Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:10 17.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в Америка
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема vapros za prezokeanski konteinerнови  
Автор matiya (MAMA NA DAVID)
Публикувано25.01.05 03:48

Zdraveite imam edin vapros i molq tezi koito ne znaqt nishto po vaprosa neka ne pishat gluposti.Ta znachi interesuva me nai evtiniqt nachin za prehvarlqne na kola prez okeana do Bg i ako znaete ceni ili imate nqkakva informaciq ot poznati i blizki koito sa minali po tozi pat,shte sam vi mnogo blagodarna .Blagodarq na vsichki predvaritelno i lek den

Тема Re: vapros za prezokeanski konteinerнови [re: matiya]  
Авторimport/export (Нерегистриран)
Публикувано25.01.05 05:00

Za kakva kola stava vapros?

Тема Re: vapros za prezokeanski konteiner [re: import/export]  
Публикувано25.01.05 05:49

za ford focus

Автор Kykepa (-: Зевзек :-)
Публикувано25.01.05 08:35

По-добре си вземи един Фокус от Европа!
Там качеството на сглобката е много по-добро.
ТУка не само фокусите, но всичко друго го правят за масата и за това и много дефекти се получават. Филялите на Форд в Германия са къде-къде по добри от тукашните.
Е сигурно Фокуса в Европа е по-скъп от тука, ама аз само да си кажа.

Иначе контейнер е някъде към $1000. Някой май говореше за прекарване през Гърция, че се избягвали някакви мита, ама не съм сигурен.

Тема Re: vapros za prezokeanski konteinerнови [re: Kykepa]  
Публикувано25.01.05 10:11

Mojesh li da mi kajesh poveche za tezi konteineri otkade moga da go poracham shtoto az chuh neshto za okolo 6 hilqdi dolara i ako moje dai povechko informaciq i za prekarvaneto prez garcia .pozdravi Maria

Автор 3ДPABKO (Желязков)
Публикувано25.01.05 15:39

Hehehe, 6000$ е много пара бе душа, тя колата не струва толкова. Цените са от порядъка на 800-1000$ с време за транспорт един месец. Тук някой беше пуснал линк към сайта преди време, може пак да се смили да ти го даде, ако не, ше го потърсиме ние, нема д а се плашиш....

Редактирано от 3ДPABKO на 25.01.05 15:40.

Автор BarovetzUSA (tarikat)
Публикувано25.01.05 19:07

абсолютно не си заслужава да караш кола до БГ, но щом си решила....

Container Services International
305-477-9500
Nicole Gitzen

Teзи се занимават изключително с прекарване на коли ...обаче до Варна

Trespasser will be shot....survivors will be shot again!

Автор Пepин Aйбapa (овълчил се)
Публикувано25.01.05 19:57

Може би малко в страни от темата, но има нещо общо. На скоро едни познати си пренесоха кола и мебели с контейнер до БГ. Излезе им някъде около $3000 (от Калифорния до Варна). Едно нещо на което си струва да се обърне внимание е какво е митото в България. Мисля че има някакъв закон който казва, че ако си живял(а) повече от еди колко си време в чужбина, не трябва да плащаш или нещо такова. Също, спомням си те проучваха варианти за транспорт до Гърция, но в техния случай нямаше смисъл. Също, може да спестиш пари ако си везмеш всичко франко Варна или Бургас, вместо София.

There are 10 types of people in this world: those who understand binary and those who don't.

Тема Re: vapros za prezokeanski konteinerнови [re: 3ДPABKO]  
Публикувано25.01.05 23:27

Tva za sheste hilqdi stava vapros za ukraina za konteiner koito pobira 2 avtomobila,ta az si pomislih che moje bi i za bg e taka shtoto to e blizko tam .A inache za linka dano nqkoi da go pusne pozdravi

Автор BarovetzUSA (tarikat)
Публикувано25.01.05 23:30

нали ти го пуснах...или ти само здравеца четеш.....
ето ти още

Trespasser will be shot....survivors will be shot again!

Редактирано от BarovetzUSA на 25.01.05 23:32.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.