Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:19 21.05.26 
Българи извън България
   >> Българи в Америка
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема нещо което ме заинтригуванови  
Автор Fas* (?)
Публикувано04.10.05 22:56

(бил съм един единсвен път в Румъния на едно състезание. В Балканска страна освен България не стъпвам...сори)

Тема Re: нещо което ме заинтригуванови [re: Fas*]  
Авторrъpция=лaйнa (Нерегистриран)
Публикувано05.10.05 02:01

Тук съдят не по доказателствата, а кой какво казал.

Тема Re: нещо което ме заинтригуванови [re: Fas*]  
Авторsnowdrop (Нерегистриран)
Публикувано05.10.05 05:43

Че гръцките (сръбски, турски, български и т/н) митничари се държат като диваци - така е.

Но всеки знае (от нас пътуващите по света), че чужд багаж НИКОГА не се взима без да се провери, независимо колко ти е близък човека. Много нелепо. Той не може да докаже, че не са негови тези неща, а и полицията, в крайна, сметка трябва да си върши работата въз основа на фактите, които са очевидни или доказуеми.

Тема Re: нещо което ме заинтригуванови [re: snowdrop]  
Автор; (Нерегистриран)
Публикувано05.10.05 06:05

дрън дрън. аз съм взимала затворени пакети от непознати - приятели/близки на мои познати - на летището в сф за насам...

Тема Re: нещо което ме заинтригуванови [re: ;]  
Автор Zagorka (Бира (Студена))
Публикувано05.10.05 06:17

Ти вземай, вземай.......

Тема Както една моя съседка взе,нови [re: Zagorka]  
Автор дoбpaтa фeя (оптимист)
Публикувано05.10.05 06:41

пък вътре се оказа кокаин

Тема Re: нещо което ме заинтригуванови [re: snowdrop]  
Автор Fas* (?)
Публикувано05.10.05 10:04

там е тънката нишка. Някои хора си карат на доверие. Като се замисля, аз например, никога не бих проверил пакет даден ми от близък приятел. Но знам, че не бих направил услуга на всеки. Грешката на Николай, е че се е доверил на комунисти, хора от "системата". А каква е системата?-наркотици, оръжие, проституция, измами, рекет, фалшиви пари и т.н. С риск да звуча като син дядка със значка на бат Петьо на ревера си, съвсем откровенно си признавам, че дори не контактувам с мои 2-ри братовчеди-бивши и настоящи "части" от "системата", комунисти, на които дедите им биха се обърнали в гроба ако знаеха на кого слугуват. На комунист по никакъв, ама по никакъв начин не може да се вярва. Николай е имал наивността да повярва на видни комунистически пъдари и милиционери........абе еби му майката и шибана ситуация...
Евала на сестра му..жените да взимат пример

Тема Re: нещо което ме заинтригува [re: Fas*]  
Автор Шишapkи (борови)
Публикувано05.10.05 10:53

edno wino pih................. i dokato predwklu4ana ekranite i zabrawih s kowo stqh da te oponiram............. sory batka.................. ebi goo...... da jivee bylgairq

Don't judge me with your ignorance...

Тема забравихнови [re: Fas*]  
Автор Шишapkи (борови)
Публикувано05.10.05 10:58

дано бг отборите наебат всички германски, холандски, румънски, украински, руски. френски и т.н. отбори!!!

Тема Забравих: Вампир, ти си виновен:нови [re: Шишapkи]  
Автор Шишapkи (борови)
Публикувано05.10.05 11:04

ти си виновен, ти ми даде идеята за тия винца...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.