Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:25 13.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в Америка
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Значи, имам проблем!нови  
Автор Kykepa (-: Зевзек :-)
Публикувано30.10.04 01:18

Аз ли съм луд или целия свят е полудял(или както там казваше Бай Ганьо).

Значи имам проблем с пощенските пликове за картички. Ето сега идват и празници. Та по същество - в US post office-ите няма(не продават) пликове за картички, продават някакви други, но са по-малки, абе друг размер са и не ми влиза картичката, а ако е от по-големите, забрави. Друго в магазините продават картичките с пликове към тях, но примерно аз съм си загубил плика и искам да си купя същия и ето тука идва проблема! Тези пликове които вървят с картичките НЕ всички ги взимат(те са си към картичата) и така остават много пликове за картички, които ОБАЧЕ НЕ СЕ ПРОДАВАТ без да вземеш картичка.
Те продават други опаковани пликове, но те НЕ стават за картички, а са друг размер!?!?!?!?!?!

Та извода е ВИНАГИ си взимайте плик с картичката, щото после и да искате да си го купите няма да стане! Аз винаги си взимам пликове, но някой път така се случва, че искам да изпратя картичка, а нямам плик, просто е нормално.
А защо не продават големите пликове за картички само БОГ може да ти каже?!?

При вас продават ли пликове за картички в пощенските офиси???

- Japanese fever

Тема Re: Значи, имам проблем!нови [re: Kykepa]  
Автор Gia ((former njakoj))
Публикувано30.10.04 01:21

Ti si lud.

Автор Floridian (gkt)
Публикувано30.10.04 01:23

Сега излизам, после ще ти обясня, ок

Na kriva raketa kosmosa i kriv

АвторФac (Нерегистриран)
Публикувано30.10.04 01:46

Вдигам ти темата нагоре. Успех!

Автор MissFix (unavailable)
Публикувано30.10.04 02:04

вариант 1 - изпрати картичката без плик. са вече ако големи тайни пише в нея отиваме на
вариант 2 - във всеки сивиес примерно продават пликове /по 10 бр/ ДОСТАТЪЧЧНО ГОЛЕМИ за картички. ако 10 плика пък са ти много и няма какво да ги правиш /ама нали идват празници, ще настане едно пращане/ отиваш на
вариант 3 - купуваш си нова картичка и си вземаш плика към нея. ако обаче сега ще е проблем, че имаш 2 картички и един плик и втората всъщност пак ще си остане без плик има
вариант 4 - купуваш си нова картичка и вземаш 2 плика към нея и отиваш при най-разсеяната касиерка
и
вариант 5 - отиваш от магазина с картичките, обясняваш проблема отново и много им се замолваш като не ги продават тез пликове да ти подарят един, щото заради тях гаджето без картичка ще си остане.

в пощенските клонове наоколо има всякакви големини, ширини и твърдини пликове. не знам що така при тебе.

it's all about love.

Тема Re: Значи, имам проблем!нови [re: MissFix]  
Публикувано30.10.04 02:17

Варинат номер: 2, 3, 4 и 5 са пробвани вече, но ?-са ми беше ЗАЩО няма този размер в пощенските клонове?!?
Аз картичка без плик НЕ пускам! На мен не ми остава място за поздрава, а адреса къде да го тура?!?
В САЩ може, но през океана без плик е риск, според мен.

Добре, задача от мен проверете в Долар $1 сторове, в Оско, Уолмарт и т.н. дали има пакитирани(тия дето са по 10 и повече бройки) пликове за картички, но за тези по-големите картички!

В пощите тук няма.

- Japanese fever

Авторyoлмapт (Нерегистриран)
Публикувано30.10.04 02:44

аз търсих веднъж в уолмарт, няма, верно е....
има най-разли4ни рафасовки на бройка, ма от тез за карти4ките няма без карти4ки.... и дори и те са запе4атани с карти4ката, и няма как да си поискаш само плика......
изрежи карти4ката от единия край.... ма после сложи и пар4ето в плика 4е да може да си я залепят

Тема Re: Значи, имам проблем!нови [re: yoлмapт]  
Публикувано30.10.04 03:14

А така, кажи им на тия дето ми се подиграват!

Аз плик си взимам без картичката и с мениджъера говоря и пак не ми дават.

Ако се огледате и потърсите точно тези големитв пликове за картички ще видите, че мнооого трудно се намират и в най-добрия случай трябва да си купиш и картичка за да ти дадат плика. Тия дето ги продават в пакет 10, 20, 50 за $1 СА МАЛКИ ЗА КАРТИЧКА!!!

Аз вече почвам да крада пликове за картички, щом не ги продават.
Трябвало да ги върнат на фирмата производител на картички, щом им хартисвали, но НЕ ги продават, трябва да ги върнат на фирмата, такава е практиката разбирате ли, а това, че има някой път двойно повече пликове от картички, никой не го ебе, те трябва да ги върнат, но няма да ги продадат, мама им проста ...

- Japanese fever

Тема k'ви пликове....нови [re: Kykepa]  
Авторav (Нерегистриран)
Публикувано30.10.04 10:31

Кукере бъди мъж,какви са тези картички и пликове !
Кой изпраща вече такива глупости ! Има е-маил картички,телефони,презервативи ако искаш да зарадваш някое гадже ! .

Автор Eddie Koisy (aka John Smyth)
Публикувано30.10.04 10:32

Цъкни един път тука:

Яденето е най - добрата храна!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.