|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Kolko cash e pozvoleno da se nosi do US undeclared
|
|
Автор | Mihaela (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.08.05 19:40 |
|
Zdraveite,
Imam sledniat vupros. Kolko pari mogat da se iznesut cash nedeklarirani kum US ?
Triabva da platia edin tuition no tupazite ot Yale razreshavat samo money order i check, a tova mai e associated s mnogo hefty fees ? Mojete li da pomognete s niakoia idea ? Western Union e out of the picture...znaete li banki, koito sa po-dobri opzii ? Blagodaria predvaritelno !!!
| |
Тема
|
Re: Kolko cash e pozvoleno da se nosi do US undeclared
[re: Mihaela]
|
|
Автор |
martyn_bg () |
Публикувано | 12.08.05 19:42 |
|
хехе, и мен ме вълнува, ама нит' ми се ровеше уеба нит' ми се пускаше тема, така че сега кротко ще паразитирам и ще чета отговорите
Some days you're the bug, some days you're the windshield.
| |
Тема
|
|
|
Автор | Toto (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.08.05 19:52 |
|
Mislia, che pod 10 000$ ne podleji na deklarirane.
| |
|
| |
|
Q KAJETE ZA BG KOLKO NE PODLEJAT ZA DEKLARIRANE.IZVINQVAM SE CHE TAKA SE VMAKNAH V TEMATA NO MISLQ CHE DOSTA HORA KOITO ZNAQT SHTE VLEZNAT TA ZATOVA RESHIH DA SE VAZPOLZVAMLEKA VECHER
Редактирано от matiya на 13.08.05 09:31.
| |
Тема
|
Re: Kolko cash e pozvoleno da se nosi do US undecl
|
|
Автор | DV 2OO2 (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.08.05 16:38 |
|
Забрани и ограничения
Местни физически лица могат да внасят или изнасят до 8000 лв. или тяхната равностойност във валута без деклариране, от 8001 лв. до 25000 - след тяхното деклариране с валутна митническа декларация. При износ на суми над 25 000 лв. или тяхната равностойност в чуждестранна валута в наличност, местните и чуждестранните физически лица декларират пред митническите органи размера и произхода на паричните средства, като представят удостоверение от съответното данъчно подразделение, че нямат просрочени задължения.
Чуждестранни физически лица могат да внасят и изнасят левове и валута до 8000 лв. без деклариране и от 8001 лв. до 25000 лв - след деклариране и доказване на основанието за придобиването им. Те декларират пред митническите органи само размера и вида на изнасяните парични средства, когато тяхната стойност надвишава размера на внесената и декларирана валута.
Does Traveller's Checks ring any bell ?
И без да ставам язвителен просто влизате в Гугъл и на кирилица пишете "внос на валута" и първият резултат е от БГ митница. Айде и много поздрави на Йеил.
| |
|
не съм сигурен. ама май беше 5к лева
абе хора идете на сайта и си проверете
| |
Тема
|
|
|
Автор | a BGn in EU (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.08.05 18:06 |
|
Abe vie kreditni karti niamate li???
| |
|
Abe imame si ama ne mi se iska v nqkoi restorantche balgarsko da mi q iztochat do dupka
| |
Тема
|
Re: Kolko cash e pozvoleno da se nosi do US undecl
[re: DV 2OO2]
|
|
Автор |
sofianka (virtual me) |
Публикувано | 13.08.05 23:38 |
|
А ако чуждестранните граждани декларират валутата си на влизане, тя проверява ли се?
Баровеца към no_bs:
This is not a beauty contest, we are not here to be liked.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|