|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Моля някой умен и добър човек....
|
|
Автор |
Tepминaтop (простакь) |
Публикувано | 15.11.04 05:44 |
|
да сподели, как да си инсталирам ICQ. Имам ХР+SP2 който пък е толкова сигурен, че не позволява на нито една версия да се инсталира. Мене ако ме питате с право, защото ICQ е една много лоша и агресивна програма която позволява на разни глупендери да ви следят из нета и да ви бъркат из машината. Не разбирам защо толкова много хора я използуват. Имах предишна версия на ICQ-2000В, но SP2 я направи на парчета защото откри нещо нередно в нея. Някакви наблюдени, заключения, експертни мнения или каквото и да е? Благодарско ин адвенс....  
| |
|
Ако те мързи или не ти се инсталира:
Като се отвори страницата, SP2 ще блокира един popup - дай му да се зареди, това ти е ICQто.
Яденето е най - добрата храна!
| |
|
Благодаря, ще пробвам утре, че ме заболя главата от секюрити контрол...  
| |
Тема
|
Re: Моля някой умен и добър човек....
[re: Tepминaтop]
|
|
Автор |
чepитo (пак аз) |
Публикувано | 15.11.04 19:10 |
|
аз имам същата О/S на лаптопа, но версията ми е ICQ Pro 2003b и се инсталира без проблеми. даунлоднах я от download.com.
аз пък искам да питам как мога да преместя някой в инвизъбъл или игноре лист? (не знам как точно се казва, но искам когато съм онлайн от другата страна да не виждат, че съм). има ли такава функция?
| |
Тема
|
[re: чepитo]
|
|
Автор |
Tepминaтop (простакь) |
Публикувано | 15.11.04 20:38 |
|
Има разбира се, казва се инвизибъл лист. Можеш да направиш така, че никой да не те вижда, или пък само хората които си избрал. Забравил съм как се прави, но не беше никак тррудно. Прочети внимателно хелпа....  
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Georgeto (~L/O~) |
Публикувано | 15.11.04 20:59 |
|
Отваряш АйСиКю-то си и търсиш дооолу в дясно едно бутонче с едно зелена маргаритка. Натискаш я и ти попва един прозорец в лист от модс - Онлайн, Ъуей, ДНД, Прайвъси. Избираш "ПРАЙВЪСИ", чиято иконка е зелена маргаритка с едно око. После ми пращаш АйСиКю номера си с една бележка и аз ти казвам виждам ли те онлайн или не...

| |
|
Някои ползват Trillian 4 или 5 в едно.

| |
Тема
|
[re: Georgeto]
|
|
Автор |
чepитo (пак аз) |
Публикувано | 15.11.04 21:29 |
|
мерси за дирекшънса! ще пробвам с някой вече в листа ми...
| |
Тема
|
Re: Invisible but not for all!!
|
|
Автор |
Mitre (шоп [О.З.]) |
Публикувано | 15.11.04 21:44 |
|
Има малък проблем - тези които са ти в листа на "другарчетата" те виждат че се правиш на невидима...и те ще ти се сърдят ако не им отговориш
Frankly, my dear, I don't give a damn!!!
| |
Тема
|
[re: Tepминaтop]
|
|
Автор | me (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.11.04 21:56 |
|
честно казано, тези програми дето са като трилиян, гаим, сим и какви ли не бози още са пълни дървета. Защо ? Ами защото съм го пробвал всичките и всяка една от тях дава греда на някой от протоколите. Аз имам АйСиКю, МСН и яху. С яху-то не иска да ме аутентикира, въпреки, че паролата и юзера са ми верни, на мсн ми се дървеше при трансфера на файлове, май-май само с АйСиКю нещата изглеждаха ЩО ГОДЕ добре, но пък липсваха много от функциите дето има оригиналния клиент дето се тегли от сайта им. В общи линии тези инстант месинджъри са боклуци в по-голямата си част. Най-добре е да си ползваш оригинален айсикю клиент, оригинален мсн и оригинално яху. Малко много неща могат да станат в трей бара, но пък поне ще знаеш, че можеш да се насладиш на това, което ти се предлага като функции и т.н. (video chat, file transfer, etc.)
Брато, на другата машина дето върви XP+SP2, слагах най-новото ICQ Lite. Не ми даде проблем. От преди имаше и 2003 Про, пак си върви. Вероятно има някакъв проблем при теб, щото ако м$ направят такъв ГАФ, че хората да не могат да си инсталлнат едно ICQ ... то какво да ти кажа ... като се има предвид що народ чати по това нещо ползвайки XP+SP2 ... Огледай там, да не би да ти турил някакви други файъруоли или такива неща ?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|