|
|
|
Тема
|
въпрос за и - нет поръчки от сащ към бг
|
|
| Автор |
Paranoia (driver 8) |
| Публикувано | 27.03.05 14:45 |
|
|
за какво става дума -> искам да си поръчам едно малко музикално устройство от американски сайт и се чудя няколко неща, за които ще ви бъда безкрайно благодарен, ако ми ги разясните (:
-> какво мито се плаща за внасяне на подобна електротехника от сащ към бг. дали ще е от т.н. 'амалик' (amalick) поръчки?
-> за колко време евентуално ще пристигне.
-> това 'free shipping' никъде не се уточнява worldwide ли е, local ли е, какво е... как бихте си го интерпретирали това - като сигурен знак, че е безплатно само за америка или има някакъв шанс и за останалата част от света?
ми това е засега.
ако имам още - ще питам (:
In Rafa we trust
| |
|
Тема
|
Re: въпрос за и - нет поръчки от сащ към бг
[re: Paranoia]
|
|
| Автор | artur (Нерегистриран) |
| Публикувано | 27.03.05 15:41 |
|
|
Ако има безплатна доставка 100% е само САЩ
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | S (Нерегистриран) |
| Публикувано | 27.03.05 16:31 |
|
|
Ако доставката е безплатна бъди сигурна , че това важи само за САЩ и в най- добрият случай и за Канада .
Най- удачно е някой тукв САЩ да ти поръча устройството и след това да ти го изпрати до БГ , с обикновенна доставка стига за 5-8 работни дни , ако се сложи застраховка до 150 $ на колета мито не се плаща , така поне казват хора редовно пращащи колети , като разбира се на съпътствуващият етикет не се казва какво точно има в колета .
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | artur (Нерегистриран) |
| Публикувано | 27.03.05 19:39 |
|
|
Ето ти сайта на пощите тук-www.usps.com Влез вътре и си изчисли доставката от САЩ до БГ,ако решиш този вариант.
| |
|
Тема
|
[re: artur]
|
|
| Автор | S (Нерегистриран) |
| Публикувано | 27.03.05 20:35 |
|
|
Да добави и 5-6 кинта за застраховката .
| |
|
|
|
|