ
връзката е страхотна
www.voipdiscount.com
| |
|
А защо просто не ползвате Skype??? Цените за разговори до БГ са съвсем прилични, звука също, ако така и така прекарвате много време пред компютъра какъв е проблема?
| |
|
Аз ползвам карти (най-често, безбожно евтини са все пак Чикаголанд), като нямаме карти и се
налага да се обадим до БГ, яхуу месинджър витх войс и скайп на последно място.
Трябва да се отбележи, че качеството на скайп е по-добро от на яхуу месинджъра витх войс, но и яхуто е по-евтино.
WWSD (What Would Scooby Do?)
| |
Тема
|
[re: HeДoДяЛKo]
|
|
Автор |
no_bs (VBBBF) |
Публикувано | 22.09.06 16:05 |
|
Ползвам, но искам да мога да се обаждам и от работата, и от мобилния си телефон, ако съм някъде.
=========
I Didn't Climb to the Top of the Food Chain to Be a Vegetarian!
| |
|
|
|
|