|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
"Контрол"
|
|
Автор |
Fas* (?) |
Публикувано | 16.03.05 21:40 |
|
Един свеж екшън с Рей Лиота И Уилям Дефо сниман в България
Откъс от интервю с Рей Лиота:
Какви са впечатленията ви от България, от хората тук?
Влюбен съм в страната ви, в столицата ви, из която се разходих. Но това, което ме накара наистина да харесам България, са хората. Те са много, много различни от сънародниците ми, физически и във всякакъв друг аспект. Бях много любопитен към всичко тук и научих доста за историята ви.
Живели сте 45 години в комунизма, а аз не мога да преценя какво е да прекараш живота си при такива порядки. Изобщо не мога да си представя как човек може да е в положение да му нареждат какво трябва и какво не трябва да прави. Тези неща са толкова далече от мен.
Оказа се, че работим много добре с тукашния екип, и ми се иска повече хора от моя бизнес да дойдат в страната ви. И ще бъде интересно какво ще стане, когато вие имате деца. Например колко още американци ще има в България. Защото сега нещата при вас са още в преходен период.
Как намирате българските жени?
О, много са красиви!
---------------------------------------
Този дежурен въпрос пред чужденци за българските жени ми звучи, като все едно, един порядъчен самоуважаващ себе си ебач след "операция" винаги да задава въпроса: 'Почуства ли го ГОЛЯМ...и хубаво ли ти беше'?
| |
Тема
|
Re: "Контрол"
[re: Fas*]
|
|
Автор |
no_bs (VBBBF) |
Публикувано | 16.03.05 21:50 |
|
Не знам въпросните "журналисти" представят ли си тоя безумен въпрос "Как намирате българските жени?" колко е тъп. 
| |
Тема
|
[re: no_bs]
|
|
Автор |
Gia () |
Публикувано | 16.03.05 21:56 |
|
Ochevidno ne... Strah me e da ida v Samoa. Pazi Boje da me popitat kakvo mislja za majete im! 
| |
Тема
|
|
|
Автор |
чepи () |
Публикувано | 16.03.05 22:01 |
|
каквото попитало, такова се обадило
| |
Тема
|
за свободата
|
|
Автор | pesho (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.03.05 22:17 |
|
Този човек е глупак!
Как може американците да са толкова убедени в собствената си свобода? Дори и тези в армията, на които за всяка тяхна минута някои им е дал заповеди какво точно да правят и искат разрешение да отидат до тоалетна и ядат под строй в точно определено време. И пак са най-свободните хора на света. Поне умират като свободни хора.
Ако паркираш на 50 сантиметра в страни и получваш ticket както аз вчера. И пак са най-свободните.
И момче и момиче стоят вечерно време на плажа на езерото и си приказват тихичко и идва ченгето и им казва да се разкарат по домовете си. И пак са най-свободните.
И тълпа младежи са се събрали на улица на Cape Cod и ченгето им вика да се разпръснат. А иначе в баровете дето са пак на улицата отсреща няма проблем. И пак са най-свободните.
И двама студенти за малко се поспират и се облягат на стена в градчето до техния университет и си приказват нещо и минава ченгето след 30 секунди и им казва да вървят и да не се спират така. И пак са най-свободните.
Питайте някой, ако не вярвате колко са свободни. Мразя американци.
| |
Тема
|
Re: за свободата
[re: pesho]
|
|
Автор |
sofianka (virtual me) |
Публикувано | 16.03.05 22:21 |
|
Ти да не говориш за кампуса. На мене ми се вижда много чуждо това което говориш
| |
Тема
|
|
|
Автор |
sofianka (virtual me) |
Публикувано | 16.03.05 22:24 |
|
Интересно,защо досега не попитаха някоя актриса как намира българските мъже?
| |
Тема
|
[re: pesho]
|
|
Автор |
Gia () |
Публикувано | 16.03.05 22:28 |
|
Ej, Peshe, skoro ne sme bili na edno i sasto mnenie po njakoj vapros. Sotzialisti i communisti mogat samo da se pouchat ot tukashnata systema, zastoto napravo im dishat pushilkata na tazi tema. Hem da darjish njakogo v kletka, hem da uspeesh da go ubedish kolko e svoboden, ne e majtap rabota! Evalla! Za sajalenie na tova nirvanno dushevno sastojanie mogat da se radvat samo rodeni tuk. Za nas e kasno da se prevazpitavame.
| |
|
Good question!
| |
Тема
|
[re: Gia]
|
|
Автор |
no_bs (VBBBF) |
Публикувано | 16.03.05 22:35 |
|
Джия, ти кога си виждала със собствените си очи ченге да казва на двама души да се махнат от улицата както в описаните от Пешо случаи? Искам да ми отговориш честно - ти самата виждала ли си такова нещо????
Редактирано от no_bs на 16.03.05 22:44.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|