Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:42 14.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в Америка
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема "Контрол"нови  
Автор Fas* (?)
Публикувано16.03.05 21:40

Един свеж екшън с Рей Лиота И Уилям Дефо сниман в България

Откъс от интервю с Рей Лиота:
Какви са впечатленията ви от България, от хората тук?

Влюбен съм в страната ви, в столицата ви, из която се разходих. Но това, което ме накара наистина да харесам България, са хората. Те са много, много различни от сънародниците ми, физически и във всякакъв друг аспект. Бях много любопитен към всичко тук и научих доста за историята ви.

Живели сте 45 години в комунизма, а аз не мога да преценя какво е да прекараш живота си при такива порядки. Изобщо не мога да си представя как човек може да е в положение да му нареждат какво трябва и какво не трябва да прави. Тези неща са толкова далече от мен.

Оказа се, че работим много добре с тукашния екип, и ми се иска повече хора от моя бизнес да дойдат в страната ви. И ще бъде интересно какво ще стане, когато вие имате деца. Например колко още американци ще има в България. Защото сега нещата при вас са още в преходен период.

Как намирате българските жени?

О, много са красиви!

---------------------------------------
Този дежурен въпрос пред чужденци за българските жени ми звучи, като все едно, един порядъчен самоуважаващ себе си ебач след "операция" винаги да задава въпроса: 'Почуства ли го ГОЛЯМ...и хубаво ли ти беше'?

Тема Re: "Контрол"нови [re: Fas*]  
Автор no_bs (VBBBF)
Публикувано16.03.05 21:50

Не знам въпросните "журналисти" представят ли си тоя безумен въпрос "Как намирате българските жени?" колко е тъп.

Тема Re: "Контрол"нови [re: no_bs]  
Автор Gia ()
Публикувано16.03.05 21:56

Ochevidno ne... Strah me e da ida v Samoa. Pazi Boje da me popitat kakvo mislja za majete im!

Автор чepи ()
Публикувано16.03.05 22:01

каквото попитало, такова се обадило

Тема за свободатанови [re: Fas*]  
Авторpesho (Нерегистриран)
Публикувано16.03.05 22:17

Този човек е глупак!

Как може американците да са толкова убедени в собствената си свобода? Дори и тези в армията, на които за всяка тяхна минута някои им е дал заповеди какво точно да правят и искат разрешение да отидат до тоалетна и ядат под строй в точно определено време. И пак са най-свободните хора на света. Поне умират като свободни хора.

Ако паркираш на 50 сантиметра в страни и получваш ticket както аз вчера. И пак са най-свободните.

И момче и момиче стоят вечерно време на плажа на езерото и си приказват тихичко и идва ченгето и им казва да се разкарат по домовете си. И пак са най-свободните.

И тълпа младежи са се събрали на улица на Cape Cod и ченгето им вика да се разпръснат. А иначе в баровете дето са пак на улицата отсреща няма проблем. И пак са най-свободните.

И двама студенти за малко се поспират и се облягат на стена в градчето до техния университет и си приказват нещо и минава ченгето след 30 секунди и им казва да вървят и да не се спират така. И пак са най-свободните.

Питайте някой, ако не вярвате колко са свободни. Мразя американци.

Тема Re: за свободатанови [re: pesho]  
Автор sofianka (virtual me)
Публикувано16.03.05 22:21

Ти да не говориш за кампуса. На мене ми се вижда много чуждо това което говориш

Автор sofianka (virtual me)
Публикувано16.03.05 22:24

Интересно,защо досега не попитаха някоя актриса как намира българските мъже?

Тема Re: за свободатанови [re: pesho]  
Автор Gia ()
Публикувано16.03.05 22:28

Ej, Peshe, skoro ne sme bili na edno i sasto mnenie po njakoj vapros. Sotzialisti i communisti mogat samo da se pouchat ot tukashnata systema, zastoto napravo im dishat pushilkata na tazi tema. Hem da darjish njakogo v kletka, hem da uspeesh da go ubedish kolko e svoboden, ne e majtap rabota! Evalla! Za sajalenie na tova nirvanno dushevno sastojanie mogat da se radvat samo rodeni tuk. Za nas e kasno da se prevazpitavame.

Тема Re: "Контрол"нови [re: sofianka]  
Автор Gia ()
Публикувано16.03.05 22:32

Good question!

Тема Re: за свободатанови [re: Gia]  
Автор no_bs (VBBBF)
Публикувано16.03.05 22:35

Джия, ти кога си виждала със собствените си очи ченге да казва на двама души да се махнат от улицата както в описаните от Пешо случаи? Искам да ми отговориш честно - ти самата виждала ли си такова нещо????

Редактирано от no_bs на 16.03.05 22:44.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.