|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
Из родния край на видна форумка
|
|
Автор | kopecпoндeнт (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.06.06 22:35 |
|
Пращат на съд за грозна къща
Кметът на Дупница даде ултиматум на 53-ма собственици
ДУПНИЦА. Собствениците на грозни и олющени сгради ще бъдат дадени на съд. Това се закани кметът на Дупница Първан Дангов. Той планира задължителни ремонти на постройките в центъра на града и укрепване на рушащите се тераси на жилищата.
Много от блоковете са в окаяно състояние и от фасадите им падат парчета мазилка върху главите на пешеходците. Ако стопаните не платят доброволно на бояджиите и мазачите, ще бъдат принудени чрез съд да осребрят фактурите.
Кметът даде гратисен период до 22 юли на съдържателите на грозните сгради сами да започнат ремонтите. Вчера заповедта на градоначалника бе изпратена до 53-ма дупничани, които стопанисват постройките. След този срок общината ще направи конкурс за избор на частна фирма и ще я прати да разкрасява централната част за сметка на собствениците на сгради.
Стопаните имат достатъчно пари, за да подобрят фасадите, защото събират високи наеми за помещенията, коментират от кметството.
В списъка на Дангов са бившият главен секретар на общината Димитрина Михайлова и бившият шеф на полицията Малин Германски. Глоби ще отнесат и собствениците на бившите държавни предприятия, които са в разруха и са рискови за минувачите.
| |
Тема
|
не се научи да цитираш източника, провинцийо!
[re: kopecпoндeнт]
|
|
Автор |
чepи (йог(о бог!)иня) |
Публикувано | 14.06.06 22:42 |
|
все пак мерси за "видната"! много ли ми завиждаш за популярността...
| |
Тема
|
ех, село, село...тъй голямо
[re: чepи]
|
|
Автор | зaвиждaщ/a (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.06.06 22:47 |
|
ако ти кажа, че ти завиждам, ще се подмокриш ли от кеф?
| |
Тема
|
давай смело, булшит!
[re: зaвиждaщ/a]
|
|
Автор |
чepи (йог(о бог!)иня) |
Публикувано | 14.06.06 22:52 |
|
ако успем да изсанем дотогай, имаш мойта вампирска дума, дека па че се подмокрим!
п.п. искам с най-добри чуства да ти припомня, че не е необходимо да си отмъщаваш на мен за анонимното твпрчество на Кристо Халчев, по-разулно е да си спестиш енергията и да се концентрираш върху поредния сериал на Империята Отвръща на Удара! ама глей другийо пат да уцелиш от раз верната мишена, чаткаш ли?
| |
|
черешката, ти съгражданка на Сашка Васева ли си?.....глей ти......"Левовете в марки сменям аз...." - класика в чалгата !
Trespassers will be shot.....survivors will be shot again!
| |
|
и на Ритонката съм съгражданка, също!
Ех, живот
Бог ми е дал всеотдайна душа,
искам да прегърна света,
с радост да създавам нещо
не да руша.
Да помагам в беда,
как да издигна във душата си храм?
Светъл храм за всичко добро
и любовта си свята аз да ти дам.
Тя да те закриля от зло,
ех живот намусен суров.
Вечно ли ще бъдеш такъв?
Дай ни надежда дай ни много любов.
Нека живне твоята кръв,
ех живот несретник и цар,
пъстьр многолик и жесток.
Дай ни частица дай от земния дар,
който щедро дал ни е бог.
| |
|
ех, Катето Ритонката......40ДДД....колко завиждахме на Здравко......
Trespassers will be shot.....survivors will be shot again!
| |
|
май е намалила леееееко размера като е поотслабнала, ама Здравко пак си е за завиждане, де
| |
Тема
|
Re: давай смело, булшит!
[re: чepи]
|
|
Автор |
no_bs (VBBBF) |
Публикувано | 14.06.06 23:08 |
|
Чери, поне да беше обърнала внимание, че точно в същата минута с този постинг на кореспондент имам пуснат регистриран такъв, а? Наистина се надявам, че тези неща си ги пишеш за самоуспокоение.
Хайде малко спри вече, а?
=========
I Didn't Climb to the Top of the Food Chain to Be a Vegetarian!
| |
|
Баси и трътлата, турски ли ще прави на големите цици??
==================
VI VI VI - The editor of the Beast
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|