|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Може ли циганина да бъде баровец с мноу кинти?
|
|
Автор |
Roxana (Ivory) |
Публикувано | 04.01.06 23:14 |
|
| |
Тема
|
Ochevidno moje! Ti znaesh po-dobre :-)
[re: Roxana]
|
|
Автор |
Gia () |
Публикувано | 05.01.06 01:08 |
|
Btw, 2-ta snimka steshe da e ot NZ site, posveten na tziganite - , no formatat i ne beshe podhodjast.
Ej, kade e Vampi?! Toj taka gi obicha! 
| |
|
Ей, те тоя, педерасо-циганин Азис замалко чеше да дое да ни пее у Чекаго, ама алалем се обркА нещо работАта и не му дадоя виза! Убаво чеше да стане...малииииии вервайте ми дека цело Чекаго, демек сите българи що сме у Чекаго чеме да одиме да до глеаме! Ако, колко и да му намирате маана дека циганин бил, он нека си е циганин ама е вашлив от пАри! ...а вие дзиндзилкьовци нйедни имате само дим у газо!
Редактирано от Backo Ceлckи на 05.01.06 03:56.
| |
|
Тука па никой не ще да идва, 4е много се бият нашите говеда като има парти...
| |
|
Еби му майката.
Да ме бият и пари да ми дават не отивам да гледам кича с изрусено катинарче!
А за проваления концерт в Чикаго, защото едни мои познати си бяха взели куверти има 2 версии:
- не са дали виза на някой от свитата на Азис или на самия Азис
- организаторите са продали много малко кувети и не са могли да покрият парите по разхоите(~$35K za Azis i tolkova nekude za zalata).
Каквото и да се е случило много се радвам, че се провали псевдо концерта на псевдо изпълнителя, пък ако ще да е бъкан не с пари, а с кувейтски долари.
BMW Killer
| |
Тема
|
Re: Може ли циганина да бъде баровец с мноу кинти?
|
|
Автор |
Tepминaтop (bannat) |
Публикувано | 05.01.06 08:40 |
|
Ами не мога да кажа точно. По мойте разбирания, да си баровец значи да пръскаш пари като луд и да не ти пука. В това отношение всички цигани са баровци... 
От друга страна хората които се мислят за богати, са стиснати и треперят за всеки цент. Това са измекярите.
Истинските богати хора за мен, са тези които имат предостатъчно пари и макар че нямат нужда от тях, ги харчат разумно. Това са аристократите ...

Редактирано от Tepминaтop на 05.01.06 08:41.
| |
Тема
|
[re: Tepминaтop]
|
|
Автор |
Roxana (Ivory) |
Публикувано | 05.01.06 10:26 |
|
Терми, не се излагай бе мой човек!
Парите сами по себе си никого не правят баровец. Циганското лайно си е лайно и със, и без пари. С няколко банки пари, един тъп и неграмотен циганин пак ще си бъде тъп и неграмотен, факт.
И само забележи за какво харчта тъпите цигани. Те НЕ инвестират, а харчат. За яден, пиене, жени, правене на циганета, цигари, каруци, нови дрехи и всякакви консумативи. КОНСУМАТИВИ!
Еба ти консуматорите са. Виж, те да направят нещо, няма начин!
Нали чу за скандала с Чирков? Скандала с болниците, дотирани от Здравната каса, и че ги набараха и Чирков беше разследван?
И какво се установи? Мръсно крадливо племе!
Мноу съм ядосана на циганите. Па как не построиха един завод бе, мама му стара! Не, ама да крадат и мамят могат.
| |
Тема
|
Мозе, мозе
|
|
Автор | Maнro (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.01.06 10:45 |
|
Има си човека собствен кенеф, прай си кинти...
Ако ти харесва, да ви задомяваме, ъ?
| |
Тема
|
Re: Анджак де!
[re: Backo Ceлckи]
|
|
Автор | Гpaoвeцo (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.01.06 11:02 |
|
абе Васе, ти сигурно си от насе село, аи сицко убаво. Аz сам ж Германиа, ама те поzнах отдалек
| |
Тема
|
|
|
Автор |
martyn_bg () |
Публикувано | 05.01.06 18:29 |
|
Точно парите те правят баровец. За теб думата баровец май носи положителен отенък, а? За мен баровец е човек с много пари - може да е прост, тъп, тотомилионер, аристократ, бизнесмен, и пр.
Ти да не мислиш, че аз ако ударя джакпота (както се очертава щото с всяка седмица статистическите ми шансове нарастват) ще инвестирам???!! САМО КОНСУМАТИВИ ти казвам, състезание ще праим с жена ми кой може да изхарчи повече за по-кратко време - правене на циганета, каруци, цигари и т.н. Няма кво да ИНВЕСТИРАМ и да се чудия как да туря още една нула на париците - ебати еснафщината
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|