|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Въпрос към US гражданите
|
|
Автор | martyn_bg (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.02.06 18:27 |
|
Спомняте ли си дали на интервюто за citizenship ви взеха зелената карта или не? Питам защото жена ми иска да ходи до България в Средата на Март, а има интервю за гражданство на 10 Март и ако на самото интервю и вземат зелената карта, няма да може да си извади ЮС паспорт достатъчно бързо за да замине. Благодаря предварително.
| |
Тема
|
Re: Въпрос към US гражданите
[re: martyn_bg]
|
|
Автор | kalin (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.02.06 19:08 |
|
дришльо нема се притесняваш пращай жената таман и тя ще види кво е мъж. Ше я оправим отсекъде. Само мосле мое и да не иска да се върне ....
| |
Тема
|
|
|
Автор | Starshinata (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.02.06 19:53 |
|
Kartata se vzema na kletvata,a sled interview-to i kletvata ima dostatuchno vreme
| |
|
Sled kletvata shte i vzemat kartata. Ot tozi moment do pasport moje da sa i deset dena.
| |
Тема
|
[re: sofianka]
|
|
Автор | martyn_bg (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.02.06 20:18 |
|
Мерси на теб и старшината, а приблизително колко време има между интервюто и клетвата? Опитах се да разбера на сайта на USCIS, обаче е абсолютно невъзможно да говориш с жив човек, а в FAQ не видях отговор на тоя въпрос.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Gia () |
Публикувано | 28.02.06 20:28 |
|
Nikoj ne moje da ti otgovori na tozi vapros. Tuk, naprimer, ima njakolko (4 mislja) tzeremonii prez godinata. Za njakogo moje da se sluchi da e njakolko sedmitzi sled interviewto (mojata beshe taka), za drug - njakolko mesetza. Chela sam za mesta, kadeto interviewto i kletvata se provejdat ednovremenno, no te sa po-skoro izkljuchenie. Az ne bih riskuvala patuvane mejdu dvete, ako tzeremonijata e vajna za men. Za green card, da, na kletvata se vzema.
| |
Тема
|
[re: Gia]
|
|
Автор |
martyn_bg () |
Публикувано | 28.02.06 22:03 |
|
A знаеш ли дали е задължително да отидеш на церемонията по заклеването, или може по-късно да отидеш в офиса, да речем, да се закълнеш и да си оставиш картата?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Gia () |
Публикувано | 28.02.06 22:14 |
|
Predpolagam, che mojesh da nasrochish kletvata si za sledvastata vazmojna tzeremonija, no naj-verojatno trjabva da go napravish lichno. Moje bi e naj-dobre jena ti da prouchi vaprosa i da go uredi predi da zamine.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
чepи (йог(о бог)иня) |
Публикувано | 01.03.06 00:28 |
|
церемонията може да се рискеджулне. а когато взимат зелената карта на дават сертификат за гражданство, с който може да се пътува вместо паспорт, в случиай, че ти се наложи да пътуваш преди да си успял да си извадиш американски паспорт. с 2 думи, жена ти спокойно може да пътува със зелената карта след интервюто. на самото интервю може да попитате кога ще ви насрочат дата за церемонията и ако е преди да се е върнала от България може да поискате да ви я насрочат за следващата церемония. успех!
| |
Тема
|
[re: чepи]
|
|
Автор |
Gia () |
Публикувано | 01.03.06 00:34 |
|
Az ne bih patuvala sas certificate. Po neponjatni za men prichini, ne e razresheno dori da se pravi copy na tozi certificate. Ako go zagubish (osobeno ako oste njamash i passport), navjarno te chakat dosta glavobolija, koito edva li si zaslujavat.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|