Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:03 17.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в Америка
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Какво е нужно за покана на родител?нови  
АвторElena (Нерегистриран)
Публикувано30.01.05 03:19

Този въпрос сигурно е бил задаван хиляди пъти. Какви документи и форми е нужно да изпратя на майка си, за да ми дойде на гости? И двамата със съпруга ми имаме доход, той е с работна виза, аз със студентска. Майка ми е 65-годишна жена, така че проблеми не би трябвало да има, но кой знае. Трябва ли да споменаваме, че ще ни гледа детето тук, или по-добре да пишем цел екскурзия?

Още една грижа имам, кой ще й попълни митническата декларация на входното летище... Предварително благодаря за съветите.

Тема Re: Какво е нужно за покана на родител?нови [re: Elena]  
Автор King (пристрастен)
Публикувано30.01.05 03:20

Мъжът ти какъв е?

Тема Re: Какво е нужно за покана на родител?нови [re: King]  
АвторElena (Нерегистриран)
Публикувано30.01.05 03:29

Българин

Автор King (пристрастен)
Публикувано30.01.05 03:34

Браво, да си ми жива и зрдава и децата ти да са така!

Автор ~!@$%^amp;*()_+ (целия горен ред)
Публикувано30.01.05 04:13

пишеш покана в свободен текст:

аз еди коя си, адрес, паспортни данни каня еди кой си, паспортни данни да ме посети с цел екскурзия, като му поемам издръжката докато ми гостува

в никакъв случай, не споменаваш, че ще ти гледа децата или изобщо ще върши някаква работа, това е един от сигурните начини да и откажат.

Автор bg_boy ()
Публикувано30.01.05 05:15

Dimo se kazva

Тема Re: Какво е нужно за покана на родител?нови [re: bg_boy]  
АвторtianaO4 (Нерегистриран)
Публикувано30.01.05 16:23

Също е хубаво да си изкараш документ от работата ( и мъжа ти ) + ксерокопия от зелените ви карти. Някой хора заверяват поканата в кърънси екс4еиндж , но това може и да не го правиш, не е изискване.

Тема Би ли доразвил тезатанови [re: ~!@$%^amp;*()_+]  
Автор Floridian (gkt)
Публикувано30.01.05 16:47

в никакъв случай, не споменаваш, че ще ти гледа децата или изобщо ще върши някаква работа, това е един от сигурните начини да и откажат.
? Частта за намека за работа я разбирам, но никога не съм можела да си обясня защо приемат споменаването на гледане на деца като проблем и потенциална работа - наистина искам някой да ми го обясни, защото неведнъж съм го чела и чувала като причина за отказ. По-скоро не мога да си обясня, ако да речем, не се се споменава "помагане в отглеждането", а просто че родителите ти искат да видят новородено или внуче, което никога не са виждали, защо би се възприело като потенциална опасност за работа, изобщо - защо дете не се споменава никога като причина за посещение в Америка? Ако въобще цялата тази работа със споменаването на дете е вярна де....

Na kriva raketa kosmosa i kriv

Автор Floridian (gkt)
Публикувано30.01.05 16:54

Ако ми дадеш някакъв емайл, ще ти пратя копие от митническата декларация, което можеш да и покажеш как да попълни, ако се "виждате" онлайн и майка ти ползва компютър. А и винаги в самолета някой ще и помогне с това. Моите и двамата взеха виза и мога да ти помогна относно това, как стават нещата. Възрастта и също е плюс във вашия случай, мисля, че ще успеем да я докараме тук майчето ти.

Na kriva raketa kosmosa i kriv

Автор sofianka (virtual me)
Публикувано30.01.05 17:06

Имената телефоните факсовете
адресите Date:5/25/2004

To,
The American Consulate General,
Sofia , Bulgaria.

Dear Sir or Madam,

We ххххххххххххххххххххSSN ххххххххххх
,INS A#ххххххххand ххххххххххSSN ххххххх, INS A#хххххххwould like to invite our mother and mother-in-law Mrs ххххххх, residing at ххххххххххB , Sofia, Bulgaria, to visit us and our children in USA.

The purpose of the visit is social as well as tourism within USA. During her visit, she will stay with us at the above address, and we will bear all her expenses including the round trip air fare to USA, food, housing, travel within USA and her all other personal expenses.

Please do not hesitate to contact us via telephone or e-mail if you have any questions.

Thank You for your time and consideration.

Sincerely,
имената и подписите

Enclosures
• Copies of ours Permanent Resident Cards.
• Copies of our Passports.
• Copies of Birth Certificates.
• Letters of employment.
• Copies of last two salary statements.
• Copies of recent Bank statements.
• Copies of Mortages Statments
• Copies of last two years Tax Returns statement

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.