Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:47 15.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в Америка
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Въпрос към US гражданитенови  
Авторmartyn_bg (Нерегистриран)
Публикувано28.02.06 18:27

Спомняте ли си дали на интервюто за citizenship ви взеха зелената карта или не? Питам защото жена ми иска да ходи до България в Средата на Март, а има интервю за гражданство на 10 Март и ако на самото интервю и вземат зелената карта, няма да може да си извади ЮС паспорт достатъчно бързо за да замине. Благодаря предварително.

Тема Re: Въпрос към US гражданитенови [re: martyn_bg]  
Авторkalin (Нерегистриран)
Публикувано28.02.06 19:08

дришльо нема се притесняваш пращай жената таман и тя ще види кво е мъж. Ше я оправим отсекъде. Само мосле мое и да не иска да се върне ....

АвторStarshinata (Нерегистриран)
Публикувано28.02.06 19:53

Kartata se vzema na kletvata,a sled interview-to i kletvata ima dostatuchno vreme

Автор sofianka (virtual me)
Публикувано28.02.06 20:08

Sled kletvata shte i vzemat kartata. Ot tozi moment do pasport moje da sa i deset dena.

Тема Re: Въпрос към US гражданитенови [re: sofianka]  
Авторmartyn_bg (Нерегистриран)
Публикувано28.02.06 20:18

Мерси на теб и старшината, а приблизително колко време има между интервюто и клетвата? Опитах се да разбера на сайта на USCIS, обаче е абсолютно невъзможно да говориш с жив човек, а в FAQ не видях отговор на тоя въпрос.

Автор Gia ()
Публикувано28.02.06 20:28

Nikoj ne moje da ti otgovori na tozi vapros. Tuk, naprimer, ima njakolko (4 mislja) tzeremonii prez godinata. Za njakogo moje da se sluchi da e njakolko sedmitzi sled interviewto (mojata beshe taka), za drug - njakolko mesetza. Chela sam za mesta, kadeto interviewto i kletvata se provejdat ednovremenno, no te sa po-skoro izkljuchenie. Az ne bih riskuvala patuvane mejdu dvete, ako tzeremonijata e vajna za men. Za green card, da, na kletvata se vzema.

Тема Re: Въпрос към US гражданитенови [re: Gia]  
Автор martyn_bg ()
Публикувано28.02.06 22:03

A знаеш ли дали е задължително да отидеш на церемонията по заклеването, или може по-късно да отидеш в офиса, да речем, да се закълнеш и да си оставиш картата?

Автор Gia ()
Публикувано28.02.06 22:14

Predpolagam, che mojesh da nasrochish kletvata si za sledvastata vazmojna tzeremonija, no naj-verojatno trjabva da go napravish lichno. Moje bi e naj-dobre jena ti da prouchi vaprosa i da go uredi predi da zamine.

Тема Re: Въпрос към US гражданите [re: martyn_bg]  
Автор чepи (йог(о бог)иня)
Публикувано01.03.06 00:28

церемонията може да се рискеджулне. а когато взимат зелената карта на дават сертификат за гражданство, с който може да се пътува вместо паспорт, в случиай, че ти се наложи да пътуваш преди да си успял да си извадиш американски паспорт. с 2 думи, жена ти спокойно може да пътува със зелената карта след интервюто. на самото интервю може да попитате кога ще ви насрочат дата за церемонията и ако е преди да се е върнала от България може да поискате да ви я насрочат за следващата церемония. успех!

Тема Re: Въпрос към US гражданитенови [re: чepи]  
Автор Gia ()
Публикувано01.03.06 00:34

Az ne bih patuvala sas certificate. Po neponjatni za men prichini, ne e razresheno dori da se pravi copy na tozi certificate. Ako go zagubish (osobeno ako oste njamash i passport), navjarno te chakat dosta glavobolija, koito edva li si zaslujavat.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.