|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
нещо което ме заинтригува
|
|
| Автор |
Fas* (?) |
| Публикувано | 04.10.05 22:56 |
|
|
(бил съм един единсвен път в Румъния на едно състезание. В Балканска страна освен България не стъпвам...сори)

| |
|
Тема
|
Re: нещо което ме заинтригува
[re: Fas*]
|
|
| Автор | rъpция=лaйнa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 05.10.05 02:01 |
|
|
Тук съдят не по доказателствата, а кой какво казал.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | snowdrop (Нерегистриран) |
| Публикувано | 05.10.05 05:43 |
|
|
Че гръцките (сръбски, турски, български и т/н) митничари се държат като диваци - така е.
Но всеки знае (от нас пътуващите по света), че чужд багаж НИКОГА не се взима без да се провери, независимо колко ти е близък човека. Много нелепо. Той не може да докаже, че не са негови тези неща, а и полицията, в крайна, сметка трябва да си върши работата въз основа на фактите, които са очевидни или доказуеми.
| |
|
Тема
|
[re: snowdrop]
|
|
| Автор | ; (Нерегистриран) |
| Публикувано | 05.10.05 06:05 |
|
|
дрън дрън. аз съм взимала затворени пакети от непознати - приятели/близки на мои познати - на летището в сф за насам...
| |
|
Тема
|
[re: ;]
|
|
| Автор |
Zagorka (Бира (Студена)) |
| Публикувано | 05.10.05 06:17 |
|
|
Ти вземай, вземай.......
| |
|
|
|
пък вътре се оказа кокаин
| |
|
Тема
|
[re: snowdrop]
|
|
| Автор |
Fas* (?) |
| Публикувано | 05.10.05 10:04 |
|
|
там е тънката нишка. Някои хора си карат на доверие. Като се замисля, аз например, никога не бих проверил пакет даден ми от близък приятел. Но знам, че не бих направил услуга на всеки. Грешката на Николай, е че се е доверил на комунисти, хора от "системата". А каква е системата?-наркотици, оръжие, проституция, измами, рекет, фалшиви пари и т.н. С риск да звуча като син дядка със значка на бат Петьо на ревера си, съвсем откровенно си признавам, че дори не контактувам с мои 2-ри братовчеди-бивши и настоящи "части" от "системата", комунисти, на които дедите им биха се обърнали в гроба ако знаеха на кого слугуват. На комунист по никакъв, ама по никакъв начин не може да се вярва. Николай е имал наивността да повярва на видни комунистически пъдари и милиционери........абе еби му майката и шибана ситуация... 
Евала на сестра му..жените да взимат пример 
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Шишapkи (борови) |
| Публикувано | 05.10.05 10:53 |
|
|
edno wino pih................. i dokato predwklu4ana ekranite i zabrawih s kowo stqh da te oponiram............. sory batka.................. ebi goo...... da jivee bylgairq
Don't judge me with your ignorance...
| |
|
|
|
дано бг отборите наебат всички германски, холандски, румънски, украински, руски. френски и т.н. отбори!!!
| |
|
Тема
|
Забравих: Вампир, ти си виновен:
[re: Шишapkи]
|
|
| Автор |
Шишapkи (борови) |
| Публикувано | 05.10.05 11:04 |
|
|
ти си виновен, ти ми даде идеята за тия винца...   
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|