|
Тема
|
otnosno US-immigration slujbite
|
|
Автор | precakan (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.09.05 08:20 |
|
izvinqvam se predvaritelno, ako sym pusnal temata na gre6noto mqsto. za vseki slu4ai 6te q pusna o6te na 2-3. moje i da ucelq. v kraina smetka tyrsq pomo6t, taka 4e ako nqkoi moje da mi pomogne 6te sym mu bezkraino blagodaren.
imam turisti4eska visa za USA. v pasporta nqmam 4eren pe4at, no dokolkoto znam moje da se pazi kofti fail za men, koito izpylnqva sy6tata funkciq. ima li na4in da iziskam tozi fail i da razbera kakyv mi e status-a.
mersi
| |
Тема
|
Re: otnosno US-immigration slujbite
[re: precakan]
|
|
Автор |
zzfe (новак) |
Публикувано | 04.09.05 08:33 |
|
Не мисля че можеш да го изискаш. Но за да ти издадат туристическа виза със сигурно са го проверили. Освен ако визата не е била за многократно влизане, издадена отдавна, и при предишни идвания си правил нещо незаконно. Ако това не е случая не виждам причини за притеснения.
| |
Тема
|
[re: zzfe]
|
|
Публикувано | 04.09.05 11:45 |
|
to4no tova e slu4aq. vizata e za mnogokratno vlizane. izdadena e predi da se poqvi problema. sega sym v BG i ne znam dali da trygvam za USA ili da si stoq tuk. za6toto ako imam problem 6te go razbera 4ak kato kavna. 6te mi struva 2-poso4en bilet prosto za6toto sym nqmal info. a ako nqmam problem :)))) usmivki
| |
Тема
|
[re: precakan]
|
|
Автор |
zzfe (новак) |
Публикувано | 04.09.05 18:06 |
|
А какъв е проблема? Сгазил ли си лука докато си бил на екскурзия? Ако не проблем просто няма.
| |
Тема
|
[re: zzfe]
|
|
Автор |
Debora () |
Публикувано | 07.09.05 05:35 |
|
По-скоро на студентска бригада ...
Миналата година дъщерята на мои познати ни гостува преди да си тръгне, и едва ли не с гордост разправяше как си били напълнили куфарите с разни неща от магазините ...всички били така правили .. отваряли с ножчета опаковките и изваждали набелязаното (обикновено малки,но скъпи неща) ....
та може и питащият да го е правил, но да са го пипнали някъде и да са му направили досие, та сега го е шубе.
Ако е от тези, заслужава да си плати за разходка до първото презокеанско летище и веднага с обратен полет!
| |
Тема
|
[re: Debora]
|
|
Автор | pesho (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.09.05 05:45 |
|
Не разбрах точно твоя случай, но мога да ти кажа случай на един добър приятел от Бг, с който цяло лято пихме.
Арестували го за кражба от магазин като бил на студентска бригада. Всъщност за съучастник в кражба, защото бил с една тъпа путка в магазина, която решила да свие нещо. Той явно не се е изнесъл веднага и те взели, че и него го арестували. Щеше и това лято да идва и тъкмо минал успешно интервюто и погледнали нещо и казали, "Чакай малко. Защо си писал, че не си бил арестуван, а на нас ни излиза, че си бил." Резултатът бил "черен печат".
Единственият извод май е, че ако някъде питат дали си арестуван, може да е по-добре да се каже истината.
| |
Тема
|
[re: pesho]
|
|
Автор | || (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.09.05 17:50 |
|
Абе хора, я ми разяснете тази митология "черн печат". Аз например, '95 година апликирах за туристическа виза и ми бе отказано. В паспорта ми сложиха печат "U.S. Embasy Sofia application received N....." в черен цвят. За това ли става въпрос? Ако е това, не мисля че е някъкъв проблем, защото месец покъсно се явих отново и получих виза без проблем.
| |
Тема
|
[re: ||]
|
|
Автор | R (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.09.05 18:43 |
|
tozi pechat za otkaz na visa e cheren..i taka si mu kazvat.
Obache ima i drug cheren pechat za opredeleni narusheniq- narkotici, prostituciq...toi e razlichen.
Kolkoto do faila- ne mojesh da go isiskash, no vsichko se pazi, do nai-malkata podrobnost.
Men dori mi kazaha pri kandidatsvaneto za Green Card zashto i kak i prochie mi e bila otkazana turisticheska visa 2 godini predi tva.
Visa za Green Crad otkazaha na edno momche predi men ...bez qwna prichina, prosto oshte kato vleze, mu kazaha da si hodi.
| |
Тема
|
[re: R]
|
|
Автор |
no_bs (VBBBF) |
Публикувано | 07.09.05 19:00 |
|
Защо да не може човек да си изиска файла? Може да го изиска чрез , но в момента чакането е 8-12 месеца и в описания случай едва ли си струва.
| |
Тема
|
[re: no_bs]
|
|
Публикувано | 07.09.05 21:57 |
|
благодаря много. точно това ми трябваше - точна информация, а не мнения и всякакви други идеи. мерси.
п.с. в клубовете винаги съм намирал помощ. понякога и малко по-бавно, но винаги :)
| |
|
|
|
|