Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:57 21.12.24 
Българи извън България
   >> Българи в Америка
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Kolko cash e pozvoleno da se nosi do US undeclaredнови  
АвторMihaela (Нерегистриран)
Публикувано12.08.05 19:40

Zdraveite,

Imam sledniat vupros. Kolko pari mogat da se iznesut cash nedeklarirani kum US ?
Triabva da platia edin tuition no tupazite ot Yale razreshavat samo money order i check, a tova mai e associated s mnogo hefty fees ? Mojete li da pomognete s niakoia idea ? Western Union e out of the picture...znaete li banki, koito sa po-dobri opzii ? Blagodaria predvaritelno !!!

Тема Re: Kolko cash e pozvoleno da se nosi do US undeclaredнови [re: Mihaela]  
Автор martyn_bg ()
Публикувано12.08.05 19:42

хехе, и мен ме вълнува, ама нит' ми се ровеше уеба нит' ми се пускаше тема, така че сега кротко ще паразитирам и ще чета отговорите

Some days you're the bug, some days you're the windshield.

АвторToto (Нерегистриран)
Публикувано12.08.05 19:52

Mislia, che pod 10 000$ ne podleji na deklarirane.

Тема $10kнови [re: Mihaela]  
Автор ~!@$%^amp;*()_+ (целия горен ред)
Публикувано12.08.05 23:19

Тема A ZA BGнови [re: ~!@$%^amp;*()_+]  
Автор matiya (MAMA NA DAVID)
Публикувано13.08.05 09:30

Q KAJETE ZA BG KOLKO NE PODLEJAT ZA DEKLARIRANE.IZVINQVAM SE CHE TAKA SE VMAKNAH V TEMATA NO MISLQ CHE DOSTA HORA KOITO ZNAQT SHTE VLEZNAT TA ZATOVA RESHIH DA SE VAZPOLZVAMLEKA VECHER

Редактирано от matiya на 13.08.05 09:31.

Тема Re: Kolko cash e pozvoleno da se nosi do US undeclнови [re: Mihaela]  
АвторDV 2OO2 (Нерегистриран)
Публикувано13.08.05 16:38

Забрани и ограничения
Местни физически лица могат да внасят или изнасят до 8000 лв. или тяхната равностойност във валута без деклариране, от 8001 лв. до 25000 - след тяхното деклариране с валутна митническа декларация. При износ на суми над 25 000 лв. или тяхната равностойност в чуждестранна валута в наличност, местните и чуждестранните физически лица декларират пред митническите органи размера и произхода на паричните средства, като представят удостоверение от съответното данъчно подразделение, че нямат просрочени задължения.
Чуждестранни физически лица могат да внасят и изнасят левове и валута до 8000 лв. без деклариране и от 8001 лв. до 25000 лв - след деклариране и доказване на основанието за придобиването им. Те декларират пред митническите органи само размера и вида на изнасяните парични средства, когато тяхната стойност надвишава размера на внесената и декларирана валута.

Does Traveller's Checks ring any bell ?

И без да ставам язвителен просто влизате в Гугъл и на кирилица пишете "внос на валута" и първият резултат е от БГ митница. Айде и много поздрави на Йеил.

Тема Re: A ZA BGнови [re: matiya]  
Автор ~!@$%^amp;*()_+ (целия горен ред)
Публикувано13.08.05 17:28

не съм сигурен. ама май беше 5к лева
абе хора идете на сайта и си проверете

Авторa BGn in EU (Нерегистриран)
Публикувано13.08.05 18:06

Abe vie kreditni karti niamate li???

Тема Re: kreditni kartiнови [re: a BGn in EU]  
Автор matiya (MAMA NA DAVID)
Публикувано13.08.05 23:21

Abe imame si ama ne mi se iska v nqkoi restorantche balgarsko da mi q iztochat do dupka

Тема Re: Kolko cash e pozvoleno da se nosi do US undecl [re: DV 2OO2]  
Автор sofianka (virtual me)
Публикувано13.08.05 23:38

А ако чуждестранните граждани декларират валутата си на влизане, тя проверява ли се?

Баровеца към no_bs:
This is not a beauty contest, we are not here to be liked.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.