|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
V(irgin)-card
|
|
Автор |
purist (тъпист) |
Публикувано | 05.01.06 21:41 |
|
Една колежка разправя че всеки който е девствен носи в джоба си V-card. Този който успее да излекува някой от неговата девственост взима неговата V-card и за известно време може да се счита за девствен.
V-картите обаче не може да се прехвърлят повече от веднъж, т.е. ако спиш с някой който преди това е спал с девствен(а) ти не ставаш такъв.
Та да ви се похваля от снощи съм девствен и сигурно ще съм такъв до утре вечер най-късно 
"The more you debug it, the more it bugs" - аз
| |
|
Твоята колежка има изгорели транзистори. Внимавай, може да е свързано с работното място
| |
Тема
|
Re: V(irgin)-card
[re: martyn_bg]
|
|
Автор | Дeвcтвeн (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.01.06 22:42 |
|
А чекия брои ли се за score???
| |
Тема
|
Re: V(irgin)-card
[re: Дeвcтвeн]
|
|
Автор | ДOДO (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.01.06 03:12 |
|
Незнам дали се брои, по добре питай Кукера за тази работа.............................................................................................................................................              .................................................................................................................................................................................................13
| |
|
Аве пуристе, тва като неква гейска игра ми звучи да го еба....  
| |
|
Аве мускул, нещо да имаш проблем с гейовете?   
"The more you debug it, the more it bugs" - аз
| |
|
Ти сега в дискриминация ли ме обвиняваш? Гейовете са хора като другите, предполагам, так че защо да имам нещо на против?
| |
Тема
|
Само гледай
[re: purist]
|
|
Автор | ;-) (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.01.06 15:43 |
|
Утре да не четем по новините и за тебе
Американски съд гледа делото на Мариан Пенев по обвинение в изнасилване и сексуален тормоз
| |
|
абе, кавал нещастен, ти познаваш ли Мъри, че да се отваряш??!!!???
дееба и идиотите, дееба......само да ти кажа, че тия ще плащат докато са живи....и малката дрисла ще плаща след това...
Trespassers will be shot.....survivors will be shot again!
| |
Тема
|
Re: Само гледай
[re: BarovetzUSA]
|
|
Автор | ;-) (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.01.06 02:09 |
|
Абе, дъртия чикиджия, ти по-добре не ми се отваряй толкова, че току виж си ме ядосал и съм те пуснал на Фортуна да те схруска за закуска .
И ако случайно за момент си трезвен и удариш една пауза на ръкоделието, вземи пак да прочетеш какво съм написал и дали съм казал или коментирал нещо за човека - само съм постнал линка и заглавието от Фокус.
То си е просто очевадно, че са му скроили номер, ама случая е показателен за тея дето се бутат в същия тоя контингент - да си правят сметката каква изненада може да ги сполети

| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|