|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Идея за телефон?
|
|
Автор |
King (ветеран) |
Публикувано | 09.01.06 01:27 |
|
Белл педалите гадни разбрах, 4е няма да ми сменят телефона безплатно, въпреки, 4е съм ве4е 2 години с тях и телефона ми е строшен в момента.
Затова реших да си взема Жиесем най накрая, моделите, на които се спрях:
- Нокия 6020
- Нокия 7280
- Нокия 8800
- Нокия 7610
Изисквания - да е много малак, да не се сгъва, да е 3-бандов.
някакви идеи и отзиви за гореизложените модели?
| |
Тема
|
Re: Идея за телефон?
[re: King]
|
|
Автор | GONE (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.01.06 05:09 |
|
a be ne ti triabwa da e malak be, brat - kato sednesh na kafeto w iambol kato iztupash telefona na masata nali triabwa da se wijda, hehehe
| |
Тема
|
хехе брато,
[re: GONE]
|
|
Автор |
King (ветеран) |
Публикувано | 09.01.06 05:54 |
|
това е третото условие - да е много скъп в БГ, гледам тая Нокия 8800 е 1700 лв в М-тел, а глобул още я нямат май тя ще е, лошото е 4е не ми се дават 400-500 $ за телефон.
| |
|
Да, и аз това исках да ти кажа, Кинге - Нокия 8800 е много гъзарски телефон в България. Аз дори не знам как изглежда, ние тук нямаме такива лайна, обаче наистина струва 700$ 
Не ме питай откъде знам.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Kykepa (-: Зевзек :-) |
Публикувано | 09.01.06 06:18 |
|
Аз имам 3220(отговаря на всичките ти 3 изисквания по-горе), но ти като си на принципа "От глад умри - гъзар бъди!" не мога да ти дам идея = това моя модел е леко остарел, но ми върши работа.
BMW Killer
| |
|
Кинге, в духа на Кукера ще ти кажа и аз - скъпичко е да си баровец....  
Trespassers will be shot.....survivors will be shot again!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Публикувано | 09.01.06 17:27 |
|
Щом Баровеца ти го казва мисля, че трябва да се замслиш!
BMW Killer
| |
|
Не ги знам тея модели, ама май праиш грешка като искаш "candy bar" телефон (дето не се сгъва). Аз преди седмица подарих такъв и си взех най-простия сгъваем. Несгъваемите ако не им заключваш клавиатурата всеки път и ги носиш в джоба (като мен) без да искаш звъниш на хора, влизаш в интернет и т.н. радости.
| |
Тема
|
[re: martyn_bg]
|
|
Автор |
Публикувано | 09.01.06 22:08 |
|
Ми вече я заключвам откакто изпратих 50 съобщения на една позната, която ми беше първа в списъка, защото беше с "А". Така е, иначе става котка в чувал!
BMW Killer
| |
|
500 $ wse edno edna sedmica sam ba4kalza telefona, a w BG se ba4ka edna godina za tozi telefon
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|