Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:29 14.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в Америка
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Хайде сега да си кажете честничко...нови  
Автор Б. (ентусиаст)
Публикувано10.02.06 21:20

кой какво 'вкара' за обяд днес??
Аз лично доволно изядох една порция пържен боб по Родопски /Фортуна ми прошушна рецептата и манджата стана някъв мини-оргазъм!!! Което ме навежда на мисълта че би било удачно да и поблагодаря за напътствието / с мини бутилка червено вино.

Айде сега сте вие....

/КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД/

Тема Re: Хайде сега да си кажете честничко...нови [re: Б.]  
Автортpoл (Нерегистриран)
Публикувано10.02.06 21:22

чесничко признавам, аз схрусках Чери за обяд и хич не ми се услади. тъпа, греозна и малко намирисва.

Автор чepи (йог(о бог)иня)
Публикувано10.02.06 21:23

зелена салата + пиле с пържени картофки + компот от праскови. а кафето си го допих преди малко и сега отново почвам усилено бачкане. ае до скиф!

Авторmmmm (Нерегистриран)
Публикувано10.02.06 21:36

Тема Една клисава поничка [re: Б.]  
Автор martyn_bg ()
Публикувано10.02.06 21:40

и понеже вече е късно да ходя да обядвам стискам палци да не се изнервя от глад и да наритам хлапето без нищо като го вземам от градина.

Автор Dilithium (Trekkie)
Публикувано10.02.06 21:54

Един яко мазен ГИРОС (ту гоу, не си взех комбо с картофи, щото им е много разгазирано безалкохолното от машината) с много бееф, не знам защо ми сложи толкова бееф продавача :)))
Нямаше ФАНТА ананас на вендинг машината и си взех кола.

Сега ще смачкам и един банан, а същевремено си похпвам стафиди.

The universe is not only stranger than we imagine, it is stranger than we can imagine

АвторTpoлчo (Нерегистриран)
Публикувано10.02.06 21:58

Тролчо хапна sushi и сега се надява да не се отнесе в сладка дрямка върху клавиатурата

Тема Я постни рецептата ако е под ръканови [re: Б.]  
Автор martyn_bg ()
Публикувано10.02.06 22:42

за пържения боб

Автор fortuna_ (заслужена)
Публикувано10.02.06 22:45

Хех, радвам се, че ти се е усладило
Аз си поспах до към обяд, хапнах сладкиш с вишни + конска доза кафе и пропуснах обяда. Но сега на вечеря се натумбих вкусничко Борш, печени чушки с доматен сос, свинска плешка гювеч и плодово мляко с боровинки.
Допихме и една по-големичка бутилка червено винце.
Котаците хапнаха спагети с пушени кренвирши, лапнаха си и рибеното масло и вече се завиха

Автор Tepминaтop (простакь)
Публикувано11.02.06 05:08

Ами аз обядвах с пенсилванката в един малък гръцки ресторант. Поръчахме си суфлаки(агнешко на скара), бакла(това е вид боб) в доматен сос, баница със спанак и по едно парче баклава. Пихме минерална вода, защото имахме среща с клиенти след обяд. Само да уточня - пенсилванката си хапна по малко от всичко, а аз ометох чиниите да не хартисва зян храната. Не се нави само да ми преотстъпи баклавата си, дееба, кво ли не и разправях - калории, холестерол, въглехидрати, цианкалий, ама нъц. Щяла да си я дояде цялата, аз като съм искал да съм си поръчал още...

Редактирано от Tepминaтop на 11.02.06 05:11.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.