|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
по темата
|
|
Автор | Aнoнимeн, paзбиpa ce (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.01.06 21:18 |
|
За всичко са виновни приказките. Още от ранна детска възраст се втълпява на малките момиченца, че те са принцеси. Те трябва да чАКАТ да дойде принцът на принцовете, да ги грабне и тури на рамо като циганин трамвайна релса/1*/ (Оп, сори..'Рамо' ми е брат )...и да ги отведе към приказното царство, където бъдещите царици стават център на вселената. Никъде не се говори, за интелект, инициатива, труд, градивност, борбеност, чест, достойнство и много други качества, които пък наопаки, са втълпявани на бъдещите принцове, юнаци и ламьо-главо-резци. Добрата е красивата, нежната, пред които всички се прехластват. Тя нищо не умее да прави, а не и и трябва (освен може би...8==== ...но това е друга тема) Тя е свръх чувствителна, изпитваща болка дори и от едно грахово зърно под камара дюшеци, шалтета, спални чували и 3 бали слама (интересно, как ли не изпитва пък неудобство с многомащабно по големия вибратор, скрит под тънката възглавница, но пак се отклоняваме от темата). Та юнаците трябва да преминат 9 планини, морета, реки, бирарии..да се бият с 9 триглави лами, змейове, магьосници...абе маматаситрака (на какво ли не е способен човек, когато отвинти от чикии ).. и да изпълни мисията си по точка /1*/ (по горе). Дотука нищо лошо.
ОБАЧЕ,
Какво става ако принца обърка планините и се натъкне на конкурентната прицеса?! (Варианта принц-принц не се обсъжда, защото свършва приказката и се закрива форума). Другата принцеса започва да вика духове магьосници, да хвърля боб, лее куршуми, да си говори с огледала, кристални топки и т.н. (има го в приказките). Т.е красивото създание се превръща в сбръчкно земноводно-тип риба скумрия (цаца), и започва да бълва огньове, да вари отвари, пие хапове, изпада в истерии..абе дасиебемак'ьата. От друга страна, ударилата джакпота принцеса, вместо да се наслаждава на половината (поне) царство, започва да си прави топчета от носа и да ги мята в обратна посока. В същия момент ответната страна се е умножила и в транс разпалват огньовете във вихъра на спирт-итуално/халюциогенни танци. И накрая се заформя мятане на превръзки, кръстосване на клитори, ХХ(Л) хромозоми, вибратори, грахови зърна, боб с леща, чушки пълнени с ориз и изпепелени обувки на разочарованието с несъвпадащи номера. Да му мислят юнаците, борещи се с ламята. Д'ебаиприказкитед'еба.
(защо написах това?!, ..за кеф! )
| |
|

Коя беше онази принцеса, дето ударила джакпота, та сега се жалиш тука и ревеш за другата?  
Толко ли е мързелива, колкото се приказва/разказва?   
| |
|
Haresa mi! Realistichno. V 21 vek gi ima mnogo - printzesi, amazonkite vse oshte sa malko. Neshto v traditzionnata kultura triabva da se promeni, v otnoshenieto i ochakvaniata mezdu muze i zeni. Bavno se dvizim v tazi posoka. 
| |
|
и защо закриваш клуба ако се заговори за принц-принц? Нещо да те е страх (или да подозираш) че не позволяваш на музата си да се развихри в тази насока?
п.с. негро, това много на карбовски мирише. Изгради си свой стил 
"The more you debug it, the more it bugs" - аз
| |
|
Това ли успя да измислиш,за цяла сутрин бе, робот? Я по-добре дай един акъл:Ще панирам риба и се чудя,кисело мляко разбито с чесън и магданоз дали ще е добра заливка,а?
| |
|
Начи дереджето на принцесите.
Докато овладяват тайните изкуства да си подреждат косите така, че да изглеждат небрежно разрошени, и ка кточно да се блещят, за да им изглеждат неустоимо красиви очите, а как да си хапят устните, за да припадне принца, тръгнал за целувката....
И
докато се учат колко точно да харчат за бельо и дамски превръзки, без тате да изреве на умряло....
и как да сефтосат червилото на мама, за да се покажат на комшийчето от съседния блок по без нищо, облечени само по едно червило!
Тоя принц прозяпал уроците за бързо забогатяване от дъртата и склерозирала и без това Фея, и отгоре на всичко не знаел как се слага презерфатиффф!
Та коя принцеса, която държи на червилото на майка си, се пита в задачката, ще се лепне на оня принц отсреща дето всяка вечер я шпионира като се къпе? Няма такава, всяка иска принц от поне 3 мааали по-далеч...и ако може да е на бял кон и с меч, даже да е дървен, ама няма ся да се срамуваме пред маалата....
Начи си гепнал конкурентната? Умрях от смях! Заплюла те е - на бас - защото си пристигнал на въртолет да я вземеш! Познах ли???

| |
|
тоа па, екстрасенса програмист, я ходи да бутнеш някоя свирка на додо вместо да минаваш за остроумен
кир по вратО е стилът ми,братО.
идем из Пловдив,мама ви мръсна,
моята цел е гъзо да ви пръсна
| |
Тема
|
Re: по темата
[re: Oщe пo-aнoнимeн]
|
|
Автор | нaй-aнoнимeн (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.01.06 22:47 |
|
риба+кисело мляко, шъ съ утровиш, бре!
| |
Тема
|
Re: по темата
[re: нaй-aнoнимeн]
|
|
Автор | xипep-aнoнимeн (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.01.06 23:02 |
|
Недей да слушаш сулю и пулю my friend!  
| |
|
Aве ей, Кукер, знайш къв робот щи дам? Прибрах се у 5 и половина заранта, пиян кат тухла, само до съчинения по преразказ са ми у главата сега. И да се разберем нещо -принцесата е само една и е все още принцеса, поне за мен, не знам за вас. Но _бс, пиис? 
А да, мисля си, че това е Фаса, той създава такива безкрайни думи, ама пък и стила е много Карбовски найстина.... 
За заливката за която говориш, на мен ми прилича по скоро на дресинг. Нали няма да я запичаш тая риба във фурната после. Можеш да пробваш и със сос Бешамел, става трепач. Ако не знаеш как се прави, свирни, ше ти кажа.... 
Редактирано от Tepминaтop на 23.01.06 03:11.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|