Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:53 16.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в Америка
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Може ли циганина да бъде баровец с мноу кинти?нови  
Автор Roxana (Ivory)
Публикувано04.01.06 23:14

Тема Ochevidno moje! Ti znaesh po-dobre :-)нови [re: Roxana]  
Автор Gia ()
Публикувано05.01.06 01:08

Btw, 2-ta snimka steshe da e ot NZ site, posveten na tziganite -

, no formatat i ne beshe podhodjast.

Ej, kade e Vampi?! Toj taka gi obicha!

Тема Анджак де!нови [re: Gia]  
Автор Backo Ceлckи (селянин)
Публикувано05.01.06 03:52

Ей, те тоя, педерасо-циганин Азис замалко чеше да дое да ни пее у Чекаго, ама алалем се обркА нещо работАта и не му дадоя виза! Убаво чеше да стане...малииииии вервайте ми дека цело Чекаго, демек сите българи що сме у Чекаго чеме да одиме да до глеаме! Ако, колко и да му намирате маана дека циганин бил, он нека си е циганин ама е вашлив от пАри! ...а вие дзиндзилкьовци нйедни имате само дим у газо!

Редактирано от Backo Ceлckи на 05.01.06 03:56.

Тема ?нови [re: Backo Ceлckи]  
Автор King (ветеран)
Публикувано05.01.06 03:59

Тука па никой не ще да идва, 4е много се бият нашите говеда като има парти...

Тема Re: Анджак де!нови [re: Backo Ceлckи]  
Автор Kykepa (-: Зевзек :-)
Публикувано05.01.06 06:56

Еби му майката.
Да ме бият и пари да ми дават не отивам да гледам кича с изрусено катинарче!
А за проваления концерт в Чикаго, защото едни мои познати си бяха взели куверти има 2 версии:
- не са дали виза на някой от свитата на Азис или на самия Азис
- организаторите са продали много малко кувети и не са могли да покрият парите по разхоите(~$35K za Azis i tolkova nekude za zalata).

Каквото и да се е случило много се радвам, че се провали псевдо концерта на псевдо изпълнителя, пък ако ще да е бъкан не с пари, а с кувейтски долари.

BMW Killer

Тема Re: Може ли циганина да бъде баровец с мноу кинти?нови [re: Roxana]  
Автор Tepминaтop (bannat)
Публикувано05.01.06 08:40

Ами не мога да кажа точно. По мойте разбирания, да си баровец значи да пръскаш пари като луд и да не ти пука. В това отношение всички цигани са баровци...
От друга страна хората които се мислят за богати, са стиснати и треперят за всеки цент. Това са измекярите.
Истинските богати хора за мен, са тези които имат предостатъчно пари и макар че нямат нужда от тях, ги харчат разумно. Това са аристократите ...

Редактирано от Tepминaтop на 05.01.06 08:41.

Тема Re: Може ли циганина да бъде баровец с мноу кинти? [re: Tepминaтop]  
Автор Roxana (Ivory)
Публикувано05.01.06 10:26

Терми, не се излагай бе мой човек!

Парите сами по себе си никого не правят баровец. Циганското лайно си е лайно и със, и без пари. С няколко банки пари, един тъп и неграмотен циганин пак ще си бъде тъп и неграмотен, факт.

И само забележи за какво харчта тъпите цигани. Те НЕ инвестират, а харчат. За яден, пиене, жени, правене на циганета, цигари, каруци, нови дрехи и всякакви консумативи. КОНСУМАТИВИ!

Еба ти консуматорите са. Виж, те да направят нещо, няма начин!

Нали чу за скандала с Чирков? Скандала с болниците, дотирани от Здравната каса, и че ги набараха и Чирков беше разследван?

И какво се установи? Мръсно крадливо племе!

Мноу съм ядосана на циганите. Па как не построиха един завод бе, мама му стара! Не, ама да крадат и мамят могат.

Тема Мозе, мозенови [re: Roxana]  
АвторMaнro (Нерегистриран)
Публикувано05.01.06 10:45

Има си човека собствен кенеф, прай си кинти...
Ако ти харесва, да ви задомяваме, ъ?

Тема Re: Анджак де!нови [re: Backo Ceлckи]  
АвторГpaoвeцo (Нерегистриран)
Публикувано05.01.06 11:02

абе Васе, ти сигурно си от насе село, аи сицко убаво. Аz сам ж Германиа, ама те поzнах отдалек

Тема Re: Може ли циганина да бъде баровец с мноу кинти?нови [re: Roxana]  
Автор martyn_bg ()
Публикувано05.01.06 18:29

Точно парите те правят баровец. За теб думата баровец май носи положителен отенък, а? За мен баровец е човек с много пари - може да е прост, тъп, тотомилионер, аристократ, бизнесмен, и пр.

Ти да не мислиш, че аз ако ударя джакпота (както се очертава щото с всяка седмица статистическите ми шансове нарастват) ще инвестирам???!! САМО КОНСУМАТИВИ ти казвам, състезание ще праим с жена ми кой може да изхарчи повече за по-кратко време - правене на циганета, каруци, цигари и т.н. Няма кво да ИНВЕСТИРАМ и да се чудия как да туря още една нула на париците - ебати еснафщината

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.