|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
Кво ша кажете да организираме едно онлайн тото1 за световното. Негрото спомена че ще го правят в офиса, ама в моя офис никъв интерес от никой (предполагам, че и при вас е така). За да не става сложно, може само шампиона да се предсказва, наградата явно ще е чест и слава освен ако няма огромен наплив от залагащи, тогава може и мангизи в ескроу сървис да се мисли
Гушвам шестица бира и отпускам гъс пред дир-а да початя малко с всичките докато ми кръвясат очичките
| |
|
аз не съм ебал от не знам кога си. кво световно те гони? хората нямат кво да ебат! само до спорт по телевизията ми е.
these bitches took my joy away, yo. вече никога няма да има почивка. работа или гонене на путки. така ще е още много много години. И единствените удоволствия са кинтите и ебането. Вече човек не може да се отпусне с приятели на по бира и да не се безпокои за нищо. Свободното време е излюзия. 
| |
|
И в нашта фирма направихме залози. Аз сложих пет лева за Щатите... ей тъй за бъзика, то е ясно че който и да е бие накрая все уиски ще се пие в нашта фирма. Интересното обаче беше че никой не заложи на Бразилия... прекалено големи фаворити са. 
| |
|
Що бе? Покрай световното много пияни мацки ще има и нищо чудно да те огрее. Не в Америка де. Ама ти нали каза че ще си идваш до БГ?
| |
|
хората нямат кво да ебат! само до спорт по телевизията ми е.
Виж,по време на световното повечето мъже ще се отделят от телевизора само за да извадят поредната бира от хладилника!Съответно повечето мацки ще бъдат отегчени до смърт...Тогава идва и твоето време-само трябва да проявиш малко разбиране...
Това разбира се е много подло спрямо истинските мъже,ама щом проблемът с ебането е толкова сериозен...
. . . . .
Any road followed precisely to its end,leads precisely nowhere.
| |
|
Готина идея, но дай да измислим някоя китна наградка, че само чест и слава си е гола вода. И с пари не знам дали ще стане, струва ми се, че да се надяваш на пари от форумците е като да чакаш от умрял писмо или от Негрото военна повинност. 
=========
I’m too blessed to be stressed and too anointed to be disappointed!
| |
|
В момента щатите имат силен тим, така че не са съвсем за подценяване.
Естествено не казвам че щатите ще са шампиони.
Мен лично ми се ще германците да победят.<правя тук характерен поздрав с ръка>
Never underestimate how malicious some people can be on their own with the cover of anonimity
| |
|
Бароне,понеже ми е все тая,залагам на Гана. Все пак помислате каква да е наградата!
. . . . .
Any road followed precisely to its end,leads precisely nowhere.
| |
|
К'ва е таз Гана, бре? Да не е наш'та Ганчето Дарк тук от форума, дето си търсеше голям, лош мечок? Да не я е разкрил Негрото пак нещо във връзка с футбола и аз да не съм разбрала? 
=========
I’m too blessed to be stressed and too anointed to be disappointed!
| |
|
е моя залог. Наградата трябва да нещо, което може да се получи/даунлоадне от Интернет според мен.
Гушвам шестица бира и отпускам гъс пред дир-а да початя малко с всичките докато ми кръвясат очичките
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|