|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Някой да си е правил снимки за паспорт?
|
|
Автор | ддд (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.04.05 05:53 |
|
Трябва да си изкарвам нов паспорт и ходя от студио на студио.Голям град,пък където и да ида ми казват :сори,ама правим само снимки на бял фон!
А за нашите трябва да са на сив.Я си кажете тежкото мнение.
| |
Тема
|
Re: Някой да си е правил снимки за паспорт?
[re: ддд]
|
|
Автор |
Tepминaтop (bannat) |
Публикувано | 29.04.05 06:05 |
|
Кой пък ти го каза тов, че трябва да са на сив фон? Хамериканските снимки ги правят на полароид, затова не стават по нашите стандарти, обачее и на мен ми е интересно как трябва да се снимам, та да ми признаят сниките - снимка до кръста ли или пък от кръста надолу?  
| |
Тема
|
бялото е частен случай на сивото
|
|
Автор |
~!@$%amp;^*()_+ (целия горен ред) |
Публикувано | 29.04.05 08:02 |
|
а иначе аз просто дадох по около двеста кинта на парче на един нашенец и той да се оправя, след месец и половина дойдоха паспортите
| |
Тема
|
|
|
Автор |
янa_янa (либерално хлапе) |
Публикувано | 29.04.05 11:36 |
|
Аз ходих лично да си подавам молбата в Ню Йорк. Там има фото до консулството, лелката на гишето ще ти обясни къде. Правят снимки на сив фон.
| |
Тема
|
Re: още въпроси
[re: янa_янa]
|
|
Публикувано | 29.04.05 20:29 |
|
Добре,явно и аз ще ходя до НЙ,обаче стават ли тия снимки за един ден,за да не стоя дълго в града?Има ли опашка в посолството и как е процедурата?
Става ли всичко за ден,а после да ти пратят паспорта по пощата?
Благодаря!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
fiffy () |
Публикувано | 29.04.05 21:05 |
|
Аз си извадих нов паспорт със стандартни снимки за паспорт по американския стандарт. Отидох в Wolf Camera в Чикаго и им казах искам паспортни снимки и толкова - цъкнаха ме с някаква дигитална камера и ги отпечатват за 10мин. В БГ паспорта ми го извадиха без никакъв проблем с такива снимки...
Епа, това е моето хоби...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
янa_янa (либерално хлапе) |
Публикувано | 29.04.05 21:36 |
|
Снимките стават за 5 минути, взеха ми $10 за 4 снимки. Отивай много рано в Ню Йорк, да си първи на опашката, че много неефективно действат там. Самите документи се попълват за 10 минути, но чакаш на опашка много време, за да получиш празна бланка, да ти обяснят как да я попълниш и прочие. Аз бях за пасаван, тойс е получава същия ден, та бях от 9:30 до 12:20 там, видях що народ се изреди. Мисля, че могат да ти пратят паспорта или да ти се обядят да си го вземеш. Обади се (след 12:30 пон-петък, че мацката на гишето е много груба между 9:30 и 12:30, щото обслужва хора на място) и питай, обясняват много добре. Успех!
| |
Тема
|
Re: странно
[re: fiffy]
|
|
Публикувано | 29.04.05 22:13 |
|
С такива на бял фон?Изискванията са да са на сив и най-честата причина за връщане на заявления за паспорт е именно заради снимките...
| |
Тема
|
[re: янa_янa]
|
|
Публикувано | 29.04.05 22:36 |
|
Да си жива и здрава!Благодаря!  
| |
Тема
|
Re: странно
|
|
Автор | Eric (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.04.05 02:10 |
|
Работи да си вземеш Американски Паспорт. Тия идиотски изисквания и опашки ще отпаднат автоматично. Не бих се учудил ако един ден ден някой педал бюрократ да иска розавичък фон на снимките.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|