Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:33 14.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в Америка
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Някой да си е правил снимки за паспорт?нови  
Авторддд (Нерегистриран)
Публикувано29.04.05 05:53

Трябва да си изкарвам нов паспорт и ходя от студио на студио.Голям град,пък където и да ида ми казват :сори,ама правим само снимки на бял фон!
А за нашите трябва да са на сив.Я си кажете тежкото мнение.

Тема Re: Някой да си е правил снимки за паспорт?нови [re: ддд]  
Автор Tepминaтop (bannat)
Публикувано29.04.05 06:05

Кой пък ти го каза тов, че трябва да са на сив фон? Хамериканските снимки ги правят на полароид, затова не стават по нашите стандарти, обачее и на мен ми е интересно как трябва да се снимам, та да ми признаят сниките - снимка до кръста ли или пък от кръста надолу?

Тема бялото е частен случай на сивотонови [re: ддд]  
Автор ~!@$%amp;^*()_+ (целия горен ред)
Публикувано29.04.05 08:02

а иначе аз просто дадох по около двеста кинта на парче на един нашенец и той да се оправя, след месец и половина дойдоха паспортите

Автор янa_янa (либерално хлапе)
Публикувано29.04.05 11:36

Аз ходих лично да си подавам молбата в Ню Йорк. Там има фото до консулството, лелката на гишето ще ти обясни къде. Правят снимки на сив фон.

Тема Re: още въпросинови [re: янa_янa]  
Авторддд (Нерегистриран)
Публикувано29.04.05 20:29

Добре,явно и аз ще ходя до НЙ,обаче стават ли тия снимки за един ден,за да не стоя дълго в града?Има ли опашка в посолството и как е процедурата?
Става ли всичко за ден,а после да ти пратят паспорта по пощата?
Благодаря!

Автор fiffy ()
Публикувано29.04.05 21:05

Аз си извадих нов паспорт със стандартни снимки за паспорт по американския стандарт. Отидох в Wolf Camera в Чикаго и им казах искам паспортни снимки и толкова - цъкнаха ме с някаква дигитална камера и ги отпечатват за 10мин. В БГ паспорта ми го извадиха без никакъв проблем с такива снимки...

Епа, това е моето хоби...

Тема Re: още въпросинови [re: ддд]  
Автор янa_янa (либерално хлапе)
Публикувано29.04.05 21:36

Снимките стават за 5 минути, взеха ми $10 за 4 снимки. Отивай много рано в Ню Йорк, да си първи на опашката, че много неефективно действат там. Самите документи се попълват за 10 минути, но чакаш на опашка много време, за да получиш празна бланка, да ти обяснят как да я попълниш и прочие. Аз бях за пасаван, тойс е получава същия ден, та бях от 9:30 до 12:20 там, видях що народ се изреди. Мисля, че могат да ти пратят паспорта или да ти се обядят да си го вземеш. Обади се (след 12:30 пон-петък, че мацката на гишето е много груба между 9:30 и 12:30, щото обслужва хора на място) и питай, обясняват много добре. Успех!

Тема Re: страннонови [re: fiffy]  
Авторддд (Нерегистриран)
Публикувано29.04.05 22:13

С такива на бял фон?Изискванията са да са на сив и най-честата причина за връщане на заявления за паспорт е именно заради снимките...

Тема Re: още въпросинови [re: янa_янa]  
Авторддд (Нерегистриран)
Публикувано29.04.05 22:36

Да си жива и здрава!Благодаря!

Тема Re: страннонови [re: ддд]  
АвторEric (Нерегистриран)
Публикувано30.04.05 02:10

Работи да си вземеш Американски Паспорт. Тия идиотски изисквания и опашки ще отпаднат автоматично. Не бих се учудил ако един ден ден някой педал бюрократ да иска розавичък фон на снимките.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.