|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
speed ticket
|
|
Автор | R (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.04.05 20:33 |
|
Аиде...удариха ме.
Праснаха ми тикет за превишена скорост.
Превишението е 17 мили.
Сега това ми отива във фаила и скоро време няма да имам нормална застраховка..
Почти 1 година карам без нарушение.
Правех поведение да си смъкна застраховката.
Обаче ме обуха.
Километража ми не работи..не тои е причината де.
Но някои да знае със сигурност че съда ще уважи
това обяснение слде като го оправя
и им представя бележката от сервиза...?
Питам щото сега километража ще ми излезе златен да го оправя на сервиз..
И ако не го признае съдията ще си е набутване.
Благодаря .
Р.
| |
Тема
|
Re: speed ticket
[re: R]
|
|
Автор |
Tepминaтop (bannat) |
Публикувано | 15.04.05 20:40 |
|
Това ще е много голяма грешка от твоя страна. В някои от щатите е забранено да караш кола с неизправен километраж. Пледирай гилти и плащай, друго не знам какво можеш да направиш. Успех!!!
А да, пробвай да си платиш тикета онлайн, така можеш да избегнеш съда. Ако е възможно де...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
BarovetzUSA (tarikat) |
Публикувано | 15.04.05 20:40 |
|
Ticket doctor is the cure......  
Trespasser will be shot....survivors will be shot again!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Gia () |
Публикувано | 15.04.05 21:02 |
|
Ne e li minalo dostatachno vreme ot poslednija ti ticket za traffic school...?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
чepи () |
Публикувано | 15.04.05 21:24 |
|
едва ли. повече шансове имаш за махане на тикета от рекорда, ако си намериш адвокат и му платиш за услугата. обикновено вземат около $40 + сумата на тикета, която си плащаш в каунтито, където са те хванали да караш бързо. успех!!!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Borislav (Анти) |
Публикувано | 15.04.05 22:30 |
|
Зависи в кой щат си.
Ако километража работи, но показва погрешна скорост, бележка от сервиза ще е достатъчна.
Ако не работи, не знам какъв е закона.
На съд НЕПРЕМЕННО се ходи. Когато си платиш без да ходиш, значи си признаваш вината и информацията отива в застрахователното веднага.
В съда имаш повече възможности:
1. Ако полицая не се яви (което често се случва), глобата автоматически отпада и отиваш да изпиеш една бира.
2. Ако все пак полицая се яви, съдията може (и почти винаги) да предложи да отидеш на училище, ако не си бил в такова през последните 18 месеца (в различни щати може да е различно). При това положение плащаш глобата, която съдията може и да ти я намали, плащаш и за училището, но застрахователното не знае за случката
Може да се изръсиш 100-150 долара, но то е по-евтино от увеличена застраховка.
И още веднъж, не слушай тези, дето ти казват да НЕ се явяваш в съда.
Ако имаш достатъчно време, ордерирай си книга за целта от nolo.com. Те имат кнога за това, как да спечелиш "глоба" в съда.
| |
|
що реши, че ти влиза във файла?
за да влезе, трябва да е второ в рамките на 18 месеца, иначе ходиш на неделно училище и после година и половина се правиш на калинка.
| |
|
не е верно, че ако не отидеш в съда, веднага ти омазват рекорда.
ако не се явиш, получаваш писмо, че са те опукали, но ако си eligable за неделно училище, и им представиш доказателство, че си се явил, не те докладват.
между другото, в някои каунтита, приемат да си минеш неделното училище по интернет. голям фън е ше знаеш.
| |
|
не само он-лайн, има DVD-та в Blockbuster за трафик скуул....
Trespasser will be shot....survivors will be shot again!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Floridian (gkt) |
Публикувано | 16.04.05 01:19 |
|
Километражът не ти е извинение.
Ето какво стана като ме глобиха за спийдинг: шерифчето приклекна до мен и почна много учтиво и разпалено да ми обяснава, че много съжалявал, че трябвало да ме глоби, но видиш ли- не всичко било загубено - имала съм три варианта - да обжалвам в съда, да си платя глобата и да ида на училище и няма да ми се пише в рекорда или да си платя глобата и да не ходя на училище, ма иншурънс къмпанито щяло да ми разкаже играта. Аз си избрах да платя глобата и да ходя на даскало, щото нямаше как да обжалвам в съда, понеже се набирах по улицата като самолет пред излитане.. Изкарах едно 4 часово училище онлайн, което в нашия щат имаш право само 5 пъти през живота си да караш, после си занесох едно потвърждение дето ми даде онлайн сайта в сити хола и готово - нямах проблеми.
Тебе като те глобиха не ти ли казаха какви са ти опциите?
Na kriva raketa kosmosa i kriv  Редактирано от Floridian на 16.04.05 01:44.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|