Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:26 13.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в Америка
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема С коя бюлетина ще гласуваме ?нови  
АвторEmigrant (Нерегистриран)
Публикувано19.06.05 05:43

С бюлетина номер 3, естествено ! Защото Коалиция ЗА България е единствената отговорна партия, на която можем да поверим властта в настоящия момент.

ПОЕМАМЕ СЛЕДНИТЕ АНГАЖИМЕНТИ
ПРЕД БЪЛГАРСКИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ:

1. Гарантиране на националните интереси при присъединяването ни към ЕС.
2. Постигане на ускорен и устойчив икономически растеж (от 6% през 2006 г. до 8% през 2009 г.).
3. Увеличаване на заетостта с не по-малко от 240 хил. нови работни места и намаляване на безработицата под 10%.
4. Значително увеличаване на доходите до 2009 г., като минималната работна заплата в държавния сектор достигне 270 лв., а средната – 600 лв.
5. Гарантиране на равен достъп до качествено образование. Постигане и поддържане на европейски образователни стандарти. От следващата година средствата за образование да се повишат до 5% от БВП с тенденция до 2009 г. делът им да достигне 5,8%. Разходи за научноизследователска и развойна дейност – 2% от БВП за периода до 2009 г. при равнопоставеност между частни и държавни разходи.
6. Гарантиране правата на всеки български гражданин за достъпно и качествено здравеопазване. Средствата за здравеопазване да се увеличат до 6% от БВП през 2009 г.
7. Предприемане на радикални мерки срещу престъпността и корупцията. Съдебна реформа, осигуряваща бързо, ефикасно, прозрачно, справедливо и достъпно правораздаване.
8. Намаляване на регионалните диспропорции. Динамично развитие на регионите.
9. Модернизиране на въоръжените сили. Изграждане на способности за отбрана в съответствие с националните приоритети, интереси и възможности. Пълноценно интегриране в евроатлантическите системи за сигурност и отбрана.
10. Укрепване на държавността, развитие на националната и културната идентичност.

Тези ангажименти се основават върху нашите ценности: свобода, солидарност и справедливост.
Изпълнението им е сърцевината на политиката за социално отговорно управление.

Да живее България !!!

Тема Re: С коя бюлетина ще гласуваме ?нови [re: Emigrant]  
АвторPичи (Нерегистриран)
Публикувано19.06.05 05:49

А бе ти нормален ли си ? Я вземи тази червена бюлетина и си я заври ....в мазата ( ти какво си помисли?).

Тема Re: С коя бюлетина ще гласуваме ?нови [re: Pичи]  
АвторEмиrpaнт (Нерегистриран)
Публикувано19.06.05 06:10

Напред към пълна изборна победа с бюлетина номер 3 !!! Цяло Чикаго почти съм проагитирал вече !!!
Между другото на тези избори няма цветни бюлетини - бюлетината е една, интегрална и Коалиция за България е номер 3 !!!
ПОБЕДА !!!

Тема Re: С коя бюлетинанови [re: Eмиrpaнт]  
Автор Baмпиp (кръвожаден)
Публикувано19.06.05 06:15

Млади комунистки намират ли се?

Тема Re: С коя бюлетинанови [re: Baмпиp]  
АвторEмиrpaнт (Нерегистриран)
Публикувано19.06.05 06:16

За комунистки - няма, но засукани социалдемократки - колкото щеш !!!

Тема Re: С коя бюлетинанови [re: Eмиrpaнт]  
Авторpesho (Нерегистриран)
Публикувано19.06.05 06:24

Какво гласуват тия по морето в БГ дето са монокини, че да им се подмажа?

Тема Re: С коя бюлетина ще гласуваме ?нови [re: Eмиrpaнт]  
Публикувано19.06.05 06:30

Цяло Чикаго? Не думай. Кога ще почва световната революция?

Тема Re: С коя бюлетинанови [re: Baмпиp]  
Публикувано19.06.05 06:34

То зависи какво разбираш под млади. На фона на 80 годишните баби и 60 годишните са млади. Ама такава дървена глава дето да е комунист в Чикаго досега не бях виждал. Аз не вярвам между другото , че тоя идиот пише от Чикаго. Той е в България.

Авторpesho (Нерегистриран)
Публикувано19.06.05 06:39

Абе дали има хора, които за майтап пускат бюлетина за партията, която най-много мразят? Например аз да отида да гласувам за негово високоправосвещенство кобурга и монархията.

Казах ли ви, че на един приятел сестра му е в партията на кобурга и му вика Ваше Величество? Казали и, че и такова било официалното обръщение или забравих кво точно било...ама то нормално щом по телевизията го казваха това тия дупелизци.

Явно не съм политически безпристрастен, както си мисля. Кобургът може да ме хване за чепа...макар че е малко извратено

Публикувано19.06.05 07:23

А бе льоло, аз ей сега ви прочетох програмата. Ама то пишело големи глупости бе. Пише , че ще спирате войната в Югославия. Ама тя спря преди 6 години. Ей, много здраво е имало копи/ пейст от предни програми. Вие една програма не може да напишете, а се гласите да управлявате. Ей, много сте зле ей.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.