|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
vapros za prezokeanski konteiner
|
|
Автор |
matiya (MAMA NA DAVID) |
Публикувано | 25.01.05 03:48 |
|
Zdraveite imam edin vapros i molq tezi koito ne znaqt nishto po vaprosa neka ne pishat gluposti.Ta znachi interesuva me nai evtiniqt nachin za prehvarlqne na kola prez okeana do Bg i ako znaete ceni ili imate nqkakva informaciq ot poznati i blizki koito sa minali po tozi pat,shte sam vi mnogo blagodarna .Blagodarq na vsichki predvaritelno i lek den
| |
Тема
|
Re: vapros za prezokeanski konteiner
[re: matiya]
|
|
Автор | import/export (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.01.05 05:00 |
|
Za kakva kola stava vapros?
| |
Тема
|
[re: import/export]
|
|
Автор |
matiya (MAMA NA DAVID) |
Публикувано | 25.01.05 05:49 |
|
za ford focus
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Kykepa (-: Зевзек :-) |
Публикувано | 25.01.05 08:35 |
|
По-добре си вземи един Фокус от Европа!
Там качеството на сглобката е много по-добро.
ТУка не само фокусите, но всичко друго го правят за масата и за това и много дефекти се получават. Филялите на Форд в Германия са къде-къде по добри от тукашните.
Е сигурно Фокуса в Европа е по-скъп от тука, ама аз само да си кажа.
Иначе контейнер е някъде към $1000. Някой май говореше за прекарване през Гърция, че се избягвали някакви мита, ама не съм сигурен.
| |
Тема
|
[re: Kykepa]
|
|
Автор |
matiya (MAMA NA DAVID) |
Публикувано | 25.01.05 10:11 |
|
Mojesh li da mi kajesh poveche za tezi konteineri otkade moga da go poracham shtoto az chuh neshto za okolo 6 hilqdi dolara i ako moje dai povechko informaciq i za prekarvaneto prez garcia .pozdravi Maria
| |
Тема
|
|
|
Автор |
3ДPABKO (Желязков) |
Публикувано | 25.01.05 15:39 |
|
Hehehe, 6000$ е много пара бе душа, тя колата не струва толкова. Цените са от порядъка на 800-1000$ с време за транспорт един месец. Тук някой беше пуснал линк към сайта преди време, може пак да се смили да ти го даде, ако не, ше го потърсиме ние, нема д а се плашиш.... 
Редактирано от 3ДPABKO на 25.01.05 15:40.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
BarovetzUSA (tarikat) |
Публикувано | 25.01.05 19:07 |
|
абсолютно не си заслужава да караш кола до БГ, но щом си решила....
Container Services International
305-477-9500
Nicole Gitzen
Teзи се занимават изключително с прекарване на коли ...обаче до Варна
Trespasser will be shot....survivors will be shot again!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Пepин Aйбapa (овълчил се) |
Публикувано | 25.01.05 19:57 |
|
Може би малко в страни от темата, но има нещо общо. На скоро едни познати си пренесоха кола и мебели с контейнер до БГ. Излезе им някъде около $3000 (от Калифорния до Варна). Едно нещо на което си струва да се обърне внимание е какво е митото в България. Мисля че има някакъв закон който казва, че ако си живял(а) повече от еди колко си време в чужбина, не трябва да плащаш или нещо такова. Също, спомням си те проучваха варианти за транспорт до Гърция, но в техния случай нямаше смисъл. Също, може да спестиш пари ако си везмеш всичко франко Варна или Бургас, вместо София.
There are 10 types of people in this world: those who understand binary and those who don't.
| |
Тема
|
[re: 3ДPABKO]
|
|
Автор |
matiya (MAMA NA DAVID) |
Публикувано | 25.01.05 23:27 |
|
Tva za sheste hilqdi stava vapros za ukraina za konteiner koito pobira 2 avtomobila,ta az si pomislih che moje bi i za bg e taka shtoto to e blizko tam .A inache za linka dano nqkoi da go pusne pozdravi
| |
Тема
|
|
|
Автор |
BarovetzUSA (tarikat) |
Публикувано | 25.01.05 23:30 |
|
нали ти го пуснах...или ти само здравеца четеш..... 
ето ти още
Trespasser will be shot....survivors will be shot again!Редактирано от BarovetzUSA на 25.01.05 23:32.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|