|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  ЗАЩО НЯМА МОДЕРАТОР В ТОЗИ КЛУБ?   |  |  | Автор | УФФ (Нерегистриран) |  | Публикувано | 21.08.04 14:57 |  |  | 

Писна ми да влизам в клуба и да гледам заглавията на тъпите теми

По старите клубари знаят ли какво може да се направи за да има модератор, който да изтрива тези тъпаци и да им бан'ва тяхното IP?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: ЗАЩО НЯМА МОДЕРАТОР В ТОЗИ КЛУБ?  [re: УФФ] |  |  | Автор | Жopo (Нерегистриран) |  | Публикувано | 21.08.04 15:12 |  |  | 

На мене също от този  Митко, колката, Стефан.... ми писна , но съвет да ти дам ....   КУПИ си ВИБРАТОР за влагалището вместо МОДЕРАТОР  !!
    Тук така решихме на проф. събранието    ...... 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: ЗАЩО НЯМА МОДЕРАТОР В ТОЗИ КЛУБ?  [re: УФФ] |  |  | Автор | Terminator (Нерегистриран) |  | Публикувано | 21.08.04 15:26 |  |  | 

Нема тука мурдератор брат ми и не ке мож да стане, щото сме тука ние сите комити и не ни требе паша на назе....
     Ти между другото също си тъп и анонимен, обаче ние требе да ти четем простотиите, щото ти се иска да станеш мурдератор. Да взема да ти банна IP-то ли или пък да ти дам да ми го оближеш, а ?

|  |  |  
             | 

| Тема |  ТОЧЕН  си ПИЧ  !!  [re: Terminator] |  |  | Автор | ДOДO (Нерегистриран) |  | Публикувано | 21.08.04 16:12 |  |  | 

Терминаторче , е така те искам !  БРАВО  !!
    .......... 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: ЗАЩО НЯМА  [re: УФФ] |  |  | Автор | Baмпиp (жаден) |  | Публикувано | 21.08.04 18:24 |  |  | 

Няма, защото аз не давам да има!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: ЗАЩО НЯМА МОДЕРАТОР В ТОЗИ КЛУБ?  [re: Terminator] |  |  | Автор | Дeмoн (левак) |  | Публикувано | 21.08.04 21:22 |  |  | 

Хахахахха
 А така!
 Браво! Никакъв модератор на тоя клуб не трябва.
 Я виж емиграция на какво е заприличал с модератор - влизат на седмица по двама трима заблудени.
 Thanks but no, thanks

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: ЗАЩО НЯМА МОДЕРАТОР В ТОЗИ КЛУБ?
[re: УФФ] |  |  | Автор | lS3OO (ALTEZZA) |  | Публикувано | 22.08.04 03:20 |  |  | 

mmm da, vaprosa s moderatora veche dosta pati se e obsajdal, ta povecheto pretpochitat bez

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: ЗАЩО НЯМА МОДЕРАТОР В ТОЗИ КЛУБ?  [re: lS3OO] |  |  | Автор | kypyrютли (Нерегистриран) |  | Публикувано | 22.08.04 03:41 |  |  | 

ще ти набия тиганя у простата кратуна.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: ЗАЩО НЯМА МОДЕРАТОР В ТОЗИ КЛУБ?  [re: УФФ] |  |  | Автор | sofianka (virtual me) |  | Публикувано | 22.08.04 05:13 |  |  | 

Защото ако има модератор само него ще го ебат и .... няма да е интересно.
 Така поне всички участват

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: ЗАЩО НЯМА МОДЕРАТОР В ТОЗИ КЛУБ?  [re: sofianka] |  |  | Автор | Oмoния (Кипър) |  | Публикувано | 22.08.04 09:15 |  |  | 

she ebat huq mi qnko... nali za tova she e moderator - da nqma 'ebane'

е стига с тия сигнатури вече

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички) |   | 
 |