Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:23 13.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в Америка
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Из другите щати също така ли е?нови  
Автор Nirvana (?x?)
Публикувано16.06.05 23:46

Хей хора,
така ли е и при вас като в Голямата ябълка дето бях преди известно време
( вече писах) и останах с най-хубави чувства...изключая кенефите. ..
Добре че знаех за пиниза предварително. В моя подробен немски туристически справочник пишеше, че тоалтените са пълни до половината с вода и препоръчваха като се ходи по "голяма нужда", така да се организира процеса по изхождането, че да е на части, а не отведнъж, щото има неприятни изненади и оплискани гърбове. Добре че взех темата на сериозно, иначе щях да мисля че всички тоалетни са запушени...Още ми е весело катo се сетя за това ср*не на части.
Как е по другите щати, и за там ли трябва да се тренира??

I 'm free! Be free!

Тема Re: Из другите щати също така ли е?нови [re: Nirvana]  
Автор Gia ()
Публикувано16.06.05 23:50

Navsjakade taka kakame.

Patriotism is the virtue of the vicious.
-Oscar Wilde

Тема Re: Из другите щати също така ли е?нови [re: Nirvana]  
АвторБ. (Нерегистриран)
Публикувано17.06.05 00:11

Номера е да спуснеш къртичето с малка скорост и от ниска височина.
Щото ако го засилиш от високо ще се оплискаш целия. Най-удачно ми се вижда ако го пуснеш нежно да докосне водата и да е дълго като форма, така ще избегнеш момента да 'гмуркане' и съответно оплискване.

Ебаси и лудата тема си пуснала.

Тема Re: Из другите щати също така ли е?нови [re: Б.]  
Автор Gia ()
Публикувано17.06.05 00:16

Po-poetichno opisanie na tova zanimanie ne sam chela!

Patriotism is the virtue of the vicious.
-Oscar Wilde

Тема Re: Из другите щати също така ли е?нови [re: Gia]  
АвторБ. (Нерегистриран)
Публикувано17.06.05 00:22

Нали!??!!?? Вчера прочетох как по-нежно да кажеш че имаш голяма физиологична нужда /щото да изтърсиш: сере ми се, е грубо/ и 2 от по-оригиналните начини бяха:

1. Къртичето рови около овошката, май ще трябва да го пусна.
2. Пришълеца е готов да нахлуе на планетата Земя. /казва се е тържествен тон/

Автор Nirvana (?x?)
Публикувано17.06.05 00:23

Браво! Личи си човек с опит!
A Ти не разбра ли, че аз си падам по лудите теми...там се срещат отворковците, дето ме кефят!

I 'm free! Be free!

Тема izhodнови [re: Nirvana]  
Авторpesho (Нерегистриран)
Публикувано17.06.05 00:25

Абе кво толкова. Аз мятам тоалетна хартия във водата винаги, така че да не стават кльопвания. Да няма да пестя хартията. Това е Америка. То не ти трябва кои знае колко - към 50 санта дърпаш, ръгаш вътре така че да се покрие водната територия с плаваща хартия и това е.

Тоя метод само на приятели го казвам, тъй че не го раздувайте. Те като не се сещат, нека да се опръскват.

Тема Re:нови [re: Nirvana]  
Автор Fas* (?)
Публикувано17.06.05 00:30

...айде стига с тия кенефи и л***а (с извинение..), съвсем на нужник го обърнахте...

Тема Вин- вин ситуация е тованови [re: Nirvana]  
Автор Dilithium (Trekkie)
Публикувано17.06.05 00:32

Хем лесно се мие кенефа, хем нямаш нужда от биде(гъза ти е оплискан с вода) след като си изтръскал крушата.

Know your latin:
i.e.: "id est" or "that is"
e.g.: "exempli gratia" or "for example"

Автор fortuna_ (заслужена)
Публикувано17.06.05 00:33

Хахаха - изби рибата
И на мен ми направи впечатление пълната с вода тоалетна чиния Обаче на третия ден схванах, че този начин на оттичане е много гот, защото на практика чинията си остава чиста, не се събира онова гнусно ръбче и не трябва да се търка непрекъснато с четката! Голям кеф, както и широките сифони на кухненските мивки - удобна работа Мечтая си за такъв сифон, ама тук няма такъв стандарт - писнало ми е да отпушвам мивки

В обществените тоалетни (всъщност май само 1 път ми се случи в един Мол) по Бг обичай по-трудно е да се улучи чинията от подобаща за сигурността височина, не и в къщи не съм забелязала да имам проблем с пускането на къртичето от нормална седяща стойка (ще се напишкам от смях)

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.